- 28 Şubat 2016
- 207
- 98
- 13
- Konu Sahibi Pembe-kedi
-
Merhabalar, öyle bir derdim varki göz göre göre ne bişey diyebiliyorum ne bişey yapabiliyorum sevgilim var 1 yıla yakındır çıkıyoruz 10 aydır, çokta iyi anlasıyoruz çok seviyorum aşktan gözü gör olan insanlar vardır onun için canını verebilicek olan aşıklar vardır, benimkiside ondan işte ama son 1 aydır bana bi soğuk davranıyor sanki, çalışıyor haftada 1 gün buluşabiliyoruz gecen hafta griptim bana, ben yorgunum sende hastasın bulusmayalım dedi benim için farketmezdı ama tamam dedim tüm gün yazmadı böyle şeyleri çok önemsemem işi vardır şarjı yoktur anlayışlıyımdır ama babasıyla birlikte biryerlere gittiğini söyledi şarjı yokmus onada tamam dedim aksam sosyal medyada fotoğraflarını gördüm baska zaman çekilmiş olamaz belli ogun çekilmiş arkadasıyla bulusmus takmadım neyse, bu haftada aynı yorgunum dedi tamam dedim akşam arkadasıyla bara gitmiş gece boyunca Yazdığım hi, birşeye cevap yazmadı görüldü bırakmış ben nasıl davranıcağımı şaşırdım ona verdiğim değerin kucucuk bir kısmını bile zorla veriyor gibi hissediyorum yüreğim kırıldı onunla bulusmak hevesim kaçtı sanki, yalan söylüyo belli ve bana ilişkimizin başında yalan söylediğini anlarsam sana karsı tavrım çok fena değişir ogun biter herşey demişti zaten mesaj atıyorum görüyo cevap vermiyo bazrn çok gec yani nasıl davranıyım napıyım bana bi öneri verin nolur boş gözlerle bakıyorum iliskim son 3 hafta da birden bire monotonlastı hiç bişey konusamıyoruz anca napıyosun şunu yapıyorum sen napıyosun filan benimle zorla bulusuyor sanki.. Uzun oldu biraz kusura bakmayın morelim o kadar bozukki azıcık gülmek için geldim buraya da dertlesmiş gibi saydım kendimi teşekkürler okuduğunuz için..
e onunda senden bir hayatı var ve olacak da. hep birlikte birlikte demek canı gezmek içmek istedi. az musade edip rahat bıraksanız sizde arkadaşlarınızla yada kendiniz ile ilgilenseniz.Merhabalar, öyle bir derdim varki göz göre göre ne bişey diyebiliyorum ne bişey yapabiliyorum sevgilim var 1 yıla yakındır çıkıyoruz 10 aydır, çokta iyi anlasıyoruz çok seviyorum aşktan gözü gör olan insanlar vardır onun için canını verebilicek olan aşıklar vardır, benimkiside ondan işte ama son 1 aydır bana bi soğuk davranıyor sanki, çalışıyor haftada 1 gün buluşabiliyoruz gecen hafta griptim bana, ben yorgunum sende hastasın bulusmayalım dedi benim için farketmezdı ama tamam dedim tüm gün yazmadı böyle şeyleri çok önemsemem işi vardır şarjı yoktur anlayışlıyımdır ama babasıyla birlikte biryerlere gittiğini söyledi şarjı yokmus onada tamam dedim aksam sosyal medyada fotoğraflarını gördüm baska zaman çekilmiş olamaz belli ogun çekilmiş arkadasıyla bulusmus takmadım neyse, bu haftada aynı yorgunum dedi tamam dedim akşam arkadasıyla bara gitmiş gece boyunca Yazdığım hi, birşeye cevap yazmadı görüldü bırakmış ben nasıl davranıcağımı şaşırdım ona verdiğim değerin kucucuk bir kısmını bile zorla veriyor gibi hissediyorum yüreğim kırıldı onunla bulusmak hevesim kaçtı sanki, yalan söylüyo belli ve bana ilişkimizin başında yalan söylediğini anlarsam sana karsı tavrım çok fena değişir ogun biter herşey demişti zaten mesaj atıyorum görüyo cevap vermiyo bazrn çok gec yani nasıl davranıyım napıyım bana bi öneri verin nolur boş gözlerle bakıyorum iliskim son 3 hafta da birden bire monotonlastı hiç bişey konusamıyoruz anca napıyosun şunu yapıyorum sen napıyosun filan benimle zorla bulusuyor sanki.. Uzun oldu biraz kusura bakmayın morelim o kadar bozukki azıcık gülmek için geldim buraya da dertlesmiş gibi saydım kendimi teşekkürler okuduğunuz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?