Kızlar merhaba. Ben gerçekten çok dertliyim, bir el atıverin lütfen.
Nişanlıydım, nişanlım askere gitmeden bir gün önce tamamen benden kaynaklanan sorunlar sebebiyle ayrıldık. Ben şu anda tam olarak nerede askerlik yaptığını bilmiyorum. Acemi birliğini Manisa'da yaptı, usta birliği için de Kıbrıs'a gitti. Ama Kıbrıs'ta tam olarak nerede, hangi birlikte olduğunu bilmiyorum. Bunu nereden öğrenebilirim? İnterneti alt üst ettim, hiçbir sonuca ulaşamadım. Belki aranızda daha önce böyle bir durumla karşılaşmış olanınız vardır, yardım istiyorum.
ortak görüştüğünüz kişiler aracılığıyla nişanlınızın ailesinden öğrenmeye çalışın bence başka türlü bulabileceğinizi sanmıyorum
Canım cep telefonundan ulaşmayı denedin mi, içeri sokmuş olma ihtimali çok yüksek.
canım barışmak istiyorsun sanırım arkadaşını arayıp direk sor o zaman aramak istiyorum birliğini öğrenmek istiyorum deCanım ayrılalı 45 gün oldu, ailesi beni ya da ailemi aramıyor, biz de onları aramıyoruz. Böyle saçma sapan bir sessizlik var. O yüzden onlara sormaya çekiniyorum. Nasıl bir tepkiyle karşılaşacağımı kestiremiyorum. Çok samimi olduğu iki arkadaşına "müsait olduğunuzda sizinle konuşmak istiyorum" dedim, biri cevap bile yazmadı, diğeri "tamam, müsait olduğumuzda organize edelim, haberleşelim" dedi, iki hafta oldu dönmedi hala. Çaresiz kaldım, ne yapacağımı bilmiyorum.
Normal yollarla öğrenirsin zaten, facebookundaki çarşı fotograflarından, ortak arkadaşlarınızdan v.s. Kıbrıstaysa muhtemelen Girnededir orada 39.mekanize piyade tümeni var. İstersen ara şansını dene belki yardımcı olurlar.
kıbrısta çok şansı yok zaten en fazla 2-3 farklı merkez vardır senın yerınde olsam hepsini arardım
canım barışmak istiyorsun sanırım arkadaşını arayıp direk sor o zaman aramak istiyorum birliğini öğrenmek istiyorum de
girnedeki bütün seylerin(ne deniyosa) telini bul netten..ara sor..
Kıbrıs Türkiye'nin degil mı ya ben mı cok cahilim anlamadım ki orda nasıl normal hat olmuyo
Allah Allah benim kuzenim orda unı okudu oyle bi sorun olmamıştı Yada ben yanlış biliyorum bisey daha öğrendim :))Yok kuzum, Türkiye hatları orada çekmiyor. Çekmiyormuş yani, ben de internetten araştıra araştıra öğrendim. Yoksa bu konu hakkında bir fikrim yoktu.
Allah Allah benim kuzenim orda unı okudu oyle bi sorun olmamıştı Yada ben yanlış biliyorum bisey daha öğrendim :))
insallah barışarsınız. Ama yılmayın pisman olmayın sonra. Arkadaşlarına da müsait bi zamanda konuşalım falan demeyin arayın sorun direk yerini. Vermezse de peki verme ben bi sekildebulurum senin yardım edeceğini düşünüp hata yapmisim falan der lafı sokarsınızAy bilmiyorum benim de kafam karıştı şimdi.Dur bakalım, yarın kendi hattımdan aramayı deneyeceğim, bakalım neler yaşanacak. Çok heyecanlıyım ya of!
Eger sizin icin hayirliysa
insallah barışarsınız. Ama yılmayın pisman olmayın sonra. Arkadaşlarına da müsait bi zamanda konuşalım falan demeyin arayın sorun direk yerini. Vermezse de peki verme ben bi sekildebulurum senin yardım edeceğini düşünüp hata yapmisim falan der lafı sokarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?