• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Usta Birliği Diyarbakır Merkez

Ne güzel ne güzel çok sevindim inşallah bizimde böyle olur.
Kazasız belasız dönerler inşallah siz yarılamışsınız ne güzeeeel :KK54:
he valla 6 ay nasıl geçti anlamadık :) o kadar cok ozenıyodum ki bi 6 ayı bitirsek dıyodum hep.. inşallah sizde hiç anlamazsınız kısa dönemmi sizin uzunmu canım?

Uzun dönem kuzum bizim ki bitmez bu askerlik ya
Bizimki de uzun dönem kuzum.. başta bitmez diyorsun nasıl bitcek diyorsun ama aylar ayları gunler gunlerı kovaladıkca bi bakmssın aylar geçmiş bile.. :KK54: Sabır canıım sabıır . He bide herşeyi kafana takmayacaksın durup durup kendini ağlatmayacaksın:KK14:

Bizimki de uzun dönem kuzum.. başta bitmez diyorsun nasıl bitcek diyorsun ama aylar ayları gunler gunlerı kovaladıkca bi bakmssın aylar geçmiş bile.. :KK54: Sabır canıım sabıır . He bide herşeyi kafana takmayacaksın durup durup kendini ağlatmayacaksın:KK14:

Ayy o zor işte dururken gözlerim doluyor ama daha çok yeni ya ondan sanırım o_O

Bizim de 336 . Ama yarın geliyor izne. sizin neden 2 ekim ayrı ayrımı oluyor?

Kızlar bilgisi olanlar yardım edebilir mi nasıl bir yerdir? :mad::mad:

selam canım benimkide orda yapmıştı askerliğini diyarbakır merkezde kısa dönemdi ama rahat bi yerdi çok Diyarbakır deyince insan korkuyo biraz ama merkezi çok rahat Çok büyük olduğu için telefon kuyruğu çok oluyodu ilk zamanlar 1 dk fln konuşabiliyoduk sadece hemen sıradakiler dürtüyodu :KK48: Çarşı iznine de hep çıktı hemen hemen her hafta sorun olmadı Telefon sokmamıştı eşim muhaberat olduğu için gerek duymamıştı ama sokanlar vardı

Senin nişanlın mı erkek arkadaşın mı ailenin haberi varsa eğer uçak bileti alabilirsin önceden alınca çok ucuza haftasonu günü birlik gidip gelebilirsin

selam canım benimkide orda yapmıştı askerliğini diyarbakır merkezde kısa dönemdi ama rahat bi yerdi çok Diyarbakır deyince insan korkuyo biraz ama merkezi çok rahat Çok büyük olduğu için telefon kuyruğu çok oluyodu ilk zamanlar 1 dk fln konuşabiliyoduk sadece hemen sıradakiler dürtüyodu :KK48: Çarşı iznine de hep çıktı hemen hemen her hafta sorun olmadı Telefon sokmamıştı eşim muhaberat olduğu için gerek duymamıştı ama sokanlar vardı

Canım kaç yılın da askerdi.
İçimi rahatlattın kuzum ya hep kötü konuştular...........

Senin nişanlın mı erkek arkadaşın mı ailenin haberi varsa eğer uçak bileti alabilirsin önceden alınca çok ucuza haftasonu günü birlik gidip gelebilirsin

Ailemin haberi var ama gelmemi istemiyor ki. İzmir de ki görevi bitti zaten d.bakır a gelme diyor

2010 yılındaydı canım Banada gelme diyodu tek başına gidilecek bbi yer değil çünkü annesiyle birlikte 2 kere gitmiştik biz

Anladım canım annesini falan da tanıyorum ama gidersem tek gitmeyi düşünürüm ama uçak bileti filan bulursam ucuzundan olabilir

Back
X