Üsten çekmeceli mi, sepetli mi bulaşık mak??

nastasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
3.712
297
173
tecrübelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum... çünkü ben çok kararsız kaldım... üsten çekmeceli almayı düşünüyordum... fakat geçen gün gittiğim siemens bayisindeki kız üsten çekmeceleri kullananlardan şikayet geldiini ve kullanışsız olduğunu söyledi... tek tek çatal bıçağı dizmek sorun oluyormuş... ama onunda şöyle bir avantajı var... çizilme olmuyor ve hepsi çok iyi yıkanıyor... ama sepeti gerektiği zaman eline alıp çıkarıyorsun we tezgahtakileri hemen atıosun içine... off off kararsızııımmm...

Nişanlım bana ondan alalım dedi Bosch un da öyle bir modeli var bence çok gereksiz ekstra ücret için ayrıca onları tek tek dizmek problem zaten makineye akıtarak koyuyoruz ve gayet de temiz çıkıyor ben gereksiz diyorum...1600 küsür dü fiyatıda ama siemensi bilmiorum..

canım bende bosch ta o modeli beğenmiştim sonra boschta ki bayan bize dedi ki bu makinanın alt sepetine büyük servis tabaklarını koyamıyorsun sığmıyor üst sepetin altında olan pervaneye değiyor eğer devamlı büyük tabakları elimde yıkarım diyorsan al dedi. bence bunu da düşün canım. tek tek dizmek ya da almak zor değil o kadar ama bu tabak olayı beni düşündürdü. ve bildiğim kadarıyla üst sepetin yükseklik ayarı da yok bu modellerde

arkadaşlar ben de bu modeli beğendim.alttaki kasıklık sepeti bana her zaman problem olmuştur.
tencere ve tabak koyacağım zaman beni engellediğini düşünürdüm.ama söyledikleriniz kafamı karıştırdı.bir kez daha araştıracağım.

Bence alabilirsin, çünkü geri dönüşü mümkün. Sonradan normal çatal bıçak sepeti alınabiliyor. Onu aldığın zaman da tepedeki sepeti çıkarırsın ve makine klasik kullanımına döner. Benim bildiğim kadarıyla üst sepet yüksekliği bu modellerde de değişiyor.

benimkide üstten çekmeceli olandanmış.farkında olmadan almışım onu:)ama çok memnunum.tek tek dizmek falan da problem değil.koyuyorsun normal bi şekilde hatta bana daha kolay geldi bir de çatal kaşıkların çizlmemesi açısından çok iyi.tabakları yerleştrme problemi de yok çünkü ayarlanabilir oluyor rafları tabi boshunki siemensi bilemicem canım ama kullanışlı.

Ben de yeni aldım bu çekmeceli modelini ama benimki de bosch ve üst sepetin 3 farklı yükseklik ayarı yapılabiliyor, böylece pervanede dönme sorunu olmuyor. Çatal-bıçak yerleştirmek de problem olmadı benim için, hem daha iyi yıkıyor. Altta çatal-bıçak sepeti olmadığı için tencereler gibi büyük eşyalar daha rahat sığıyor. Ama ist89'un dediği gibi çekmece çıkarılıp alta klasik sepet de alınabiliyor, öyle de kullanmak mümkün. Kısacası ben memnunum tavsiye edebilirim...

Canım ben 2sinide kullandım ama normal sepetler daha kullanışlı oluyor dediğin gibi tek tek dizmen gerekiyo buda direk alıp koymaktan zor oluyor bence bu şekildede gayet temiz oluyor zaten yıkayarak koyuyoruz ve tertemiz çıkıyor
Şimdiden hayırlı olsun canım ağız tadıyla mutlu mesut günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim
Güle güle kullan ve eskit :)

ben inox 6 proğramlı ve çekmecelisini aldırdım(resim koymayı bilmediğim için ayrıntılı yazdım) çok uzun süre bende kararsız kaldım nişanlım çıldırmıştı sonra çekmeceli aldım çok öneren oldu çünkü

ben sepetli aldım, çünkü baktığımda üst çekmece baya daralttığını gördüm... bardaklar falan sığmaz die çekindim.. ayrıca alt çekmecede daralıyormuş çekmecelide kare tabaklar sığmıyormuş...

Biz de üstten çekmeceli kullanıyoruz evde. Kısmetse bu yaz evleneceğim ve kendime de öyle bir makine almayı düşünüyorum. Kullanışlı ve sorunsuz. Artık sepetli makine düşüneceğimi hiç sanmıyorum.

Biz de üstten çekmeceli kullanıyoruz evde. Kısmetse bu yaz evleneceğim ve kendime de öyle bir makine almayı düşünüyorum. Kullanışlı ve sorunsuz. Artık sepetli makine düşüneceğimi hiç sanmıyorum.

seninkinin markası nedir canım.çekmecelilerin avantajları var mı...........a.s.

Bosch/siemens grubunun 3 çekmeceli modelleri son derece kullanışlı cihazlardır çatal bıçak kaşıklar için yapılmış olan sepete takımları yerleştirirken öyle çok muntazam şekilde dizmek zorunda değilsiniz özellikle çatal ve kaşıkları birbirine değmeyecek şekilde toplu halde alıp koysanız bile temiz yıkayacak kapasitede cihazlardır,dilediğinizde 3ncü rafı çıkarıp en alt sepete normal çatal bıçak sepeti alıp kullanabilirsiniz.

Ben de yeni aldım bu çekmeceli modelini ama benimki de bosch ve üst sepetin 3 farklı yükseklik ayarı yapılabiliyor, böylece pervanede dönme sorunu olmuyor. Çatal-bıçak yerleştirmek de problem olmadı benim için, hem daha iyi yıkıyor. Altta çatal-bıçak sepeti olmadığı için tencereler gibi büyük eşyalar daha rahat sığıyor. Ama ist89'un dediği gibi çekmece çıkarılıp alta klasik sepet de alınabiliyor, öyle de kullanmak mümkün. Kısacası ben memnunum tavsiye edebilirim...
biberon bende bu modelden almak istiyorum bayideki satıcı çok övdü bunu. benim bir önceki de bosch fakat çok memnun değildim ondan tüm markaları gezdim fiyat sorunum olmasa franke yada miele alıcam ama çok pahalı olunca yine bu fiyatlara en iyisi bosch diye yine bosch alıcam ama tereddütte kaldım iyi yıkıyor mu diye

bende üstten çekmeceli modellerden düşünüyorum,ama dizmeye üşenirmiyim diye baya kararsız kaldım. sepetlilere avuçlayıp atıyorduk çatal,kaşıkları:77:

bende üstten çekmeceli modellerden düşünüyorum,ama dizmeye üşenirmiyim diye baya kararsız kaldım. sepetlilere avuçlayıp atıyorduk çatal,kaşıkları:77:

Ben de çok tez canlıyımdır, mutfakta işim çabucak bitsin isterim. Almadan önce aynı endişe bende de vardı, acaba üşenir miyim onları dizmeye diye ama şimdi iyi ki almışım diyorum. Benim için sorun olmadı dizmek, hala da ne kadar çok çatal bıçak olsa da bana çabucak bitiyormuş gibi geliyor.

Yukarıda ozzzy sormuş iyi yıkıyor mu diye, gerçi bayağı zaman olmuş mutlaka almıştır ama ben yine de söyleyeyim, bu iyi yıkama işinde makine kadar suyun yumuşaklığı ve deterjan da çok önemli. Mesela ben quantum kullandım ilk zamanlar, sonra fairy kullanmaya başladım, o daha temiz yıkıyor quantuma göre.

Back
X