- 7 Kasım 2012
- 148
- 127
- 103
- 34
- Konu Sahibi birsporcukizi
-
Benimki 3 hafta oldu hiç üst dişlerim görünmüyor hala gülemiyorumBen ameliyat olalı 20 gün oldu. İlk günler üst dudagimın olduğu kısım şiş ve hareketsizdi oynatamiyordum. Üst dişlerim benimde normalde gülerken falan görünür, ameliyattan 1 hafta sonra burundaki alçı çıkınca üst dudagim hafif asagida duruyordu hatta bende yukarı kalkar diye bekliyordum ilginç bir şekilde aşağıda duruyordu. Fakat 2. Haftada düzeldi çok şükür. Eskiye döndü yani.
İlk hafta bende hiç gülemedim hatta espri yapiyodum "suan gülüyorum aslında " falan diye.. şimdi gulebiliyorum ama tabiki ameliyattan önceki gibi değil, yanaklarım gergin tabi doğal olarak rahat gülemiyorum hani, herkeste farklı oluyordur İnşallah düzelir sizinde.. Aylar geçtikçe rahatlicaz diye umuyorum :)Benimki 3 hafta oldu hiç üst dişlerim görünmüyor hala gülemiyorum
Bantlarıyla bile 32 diş gülebilen gördüm, kimisi de 2-3 ay sürüyor diyor. Herkeste farklı dediğin gibiİlk hafta bende hiç gülemedim hatta espri yapiyodum "suan gülüyorum aslında " falan diye.. şimdi gulebiliyorum ama tabiki ameliyattan önceki gibi değil, yanaklarım gergin tabi doğal olarak rahat gülemiyorum hani, herkeste farklı oluyordur İnşallah düzelir sizinde.. Aylar geçtikçe rahatlicaz diye umuyorum :)
Zaman geçtikçe insan böyle kalıcağına düşünüyorBantlarıyla bile 32 diş gülebilen gördüm, kimisi de 2-3 ay sürüyor diyor. Herkeste farklı dediğin gibi
Yüzün doğallığı bozuluyor sonuçta sadece burun da yaptırsak, umarım düzelirZaman geçtikçe insan böyle kalıcağına düşünüyor
Benim eskiye döndüde sadece biraz kısa burnum ağzım tuhaf bir de mimik çizgilerim Yok pek komik duruyor bana göreYüzün doğallığı bozuluyor sonuçta sadece burun da yaptırsak, umarım düzelir
Keşke benimki de daha kısa olsa, ucu top gibi şu anBenim eskiye döndüde sadece biraz kısa burnum ağzım tuhaf bir de mimik çizgilerim Yok pek komik duruyor bana göre
Bir ayda baya düzeliyor merak etmeyin. Benimde topluk var ama küçük baya burnum zamanla daha fazla nasıl küçülecek bilmiyorum kalmayacak hiç her haldeKeşke benimki de daha kısa olsa, ucu top gibi şu an
Minik kibar olsun boşver daha güzel, şekli düzgün olsun daBir ayda baya düzeliyor merak etmeyin. Benimde topluk var ama küçük baya burnum zamanla daha fazla nasıl küçülecek bilmiyorum kalmayacak hiç her halde
Yüzüm ince uzun o yüzden uzun burun daha çok yakışıyor biliyorum şuan ki yüzüme göre çok kısa burnum ama daha yeni tabi :)Minik kibar olsun boşver daha güzel, şekli düzgün olsun da
Aynen muhakkak oturur zamanla yüzüne uyum sağlarYüzüm ince uzun o yüzden uzun burun daha çok yakışıyor biliyorum şuan ki yüzüme göre çok kısa burnum ama daha yeni tabi :)
İnşallahAynen muhakkak oturur zamanla yüzüne uyum sağlar
Senin toplugun cok kibar bikerem :)))Bir ayda baya düzeliyor merak etmeyin. Benimde topluk var ama küçük baya burnum zamanla daha fazla nasıl küçülecek bilmiyorum kalmayacak hiç her halde
Evet kibarSenin toplugun cok kibar bikerem :)))
aynı dertten muzdaribimBen de aynı şekilde üst dudağa dolgu düşünmeye başladım. İnceydi zaten sanki daha da inceldi. Burun yukarı kalkınca üst dudak da kalkar diye düşünüyordum ama tam tersi oldu aşağı çekilmiş gibi üst dudak.
Tecrübeli bir arkadaşta çıksın bir şey desinaynı dertten muzdaribim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?