• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Usta Birliği Diyarbakır Merkez

Normal asker mi yani mesleği filan ne tel kullanıyormu canım
uzun donem normal asker. ilk aylar kullanamadı cunkü orada devrecilik denen olay var bi alt devresi gelene kadar alt devre oluyolar ve sıkıntılı oluyo. iki ay sonra tel alabildi. ilk basta yaziciydi ama sonradan orduevine resepsiyona verdiler ve lanet biyer. tel hiç sıkıntı degil konuşabiliyoruz ama onun huzuru hiç yok. orduevinde sabah 8den akşam 9a kadar calışıyor hiç tatili yok çarsı izni kesinlikle yok hastaneye bile zor izin veriyolar askerliği biraz ilerleyince arada bi konutanı hafta içi bi günlüğüne yollayabiliyo o da zor ihtimal bnm sevgilimin 7. ayı sadece ramazan bayrtamının ilk günü izin vermişlerdi. görev alacagı bölüm ve komutan cok önemli onlar iyiyse bi de etrafında kafa dengi arkadası olursa iyi gecer. bi alt devresi gelene kadar sıkıntı ceker ama sonrası alışır

Ne demek:-D ben 2004te buldugum askimdan 2011de ayrildim askerlik için. Ilk defa ayrılmıştık o kadar zor geldi ki. Lise üniversite hep birlikteydik gidince öldüm sandım. Ama dedigim gibi sonu öyle guzel oluyor ki askerlik deyince aklına sadece o son kavuşma gelior:-D
Birde bnm kocam askerden geldi beni bi daha bırakma aşkım dedim delimisin seni asla bırakmam dedi bi hafta sonra bi iş için 45 günlük bi eğitim işi çıktı. Beynimden vurulmustum. Valla askerliğin üstüne oyle koyduydu ki pofff:-D Ama geciir bak şimdi 3aydir kocamin kokusuyla uyuyup, horultusuyla uyaniorum ahahah:-D

Hahhaha Allah bozmasın canım çok sevindim.
Biran önce bitsinde son kavuşmayı yaşayalım Aminnn :D

uzun donem normal asker. ilk aylar kullanamadı cunkü orada devrecilik denen olay var bi alt devresi gelene kadar alt devre oluyolar ve sıkıntılı oluyo. iki ay sonra tel alabildi. ilk basta yaziciydi ama sonradan orduevine resepsiyona verdiler ve lanet biyer. tel hiç sıkıntı degil konuşabiliyoruz ama onun huzuru hiç yok. orduevinde sabah 8den akşam 9a kadar calışıyor hiç tatili yok çarsı izni kesinlikle yok hastaneye bile zor izin veriyolar askerliği biraz ilerleyince arada bi konutanı hafta içi bi günlüğüne yollayabiliyo o da zor ihtimal bnm sevgilimin 7. ayı sadece ramazan bayrtamının ilk günü izin vermişlerdi. görev alacagı bölüm ve komutan cok önemli onlar iyiyse bi de etrafında kafa dengi arkadası olursa iyi gecer. bi alt devresi gelene kadar sıkıntı ceker ama sonrası alışır

Teşekkür ederim kuzum.
Sevgilim giderken götürcek teli hallederim diyor ama bakalım.
Bir de ameliyat olacak var mı hiç duyduğun askerde ameliyat olan?

Teşekkür ederim kuzum.
Sevgilim giderken götürcek teli hallederim diyor ama bakalım.
Bir de ameliyat olacak var mı hiç duyduğun askerde ameliyat olan?
inş gönlünüzce olur canımm girişte teli emanete bırakır bi zaman sonra oradakileri tanıyınca alabilir. hattı yanında bulunsun cünkü orda içerden cok ucuza tel alabilir diyarbakır kaçakçılık tarzı olaylar olduğundan içerde ucuza kacak tel satan askerler olabiliyo bnmki onlardan almıştı :) sevgilimin arkadasi ameliyat olnuştu hava degişimine gidip gelmişti bnmki de ameliyat olacak omzu çıkıp duruyo orda ameliyat olayim diyo ama bazilari zaruri degilse orda olmasi diyolar bilemiyorum nasıl olur. ameliyat olursa 1ay hava degişimi veriyuolar 1 ayda iyileşmeze eger fazla günler ya izninden düşüyo yada askerliğe ekleniyor.

inş gönlünüzce olur canımm girişte teli emanete bırakır bi zaman sonra oradakileri tanıyınca alabilir. hattı yanında bulunsun cünkü orda içerden cok ucuza tel alabilir diyarbakır kaçakçılık tarzı olaylar olduğundan içerde ucuza kacak tel satan askerler olabiliyo bnmki onlardan almıştı :) sevgilimin arkadasi ameliyat olnuştu hava degişimine gidip gelmişti bnmki de ameliyat olacak omzu çıkıp duruyo orda ameliyat olayim diyo ama bazilari zaruri degilse orda olmasi diyolar bilemiyorum nasıl olur. ameliyat olursa 1ay hava degişimi veriyuolar 1 ayda iyileşmeze eger fazla günler ya izninden düşüyo yada askerliğe ekleniyor.

Evet canım bizimkinde de kıl dönmesi var ve ameliyat olacak.
Toplam izin süresi 30muş 30 dan fazlası askerliğe ekleniyormuş.
Sizin şafak kaç ?

Ya benimki cuma günü dağıtıma geliyor.
1 hafta izin sonra da ameliyat olacak galiba
Bence biraz zaman sonra ameliyat olsun.
Çünkü 1 hafta izini zaten var .. Şafak biraz atınca hava değişimi daha iyi olur .
Benim kardeşim de ameliyat olacak ama biraz zaman geçince.

Bence biraz zaman sonra ameliyat olsun.
Çünkü 1 hafta izini zaten var .. Şafak biraz atınca hava değişimi daha iyi olur .
Benim kardeşim de ameliyat olacak ama biraz zaman geçince.

Ben de öyle diyorum.
Ama anlamıyor ki beni gelince gitmek istemiyor.
Daha zor olur diyorum. Kafasına koymuş birkere.

Nasıl çarşı izni yok hafta da 1 kere olması gerekmezmi?
Telefon kullanabiliyormu arkadaşınız?
çarşı izni güvenli bir yer olmadığı için yok.genel olarak böyle yani.benim sevgilimde gaziemir ulaştırmadan gitmişti diyarbakıra. şoför olarak gidiyorlar ama asıl görevleri orada belli oluyor.telefonu ancak bir iki ay sonra alabilir diye biliyorum.yani en azından bizde öyle oldu.ankesörlü telefonlarda sıkıntılı hem sıra çok oluyor hemde bozuk çoğu.

çarşı izni güvenli bir yer olmadığı için yok.genel olarak böyle yani.benim sevgilimde gaziemir ulaştırmadan gitmişti diyarbakıra. şoför olarak gidiyorlar ama asıl görevleri orada belli oluyor.telefonu ancak bir iki ay sonra alabilir diye biliyorum.yani en azından bizde öyle oldu.ankesörlü telefonlarda sıkıntılı hem sıra çok oluyor hemde bozuk çoğu.

Ayy bu kötü işte sıkıntılı günler bizi bekliyor anlaşılan o_O

Batı rahat değill derlerdi bize de hep.. Sevgilim edirnede askerliğini yapıyor paşa şöförü olarak sürekli yatış ve watsapta onlineız şafakk 173:KK53::KK45::KK24:En Büyük TÜRKİYE

Batı rahat değill derlerdi bize de hep.. Sevgilim edirnede askerliğini yapıyor paşa şöförü olarak sürekli yatış ve watsapta onlineız şafakk 173:KK53::KK45::KK24:En Büyük TÜRKİYE

Ne güzel ne güzel çok sevindim inşallah bizimde böyle olur.
Kazasız belasız dönerler inşallah siz yarılamışsınız ne güzeeeel :KK54:

Back
X