Üst üste yalanlar.

Pembe-kedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
207
98
13
Merhabalar, öyle bir derdim varki göz göre göre ne bişey diyebiliyorum ne bişey yapabiliyorum sevgilim var 1 yıla yakındır çıkıyoruz 10 aydır, çokta iyi anlasıyoruz çok seviyorum aşktan gözü gör olan insanlar vardır onun için canını verebilicek olan aşıklar vardır, benimkiside ondan işte ama son 1 aydır bana bi soğuk davranıyor sanki, çalışıyor haftada 1 gün buluşabiliyoruz gecen hafta griptim bana, ben yorgunum sende hastasın bulusmayalım dedi benim için farketmezdı ama tamam dedim tüm gün yazmadı böyle şeyleri çok önemsemem işi vardır şarjı yoktur anlayışlıyımdır ama babasıyla birlikte biryerlere gittiğini söyledi şarjı yokmus onada tamam dedim aksam sosyal medyada fotoğraflarını gördüm baska zaman çekilmiş olamaz belli ogun çekilmiş arkadasıyla bulusmus takmadım neyse, bu haftada aynı yorgunum dedi tamam dedim akşam arkadasıyla bara gitmiş gece boyunca Yazdığım hi, birşeye cevap yazmadı görüldü bırakmış ben nasıl davranıcağımı şaşırdım ona verdiğim değerin kucucuk bir kısmını bile zorla veriyor gibi hissediyorum yüreğim kırıldı onunla bulusmak hevesim kaçtı sanki, yalan söylüyo belli ve bana ilişkimizin başında yalan söylediğini anlarsam sana karsı tavrım çok fena değişir ogun biter herşey demişti zaten mesaj atıyorum görüyo cevap vermiyo bazrn çok gec yani nasıl davranıyım napıyım bana bi öneri verin nolur boş gözlerle bakıyorum iliskim son 3 hafta da birden bire monotonlastı hiç bişey konusamıyoruz anca napıyosun şunu yapıyorum sen napıyosun filan benimle zorla bulusuyor sanki.. Uzun oldu biraz kusura bakmayın morelim o kadar bozukki azıcık gülmek için geldim buraya da dertlesmiş gibi saydım kendimi teşekkürler okuduğunuz için..

Klasik erkek davranışı kafasında bitirmiş uzatmaları oynuyor. Arayı yavaş yavaş sogutuyor. Genelde terkedilen kadınlar soğuk davranıyordu ilgisizleşmeye başlamıştı derler Dikkatli ol kendini her sonuca hazırla. Karşına al konuş kıvırır filan belki ama sen net tavır iste baktın olmuyor bitirirsin yapacak birşey yok.

Siz de ona öyle davranın bakalım ne tepki verecek

Davranıslarınızdan rahatsız olmaz ise araya mesafe koymak için nu seklde davranıyor demek

o ayrılmadan sen ayrıl yoksa yakında ayrılık çanları çalacak... sen uzulecegıne o uzulsun... burda ne ınsanlar var kaç yıllık ılıskılerını bıtıren sen mı 10 aylık ılıskını bıtıremıccen unutamıcan koy ver gıtsın... oyle canımdan cok sevıyorum deme hıc bır erkek ıcın

Yalan söylüyorsa uzak dur derim daha şimdiden yalana başladıysa ilerisini düşünemiyorum...
Haaa ayrılmam diyorsan çekeceksin,ilerde daha büyük hataları da olucak yani canım heppp sen üzüleceksin sonrada buralara daha vahim konular açacaksın

hafta sonunu iple çekmesi gerekirdi normalde.belliki soğumuş nedenini sorman lazım.monotonluktan daha fazlası var gibi.açık açık konuş bence

Bencede uzatmalari oynuyorsunuz. Ha bu arada erkekler ikinciyi bulmadan birinciyi birakmaz ama neyse. Daha cirkinlesmeden yol ver gitsin

Sevgilin zaten bitirmiş ilişkiyi. Senin bitirmeni bekliyor. Sonra sen ayrılmak istedin diyebilmek için.

hayır da neden sormuyorsun bana babamlaydın dedin arkadaşlarınla buluştuğunu söylemedin, bara gideceğini söylemedin ama gitmişsin diye?

sordunuz mu?

Bitmiş bence de ama bi süre sende hiç bi şey yazma bakalım tamamen çek kendini.

Içinde ufacık bi şey kaldıysa sana karşı, belki kaybettiğini anladığında çark edebilir.

Sanırım çok ipleri vermişsin, çantada keklik olmuşsun, sallamıyo artık seni.

e onunda senden bir hayatı var ve olacak da. hep birlikte birlikte demek canı gezmek içmek istedi. az musade edip rahat bıraksanız sizde arkadaşlarınızla yada kendiniz ile ilgilenseniz.
erkekler ark. ile masada oturken sohbet ederken filan cok telefonlarına bakmazlar.
bende bakmam eşimde pek bakmaz. ama biz birbirimizi biliriz.
yada sana cok dehşet verici bir şey yazayım: aldatılıyorsun ve artık istenmiyorsundur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…