Usta birliğinin nereye çıktığını nasıl öğrenebilirim?

Ne bileyim, onlar son çarem olsun istiyorum. Önceki mesajlarımı okudunuz mu bilemiyorum, bahsetmiştim biraz. Ben çok yakın iki arkadaşına "müsait olduğunuzda sizinle görüşmek istiyorum, konuşmak istediğim şeyler var" dedim. Arkadaşlarından biri cevap bile yazmadı. Diğeri de "tamam canım, müsait olduğumuzda organize edelim, görüşelim" dedi. Bir hafta içinde dönecekti bana, öyle demişti, ama iki hafta oldu, belki daha fazla, haber vermedi. Şimdi bunun üzerine tekrar tekrar bir şey sormak istemedim ben de. Belli ki konuşmak istemiyorlar. Halbuki iyi anlaşırdık tüm arkadaşlarıyla, hiçbirine bir yanlışım olmadı. Belki arkadaşlarını üzdüğüm için bana cephe almış olabilirler diye düşünüyorum, ama düşmanca bir ayrılık da yok ortada. Sarılarak, birbirimizi öperek ayrıldık biz. Bilemiyorum, herkes kendince haklı belki de.

Evet ama görüşmek için randevu ayarlamak başka arayıp basit birşey sormak başka. Normalde sık görüşüp buluşmadığım insanlar görüşme teklif ettiğinde verdiğim 'aa birara görüşelim canım mutlaka' tepkisini vermiş çocuk, kişisel bir husumeti olduğunu sanmıyorum size karşı. Buarada Türkiyede kullandığı hattı bir deneyin, kendisi kapatmadıysa Kıbrısta çekmiyor diye birşey yok. Muhtemelen yurtdışı paketi alıp aynı hattı kullanmaya devam ediyordur ailesiyle daha ucuza konuşabilmek için

Ama ben "sizinle konuşmak istediğim şeyler var" dedim. Yani sohbet muhabbet için buluşmak istemediğim aşikardı. Kaldı ki ben ayrıldığım insanın arkadaşlarıyla neden buluşmak isteyebilirim ki, belli ki onun hakkında bir şeyler konuşacağım. En azından "hayırdır, bir şey mi oldu, konu nedir" falan diyebilirlerdi. Ne konuşmak istediğimi aşağı yukarı tahmin edip görüşmek istemediler diye düşünüyorum. Tabii yine de emin olmam mümkün değil.
Ayrılmadan önce Kıbrıs'ta hatlar çekmediğinden kendine bir Kıbrıs hattı alacağını söylemişti. Büyük ihtimalle öyle yaptı. Şimdi telefon ailesindeyse diye aramaya çekiniyorum. Belki gizli numaradan arayarak bir kolaçan edebilirim.

Geçen hafta Girne'deydim enazından Turkcell için garanti verebilirim. Belki evde bırakmış olabilir ama yine de bir deneyin siz.

Geçen hafta Girne'deydim enazından Turkcell için garanti verebilirim. Belki evde bırakmış olabilir ama yine de bir deneyin siz.

Gizli numaradan arayarak deneyebilirim, bakalım. Açarsa ve birden sesini duyarsam kalbim durabilir...

Ayy inşallah barışırsınız benşm bile içim burkuldu şuan. Çabanıza değer umarım..

Ayy inşallah barışırsınız benşm bile içim burkuldu şuan. Çabanıza değer umarım..

Ah aminnn... Hayatımda hiçbir şeyi bu kadar çok istediğimi hatırlamıyorum. Onu çok seviyorum, çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…