Biz de üstten çekmeceli kullanıyoruz evde. Kısmetse bu yaz evleneceğim ve kendime de öyle bir makine almayı düşünüyorum. Kullanışlı ve sorunsuz. Artık sepetli makine düşüneceğimi hiç sanmıyorum.
biberon bende bu modelden almak istiyorum bayideki satıcı çok övdü bunu. benim bir önceki de bosch fakat çok memnun değildim ondan tüm markaları gezdim fiyat sorunum olmasa franke yada miele alıcam ama çok pahalı olunca yine bu fiyatlara en iyisi bosch diye yine bosch alıcam ama tereddütte kaldım iyi yıkıyor mu diyeBen de yeni aldım bu çekmeceli modelini ama benimki de bosch ve üst sepetin 3 farklı yükseklik ayarı yapılabiliyor, böylece pervanede dönme sorunu olmuyor. Çatal-bıçak yerleştirmek de problem olmadı benim için, hem daha iyi yıkıyor. Altta çatal-bıçak sepeti olmadığı için tencereler gibi büyük eşyalar daha rahat sığıyor. Ama ist89'un dediği gibi çekmece çıkarılıp alta klasik sepet de alınabiliyor, öyle de kullanmak mümkün. Kısacası ben memnunum tavsiye edebilirim...
bende üstten çekmeceli modellerden düşünüyorum,ama dizmeye üşenirmiyim diye baya kararsız kaldım. sepetlilere avuçlayıp atıyorduk çatal,kaşıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?