üste çıkma çabası mı!!!!

Ya iyi misiniz sınav görevinde ne olabilir ki? Az önce ben de kpss görevinden çıktım şuan kafamın içinde Fadimenin düğünü var. Nerdeyse ayakta uyuyacaktım. Saatlerce dikiliyoruz merak ettiğiniz buysa.
Erkek arkadaşın yerden göğe haklı.

Aldatiliyorsunuz.
Uste cikiyor. Kanit toplayip sucunu ortbas edecek.

Nasıl bir ilişkiniz var ben tam anlayamadım. Aynı evde yaşıyorsunuz sanırım,yemekleri siz yapıyorsunuz vs.Siz onu çok darliyormuşsunuz ama erkek arkadaşınız in ,siz konuşmazken bile sizin telefonunuzu alıp ekran görüntüsü alabilecek selahiyeti var.Ayrilmak istiyor sizden benim görüşüm, delil topluyor aklınca size biri yazmış diye .Toksik hale gelmiş birlikteliğiniz. Bu durumda en iyisini siz bilirsiniz.

Aldatiliyorsunuz.
Uste cikiyor. Kanit toplayip sucunu ortbas edecek.
Hissim bu şekilde fakat kanıtım yok deli olmak üzereyim yani hep yapıyorsun daraldım bunaldım dedi hadi dün bu tepkileri gösterdi eyvallah hatalıyım dedim fakat bugün böyle telefonumu kurcalayıp saçma bişey önüme koymak nedir bu hareketten sonra şüphemden haklımıyım diye daha çok sinir oldum

sınav nasıldı zor mu sorular?
bu daha önemli

Şu anda birlikte kalıyoruz konuşmuyoruz dünden beri telefonumu normalde çok almaz

Sınavlarda iki kişi görevli olmaz mı zaten?
Tek olsa ne olmasa ne sınav görevinde.
Adam haksız ve üste çıkıyor ama bu şekil garip sorularınız hep varsa bıkmış olabilir bence ayrılmak istiyo
Sınavlarda iki kişi görevli olmaz mı zaten?
Tek olsa ne olmasa ne sınav görevinde.
Adam haksız ve üste çıkıyor ama bu şekil garip sorularınız hep varsa bıkmış olabilir bence ayrılmak istiyor
Bu farklı bi sınav ve amir kendisi ben mi bunaltmış olabilirim yani gerçekten bi yoruma ihtiyacım var

Yok daraldim bunaldim kisimlarinda erkek arkadasin hakli. Oralarda daraltmissin adami.

Ben ekran goruntusu alip "beni aldatmissin" diye sarmasindan rahatsiz oldum.

Yok daraldim bunaldim kisimlarinda erkek arkadasin hakli. Oralarda daraltmissin adami.

Ben ekran goruntusu alip "beni aldatmissin" diye sarmasindan rahatsiz oldum.
Evet benim sinir olduğum kısım da bu zaten bi evlilik geçirmiş aldatılmış gözümde ondan farkın yok dedi şok oldum olay buralara nerden geldi nasıl geldi

Şu anda birlikte kalıyoruz konuşmuyoruz dünden beri telefonumu normalde çok almaz
Aynı evde yaşıyorsunuz. Göreve gidince hemen arıyor musunuz ? Yani zaten akşama adam gelecek akşam konuşacak muhabbetiniz kalsın. Her şey tadında güzel bu konuda size katılmıyorum ama sizi suclamasi sizden hesap sorması üste cikmaya çalışması şüphe uyandırıcı. Siz neden sesinizi cikartmadiniz madem ekran resmi olayında hayırdır bir sıkıntı mı var da yolladin derdin ne diye sorsaydin o susuyor mu ki sen sustun ?

Laçkalaşmış ilişki cıx bu ilişki adam olmaz
Haklı haksızdan çok ilişki problemli

Yok dönmesine yakın aradım evet suçlama kısmı yani tavır yap trip at ama gidip bunu yapmak nedir niye böyle bişey yaptın diyorum ,sanki ben ne zaman baksam bulurum ben bakmıyorum der gibi davranıyor sen bana karışma ben sana karışmayayım muhabbeti resmen .. sen beni darlıyorsun ben sana karışmıyorum diyor istesem bende bişeyler çıkarırım diyor kendimi bişey yapıyormuşum gibi kötü hissediyorum hep bi alanı var oraya girmemeliyim (

Aynı evde yaşıyorsunuz. Göreve gidince hemen arıyor musunuz ? Yani zaten akşama adam gelecek akşam konuşacak muhabbetiniz kalsın. Her şey tadında güzel bu konuda size katılmıyorum ama sizi suclamasi sizden hesap sorması üste cikmaya çalışması şüphe uyandırıcı. Siz neden sesinizi cikartmadiniz madem ekran resmi olayında hayırdır bir sıkıntı mı var da yolladin derdin ne diye sorsaydin o susuyor mu ki sen sustun
O zaman ayrıl ne diye kendine bu eziyeti çektiriyorsun. Evli değilsin çoluk çocuk yok sürekli üstünde göz olması sıkıcı değil mi ? İkiniz içinde aynı bu saatten sonra senin de normal olacağını sanmıyorum. Sürekli acaba diye diye hayatı zindan edeceksiniz kendinize.

Yani ben olsam ben de daralırdım çalışırken aranıp kim var yanında gibi darlayıcı tavırlardan. Bide üst üste aramışsınız ennn uyuz olduğum şeyler. Güvenmiyorsanız neden berabersiniz. Erkek arkadaşınız da üşenmemiş saçma bir konuşmayı üste çıkmak için kendisine yollayıp aldatmışsın diye tiyatro oynuyor. Bu da baya saçma

Böyle görünüyorsa ben de suçluyum böyle olup olmadığını yani bi suçu olup mu üste çıkıyor yoksa dediğiniz gibi mi nasıl anlarımmm ne yapmalıyım??

Darlamayin adam görevde yalniz olsa ne olur 3 5 kisi olsa ne olur ki guveniniz yoksa bitirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…