Üstesinden gelemiyorum...

Kendi başıma başa çıkamadım bu kalp kırıklığıyla, en sonunda paylaşmaya karar verdim. Aslında çekindiğim için, veya meselenin tamamını anlatmak uzun olacağı için kısaca anlatmak istiyorum. Nedense anlatmayı da beceremiyorum, sadece kalbim sancıyor. Hangi cümlelerle anlatabilirim duygularımı bilmiyorum. Tek bildiğim biraz daha kendime saklarsam patlayacağım.

Çok kırgınım. Dayanamıyorum. Böyle yaşayamıyorum. Duygularımla alay edildi, benliğimle alay edildi. Çok sert bir şekilde itildim. Yaşamaya devam edemiyorum. Onun gözündeki benliğimle yaşayamıyorum. Rezilliğim, zayıflığım, ezikliğim... Üstesinden gelemiyorum. Yola nasıl devam edeceğimi bilemiyorum...
anlayamadım sorunun nedenini. Biraz detay veremez misiniz? ne oldu da bu hale geldiniz?

anlayamadım sorunun nedenini. Biraz detay veremez misiniz? ne oldu da bu hale geldiniz?
Çok saçma bir korku nedeniyle detay vermekten çekindim. Ne bileyim bir gün olur, internetten bu yazılanlara ulaşır ve ona bir kere daha rezil olurum diye belki. Zaten kendimi ona yeterince rezil ettim. Aşk denen şey rezillik başka bir şey değil, ve o insana karşı gardı tamamen indirdiğin için seni dilediğince yaralaması. Hele bir de seni sevmiyorsa artık oyuncağı oldun demektir.

bnm yasadigim skntilari az cok biliyosunuz.. evlenmeden once kendinden emin, akli basinda, rahat ve ozguvenli bi kiz iken; hayatima alip evlendigim narsist, bencil insan ve gorgusuz ayakalti iftiraci ucuz karakterli ailesi yuzunden, ezik, omuzlari cokuk, korkak ve zavalli hisseden birine donustum.. yuruyusum bile degismisti.. simdi ayrildim ya, Allah im diyorum, sukur.. resmen bana insan oldugumu, yeterliliklerim oldugunu, herseyimi unutturmuslar.. kan emici gibi bu tip insanlar.. ve dedigin gibi, degerli olman icin onlarin izin vermesine ihtiyacin yok.. hani diyolar ya, Allah size iyilik icin bazi insanlari hayatinizdan cikarir; pesinden kosmayin..
Bir an benmi yazdim diye dusunuyodumki ben degilmisim :)

Konunu hatırlıyorum, kendinden hemen büyük performans bekleme, sonucta kırıla kırıla bu hale geldin. Zamanla olacak, bunun için kendini de suclama, bunun sorumlusu eski eşin. Sen onun actıgı yarayı tamir etmeye calısıyorsun, bu da hemen olmayacak. Ama bitti mi tam bitecek.

Back
X