Üstkat komşum

Oğlu boşandı annesine yerleşti telefonda eski gelinine demedigi kalmıyor her gün dedikodu falan

Mutlaka zayıf bir yönleri vardır. Başka türlü yıldıramazsınız. Siz biraz düşünün illa bi şey bulursunuz. Allah hayırlı komşu versin. Apartman sistemini icat eden mimarı da allah bildiği gibi yapsın. Müstakilin gözünü seveyim

Defalarca dedim inanır mısın eşim de öyle. Gör bak sana neler edecin kork benden diyor🤷
Annaam sevgiye aç mı ya bunlar yoksa. Haddinden fazla sevgi gösterip içlerindeki iyiliği dışarı çıkarma politikası uygulayın derim.

Mutlaka zayıf bir yönleri vardır. Başka türlü yıldıramazsınız. Siz biraz düşünün illa bi şey bulursunuz. Allah hayırlı komşu versin. Apartman sistemini icat eden mimarı da allah bildiği gibi yapsın. Müstakilin gözünü seveyim
Kendisini çözemedim ki henüz iyi yanını bulayım. Umarım düzelir çok teşekkürler canım

Üstkat komşumuz uyardigimiz halde çok rahatsız ediyor. Camları sildigim halde balkonumdan birşey silkeliyor defalarca uyardigim halde kestiği tırnakları bile camdan atiyor birkaç kere benim pencereme yapıştı. Uyarma ile de anlamıyor. Sabahın köründe şakır şakır bulasip yerleştirip gece 3'de koltuk çeken bir kadından bahsediyorum. Hele bir tane arabaları var etrafından geçen cocuklari mahalleden kovuyorlardi öyle bir aile. Napacagiz boyle bilmiyorum.herkes şikayetçi. Hatta bir cocugun üzerine caydanliktan su dökmüş oynamasın diye. Zaten ben daha önce de yaşadığım şikayetlerden dolayı kendisi ve esi hakkinda suc duyurusunda bulunup mahkemeye vermiştim ama asla akillanmiyorlar.
Herkes de bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek hayatına devam ediyor. Siz napardiniz böyle bi konuda? 😰

Allah kolaylık versin. Benim de üst katımdaki silkeleme konusunda çok canımı sıktı. Çok şükür bu sene yapmıyor. Inşallah komşunuz da düzelir. Çok kötü oluyor maalesef. Yaşamayan bilmez.Allah yardımcınız olsun.

En sonunda kavga ettım konusmayı kestım gecen sene oruc zamanı arkdasımın nıkahı vardı sabahın köründe kalkıp topuklu ayakkabı giyip gezdım evın içinde benm inişi i bekledi knsmaya basladı dır dır dır dır bende ne dedım biliyormusun SANA CEVAP BİLE VERMEYECEGIM DEDIM 😂😂😂 şok oldu ben kiracıyım o kıracı ama herkez bıkmısdı ya ben gidcktm yada o veee oooo gitti ev sahibim geldı taaaaa ANKARADAN cıkarttı 😂😂😂

Allah kolaylık versin. Benim de üst katımdaki silkeleme konusunda çok canımı sıktı. Çok şükür bu sene yapmıyor. Inşallah komşunuz da düzelir. Çok kötü oluyor maalesef. Yaşamayan bilmez.Allah yardımcınız olsun.
Ne uykumdan bişey anlıyorum ne temizlikten ne de kahvaltıdan. Mutlaka bir gün birşey mahvoluyor

En sonunda kavga ettım konusmayı kestım gecen sene oruc zamanı arkdasımın nıkahı vardı sabahın köründe kalkıp topuklu ayakkabı giyip gezdım evın içinde benm inişi i bekledi knsmaya basladı dır dır dır dır bende ne dedım biliyormusun SANA CEVAP BİLE VERMEYECEGIM DEDIM 😂😂😂 şok oldu ben kiracıyım o kıracı ama herkez bıkmısdı ya ben gidcktm yada o veee oooo gitti ev sahibim geldı taaaaa ANKARADAN cıkarttı 😂😂😂
Bilencek yer arıyorlar resmen kasiniyorlar. İyi yapmışsın benimki de yasli napcam bilmiyorum🤗😅

O çaydanlık tan su döktüğü çocuğun anası babası iyiki o çaydanlığı onların bi tarafına sokmamış ben olsam kesin yapardım galiba

Aç müziğin sesini oklavayı al yukarıya vur sende bazen vur gelırlersede avizeyi tamır edıyrduk de 😂😂😂 sürekli misafir cagır

Biz bebekken annemin üst komşusu herşeyi aşağı silkeliyormus.Annem birkaç kez tatlı dille uyarmış 2 küçük çocuğumum çamaşırlarını asıyorum lütfen silkelemeyin ya da bana haber verin çamaşırları alayım demiş .Kadın anlamıyormus, hatta annem bir kez daha kapısına gidip rica etmiş, kadın kapıyı annemin yüzüne kapatmış.Tabii o kibar annem e sonunda tirlatmis , kadın birgün sakız gibi yıkadığı bembeyaz tüllerini aşmış.Annemde bir kavanozda hazırladığı salçalı suyu yukardan aşağı tüllere savurmuş. Bir daha o olmuş, daha da aşağı birşey silkelememis.Deli deliyi görünce sopasını saklar sözüne çok inanırım.Genel olarak böyledir. Onların bir zayıf noktasını bulup ordan yuruyebilirsiniz belki

O çaydanlık tan su döktüğü çocuğun anası babası iyiki o çaydanlığı onların bi tarafına sokmamış ben olsam kesin yapardım galiba
Sonra karnı su topladı 1 ay hastanede yatmış yuruyemiyormus kadın ama şimdi çocukların ailesi ses bile cikarmiyor

Back
X