Usta birliğinin nereye çıktığını nasıl öğrenebilirim?

miku

Sen ve ben, birlikte öyle güzeliz ki...
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
417
17
68
Kızlar merhaba. Ben gerçekten çok dertliyim, bir el atıverin lütfen.
Nişanlıydım, nişanlım askere gitmeden bir gün önce tamamen benden kaynaklanan sorunlar sebebiyle ayrıldık. Ben şu anda tam olarak nerede askerlik yaptığını bilmiyorum. Acemi birliğini Manisa'da yaptı, usta birliği için de Kıbrıs'a gitti. Ama Kıbrıs'ta tam olarak nerede, hangi birlikte olduğunu bilmiyorum. Bunu nereden öğrenebilirim? İnterneti alt üst ettim, hiçbir sonuca ulaşamadım. Belki aranızda daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olanınız vardır, yardım istiyorum.

ortak görüştüğünüz kişiler aracılığıyla nişanlınızın ailesinden öğrenmeye çalışın bence başka türlü bulabileceğinizi sanmıyorum

Canım cep telefonundan ulaşmayı denedin mi, içeri sokmuş olma ihtimali çok yüksek.

ortak görüştüğünüz kişiler aracılığıyla nişanlınızın ailesinden öğrenmeye çalışın bence başka türlü bulabileceğinizi sanmıyorum

Canım ayrılalı 45 gün oldu, ailesi beni ya da ailemi aramıyor, biz de onları aramıyoruz. Böyle saçma sapan bir sessizlik var. O yüzden onlara sormaya çekiniyorum. Nasıl bir tepkiyle karşılaşacağımı kestiremiyorum. Çok samimi olduğu iki arkadaşına "müsait olduğunuzda sizinle konuşmak istiyorum" dedim, biri cevap bile yazmadı, diğeri "tamam, müsait olduğumuzda organize edelim, haberleşelim" dedi, iki hafta oldu dönmedi hala. Çaresiz kaldım, ne yapacağımı bilmiyorum.

Canım cep telefonundan ulaşmayı denedin mi, içeri sokmuş olma ihtimali çok yüksek.

Yok kuzum, zaten Kıbrıs'ta askerlik yaptığı için Türkiye'de kullandığı hat orada çekmiyor. Kıbrıs hattı almıştır muhtemelen. Onu da o beni aramadığı sürece öğrenemem. :/

Normal yollarla öğrenirsin zaten, facebookundaki çarşı fotograflarından, ortak arkadaşlarınızdan v.s. Kıbrıstaysa muhtemelen Girnededir orada 39.mekanize piyade tümeni var. İstersen ara şansını dene belki yardımcı olurlar.

kıbrısta çok şansı yok zaten en fazla 2-3 farklı merkez vardır senın yerınde olsam hepsini arardım

canım barışmak istiyorsun sanırım arkadaşını arayıp direk sor o zaman aramak istiyorum birliğini öğrenmek istiyorum de

Ben Facebook kulanmıyorum, ama ablamın hesabından bakıyorum arada sırada. Hiçbir şey paylaşmıyor. Ne fotoğraf ne yazı, hiçbir yenilik yok. İnternetten söylediğin yerin telefon numarasını bulup arayayım bakalım, yarın sabah ilk işim bu olacak.

kıbrısta çok şansı yok zaten en fazla 2-3 farklı merkez vardır senın yerınde olsam hepsini arardım

Öyle de yapabilirim aslında. Ya acaba acemiliği yaptığı yeri arasam usta birliğinin nereye çıktığı hakkında bilgi verirler mi ki bana?

canım barışmak istiyorsun sanırım arkadaşını arayıp direk sor o zaman aramak istiyorum birliğini öğrenmek istiyorum de

Söyler mi acaba, bilmiyorum ki. Önce kendisine sormam lazım, belki söylememi istemez falan derse? :/

girnedeki bütün seylerin(ne deniyosa) telini bul netten..ara sor..

Kıbrıs Türkiye'nin degil mı ya ben mı cok cahilim anlamadım ki orda nasıl normal hat olmuyo

Kıbrıs Türkiye'nin degil mı ya ben mı cok cahilim anlamadım ki orda nasıl normal hat olmuyo

Yok kuzum, Türkiye hatları orada çekmiyor. Çekmiyormuş yani, ben de internetten araştıra araştıra öğrendim. Yoksa bu konu hakkında bir fikrim yoktu.

Yok kuzum, Türkiye hatları orada çekmiyor. Çekmiyormuş yani, ben de internetten araştıra araştıra öğrendim. Yoksa bu konu hakkında bir fikrim yoktu.
Allah Allah benim kuzenim orda unı okudu oyle bi sorun olmamıştı Yada ben yanlış biliyorum bisey daha öğrendim :))

Allah Allah benim kuzenim orda unı okudu oyle bi sorun olmamıştı Yada ben yanlış biliyorum bisey daha öğrendim :))

Ay bilmiyorum benim de kafam karıştı şimdi.Dur bakalım, yarın kendi hattımdan aramayı deneyeceğim, bakalım neler yaşanacak. Çok heyecanlıyım ya of!

Eger sizin icin hayirliysa
Ay bilmiyorum benim de kafam karıştı şimdi.Dur bakalım, yarın kendi hattımdan aramayı deneyeceğim, bakalım neler yaşanacak. Çok heyecanlıyım ya of!
insallah barışarsınız. Ama yılmayın pisman olmayın sonra. Arkadaşlarına da müsait bi zamanda konuşalım falan demeyin arayın sorun direk yerini. Vermezse de peki verme ben bi sekildebulurum senin yardım edeceğini düşünüp hata yapmisim falan der lafı sokarsınız

İnşallah... Allah'tan hep hayırlısını diliyorum. İnşallah benim için hayırlı olan barışmaktır ve onu tekrar kazanabilirim.

Kıbrıs yurtdışı olarak geçer telefon tarifelerinde, havaalanlarında vs. Bence en mantıklısı arkadaşlarını arayıp öğrenmeniz, istemiyor derlerse diğer yolları denersiniz, kolay olan varken zor yoldan başlamak neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…