üst üste gelen dertler:(((

arbukhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
80
13
Herkese merhabalar...Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama hiç yazmamıştım bugüne kısmetmiş...Ben 24 yasında genç ve güzel bir bayanım.Üniversiteden mezun oldum istediğim iş olmadı ve bende 2. üniversitemi okurum dedim ve başladım şu an 1. sınıfım çok mutluyum bölümümü seviyorum tek üzüldüğüm sey 5 senelik kaybımdı...Tam herseyi yoluna koydum derken 8 yıllık erkek arkadaşımla olan ilişkimiz 2 günde biti.Ben çeyiz hazırlıklar yaparken o 2 günde beni terk etti...Ve hayatında biri varmışşş...Nasıl içim yanıyor anlatamam...Bir akıl verin nasıl unutsam nasıl hazmetsem bu yaşadıklarımı...Çok sevmiş çok sevilmiştim oysa...

ay birazdaha aç konuyu neden bittiii.. nasıll bittiii ne dedii

Artık yoluna devam etmelisin. Ne güzel sevdiğin bi bölümde mutluymuşsun. O seni nasıl unuttuysa sen de onu daha fazla unut. Yolun açık, pırıl pırıl yoluna devam et. Allah karşına çok çok iyi insanlar çıkartsın inşallah.

Bende seninle aynı şeyleri yaşadım gelinlik bakıyodum ayrıldıktan 2 gün sonra hayatına başkasını aldı hiç sevmemiş gibi gitti 5 ay geçti aradan bende senin gibi unutamam diyodum dayanamıyodum sürekli konu açıyodum burda . Ağladım sızladım yediğimden içtiğimden bişey anlamadım kendimi eve kapattım sürekli onu takip ettim whatsapp facebook vs. Ama geçti, geçiyo rabbim sabrını veriyo demek ki hayırlı değilmiş olmamış.

Genç, güzel, tahsilliysen, kendine güveniyosan neden değmez adamın birine üzlüp hayatını mahvediceksin.? salla gitsin, önüne bak. yeni okul, yeni bölümi yeni insanlar..

Bende seninle aynı şeyleri yaşadım gelinlik bakıyodum ayrıldıktan 2 gün sonra hayatına başkasını aldı hiç sevmemiş gibi gitti 5 ay geçti aradan bende senin gibi unutamam diyodum dayanamıyodum sürekli konu açıyodum burda . Ağladım sızladım yediğimden içtiğimden bişey anlamadım kendimi eve kapattım sürekli onu takip ettim whatsapp facebook vs. Ama geçti, geçiyo rabbim sabrını veriyo demek ki hayırlı değilmiş olmamış.

geçsin tabiikiii canım benimm değersizmiş o kişi zaten. değmez öylelerine hiç birşey

Demekki sadece sevmissin ..
Ama malesef sevilmemissin , Seven insan 8 yilik sevdigini birakip bir baskasina kosmaz..

Kolay degil hemen unutmak, ama gececek kimse vazgecilmez degil unutma..
Boyle biri icinde kendini harap etme DEGMEZ..

Güzin Abla,
Ben 24 yaşında genç ve güzel bir bayanim.
Nostaljik bir güzellik.
Teşekkürler.

8 yil cok cok uzun bi sure, belki sadece alismis oldugun icjn zor gelicek ama inan aradan zaman gecsin beni haketmiyo diyebilceksin hemde baskasi varmis onun icin ayrilmis bile olabilir hic takma guzelim diyosun daha ne kismetler cikar

Ayrilmanin uzerine hangi dert geldi.mutlusun, derlerin ust uste geldi?
Çelişkili olmuş...

Bölümümde mutluyum hemşirelik okuyorum 3 sene sonra çalışacam inş.Ki bu benim 2. lisansım.2.üniversite okumak zoruma gitmedi çünkü ben devlet memuru olmak istedim dediğim dediktir birazzz...Ama ilişkim öyle değil çok sarsıldım...Adam tip 1 seker hastası annem hiç istemedi...İkna etim...Ailemi karşıma aldım...Ailem sırf ben mutlu olayım die kabul etti...Benim bugüne kadr hiç maddi problemim olmadı onun vardı araba borcu bitmesini bekledik önce bittince evlilik için biriktirecekti.2 gün içinde ayrıldık.Siz söyleyin ablaarım akranlarım bi erkek ndn böyle yapar.

güzellik görecelidir tatlım ayrıca çok sevmemiş ki terketmiş
mutlu olmak için önce gerçekleri görüp kabul etmen gerekir.
Allah daha büyük acı üzüntü vermesin sen okuluna odaklan iyi bir mesleğin olsun elinde sonra mutlaka bir eş adayı çıkar zaten karşına o kadar seneyi bir kalemde silip atan adamdan koca olmazmış zaten.

Kişisel algılamayın da "genç ve güzel bayanım" yazılmasına gıcık oluyorum. Ayrıca konuyu hiç açmamışsınız. Yorumları okumadım ama niye ayrıldınız noldu?

X