- 13 Temmuz 2016
- 273
- 67
- 48
- Konu Sahibi birsporcukizi
-
İki üç mm düzelse göze bantmaz gibi duruyor. Sizin ne kadar oldu?Çok az düzelir ama o mesafe çok kapanmaz arkadaşım üzgünüm benim de öyle
6 yıl olduİki üç mm düzelse göze bantmaz gibi duruyor. Sizin ne kadar oldu?
Hiç kapanma olmadı kı sizde ?6 yıl oldu
Ödem geçince çok az kapandı.Hiç kapanma olmadı kı sizde ?
Kalkıklık değil ağzım sanki aşağıya uzamış gibiBenim de en alçılı ve bantlı iken mesafe çok fazlaydı şimdi normal duruyor. Yani bantlar çıktıktan sonra o kalkıklığı gitti burnumun.
Ya üst dudağı hala oynatamadığımız için öyle bence ve 2-3 ay sürüyormuş. Ben önceden konulurken gülerken üst dişlerim görünürdü şimdi üst dudak sabit duruyor. Gülemiyorum zatenKalkıklık değil ağzım sanki aşağıya uzamış gibi
Umarım üst dudak yukarı doğru çıkar yineYa üst dudağı hala oynatamadığımız için öyle bence ve 2-3 ay sürüyormuş. Ben önceden konulurken gülerken üst dişlerim görünürdü şimdi üst dudak sabit duruyor. Gülemiyorum zaten
Olmadan önce uzun değildi hiç burun ucu kalkıklığı indikçe normale dönmüyor mu acabaBurun ucu kalktigi zaman ust dudak ile burun ucundaki mesafe uzuyor maalesef. Olmadan once uzunsa bu goruntu daha da uzuyor. Bende ayni durumdayim. Biraz toparlandiktan sonra ust dudaga dolgu dusunuyorum.
Inse bile o mesafe 2 mm kisalir. Yinede eskisi gibi olmuyor.Olmadan önce uzun değildi hiç burun ucu kalkıklığı indikçe normale dönmüyor mu acaba
Ama çok saçma ya sonuçta ağzımız aşağıda duruyor mimik çizgileri vs onlarda Yok onlargeldiği zaman tahminimce ağızda toparlar kendiniInse bile o mesafe 2 mm kisalir. Yinede eskisi gibi olmuyor.
Inss senin istedigin gibi olur. Benim zaten uzundu o mesafe. Su an kalkikligindan dolayi daha uzun duruyor.Ama çok saçma ya sonuçta ağzımız aşağıda duruyor mimik çizgileri vs onlarda Yok onlargeldiği zaman tahminimce ağızda toparlar kendini
Benim burnum değişti baya ama simam hiç değişmedi düzeldi sadece o dudak mesafesi göze batıyor ordan anlaşılıyor ameliyat olduğumInss senin istedigin gibi olur. Benim zaten uzundu o mesafe. Su an kalkikligindan dolayi daha uzun duruyor.
O burun ucu az daha inince daha da duzelir. Amannn bosver onu takma. En onemlisi burnundan memnun olman. Burun burun diyoruz sonrada detaylara takilip gidiyoruz :))Benim burnum değişti baya ama simam hiç değişmedi düzeldi sadece o dudak mesafesi göze batıyor ordan anlaşılıyor ameliyat olduğum
Dormal de herkes burun büyüklüğünden şişliğimden şikayetçi olur benim çok küçük biraz uzasın diye dua ediyorum hiç şişlik Yok gibi sadece sertO burun ucu az daha inince daha da duzelir. Amannn bosver onu takma. En onemlisi burnundan memnun olman. Burun burun diyoruz sonrada detaylara takilip gidiyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?