Sizlere bişey danışmak istiyorum dün erkek arkadaşım iş yerinde sınav görevindeyken gayri ihtiyari tek misin dedim hıhı diyip geçiştirnce gülerek tek değilsin dedim telefonu kapattı ısrarla aradım açıp bağırıp çağırdı artık bu tarz sorularına cevap vermek istemiyorum yeter boğuyorsun diyerek Tövbe haşa Allah’a küfrederek sinir krizi geçirdi bu kadar yükselmesini anlamlandıramadım o böyle yaptıkçane dedim ki diyerek gülüp geçiştirdim eve geldi yemek yedik yine sordum dayanamadım ama güzel bi üslupla ne anlarsan anla ne düşünürsen düşün sana hesap vermeyecem falan deyip yükseldikçe ben daha bi deli oldum neden inat ettim bilmiyorum bende ..konuşmuyorduk dünden beri biraz evvel telefonumda kendisine benim telefonumdan ekran görüntüsü gönderdiğini gördüm avukatımız arkadaşım görüşelim falan demişti bende işim var diyip geliştirdiğim ekran resim almış ! biraz evvel fark ettim sesimi çıkarmadım be yemek yapayım deyince yükseldi basıl yüzüme bakıyorsun beni aldattın falan neler neler söyledi seni nerden tanıdım falan şuanda ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var