Üstkat komşum

Biz bebekken annemin üst komşusu herşeyi aşağı silkeliyormus.Annem birkaç kez tatlı dille uyarmış 2 küçük çocuğumum çamaşırlarını asıyorum lütfen silkelemeyin ya da bana haber verin çamaşırları alayım demiş .Kadın anlamıyormus, hatta annem bir kez daha kapısına gidip rica etmiş, kadın kapıyı annemin yüzüne kapatmış.Tabii o kibar annem e sonunda tirlatmis , kadın birgün sakız gibi yıkadığı bembeyaz tüllerini aşmış.Annemde bir kavanozda hazırladığı salçalı suyu yukardan aşağı tüllere savurmuş. Bir daha o olmuş, daha da aşağı birşey silkelememis.Deli deliyi görünce sopasını saklar sözüne çok inanırım.Genel olarak böyledir. Onların bir zayıf noktasını bulup ordan yuruyebilirsiniz belki
Ben de yapmak isterim ama o kadar şey yapıyor ki dusundurmeye fırsat bırakmıyor bunu bi denicem😰

Bı börek gonderdim tabak 1 yıl gelmedi😁
Aaa aşk olsun. Bu çok normal.
Şu an bizde de belki 3komşu tabağı vardır. Ve en az 10tane tabağımız komşularda şu an. Kandilde helva kavurduyduk. Onu dağıttık. Kimde tabaklar onu bile bilmiyoruz😃

Sen börek verip tabağı görürsen o kadının iyi yönlerini değil kötü yönlerini görürsün ❤️❤️

Sana şu an yemin ederim ki, alt komşum, tan binamdaki ve onun altındaki komşum. İki tan binamdakinin kızının sesleri hep benim evimin içinde. Hepsinin kavgasını gürültüsünü duyuyorum inan. Ve onlar da benim küçük bebeğimin ağlamasını, benim eşime kızmalarımı duyuyorlar..
Benim de üst komşum gece gece bişeyler çekiyo artık sehpa mı çekiyo ne bilmiyorum.
Söylüyorum pat diye yüzüne ertesi gün.. Ama düşman mıyız, asla. Bence bir börekle kalmasın çabanız.. İyi olun, iyi olun, iyi olun. Yakın olun, evine girin, samimiyet kurun bence.. Zamanla sevecektir yaşlı insanlar huysuzdur biraz

Canımı çok sıktılar aynen dediğin gibi. Balkonda güzel havada kahvaltı yapayım derim sarıl sarıl balkon yıkar sap şap sap
Aynen cnm dışarı cık arkdsına annen ile watsappdan görüntülü kns sesli sesli yukarıdankıdende bahset duysun 😂😂

kapılarına git. yüzlerine bir iki öksür. birdaha yaparlarsa birdaha öksür. onlar msjı alır çıtları çıkmaz daha .=)=)

Gecenin üçün de koktuk çekerse üşenmem kalkar kapısını yumruklar binayı ayağı kaldırır polislik olay yaratır bütün sinirimi çıkartırım

Yani adam alkolik kadın çok seviyor
Sürekli bagris cagris adamdan ...
Polise şikayet ettim polis geldi benim olduğum ya söylenmiş ya anlaşılmış
Polis gidince adam duvarı yumrukladi o.....pu hadi şimdi de çağır polisi.bunlari da soyle diye bağırdı ... Eşim evde yoktu gecedeydi bende duvarı tekmeledim seni surundururum dedim.
Ama adam yüzümü bilmiyor filan binalarımız birbirine dayalı tek duvarla bağlantılı ama farklı binalar

Güvenlikli giriş filan. başıma bela olacağını düşünmedim çok rahattım

Sonra bikac gün geçti kadını dövüyor yerlerde sürüyor kadın hayatım seviyorum seni yapma diyor filan.
Evde camlar kırılmaya başladı vitrin konsol filan deviriyodu adam komşularla hemen vatsap grupta konuşup polis çağırdık iki polis arabası geldi ama ne ilginçtir ki adama beyefendi lütfen filan diyolar.
Adam polisleri tehdit ederken....
Adam karısına lan ben sikayetcimisin sen mi cagirdn lan polisi diyo.kadinda şikayetçi değilim hayatım filan diyo bitanemm filan diyo.
Şok oldum.neyse bı polis arabası daha geldi aldı götürdüler .ertesi sabah yöneticiye mi söyleyelim siz mi cikarsiniz olayı oldu .kadında özür dilerim hepinizden .biz gideriz dedi.gittiler
Okurken bile gerildim. Sizi de cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Kolay kolay herkesin yapabileceği bir şey değil günümüzde insanlar kulak tıkıyor böyle olaylara. Tıkamayanlar ise pişman oluyorlar mağdur olan şahısın tavrı yüzünden. Bu örnekteki gibi.

Üstkat komşumuz uyardigimiz halde çok rahatsız ediyor. Camları sildigim halde balkonumdan birşey silkeliyor defalarca uyardigim halde kestiği tırnakları bile camdan atiyor birkaç kere benim pencereme yapıştı. Uyarma ile de anlamıyor. Sabahın köründe şakır şakır bulasip yerleştirip gece 3'de koltuk çeken bir kadından bahsediyorum. Hele bir tane arabaları var etrafından geçen cocuklari mahalleden kovuyorlardi öyle bir aile. Napacagiz boyle bilmiyorum.herkes şikayetçi. Hatta bir cocugun üzerine caydanliktan su dökmüş oynamasın diye. Zaten ben daha önce de yaşadığım şikayetlerden dolayı kendisi ve esi hakkinda suc duyurusunda bulunup mahkemeye vermiştim ama asla akillanmiyorlar.
Herkes de bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyerek hayatına devam ediyor. Siz napardiniz böyle bi konuda? 😰
benim bu tip insanlara karşı felsefem şu : deli deliyi görmeden sopasını saklamazmış.işe de yarıyor denemeni tavsiye ederim.çirkefe çirkef olucaksın.

Okurken bile gerildim. Sizi de cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Kolay kolay herkesin yapabileceği bir şey değil günümüzde insanlar kulak tıkıyor böyle olaylara. Tıkamayanlar ise pişman oluyorlar mağdur olan şahısın tavrı yüzünden. Bu örnekteki gibi.
Hayatımda birilerini ve kendi hakkımı savundugumda hep elimde patlar hep kötü ben olurum.

İlk defa bı ise yaradi

Yani adam alkolik kadın çok seviyor
Sürekli bagris cagris adamdan ...
Polise şikayet ettim polis geldi benim olduğum ya söylenmiş ya anlaşılmış
Polis gidince adam duvarı yumrukladi o.....pu hadi şimdi de çağır polisi.bunlari da soyle diye bağırdı ... Eşim evde yoktu gecedeydi bende duvarı tekmeledim seni surundururum dedim.
Ama adam yüzümü bilmiyor filan binalarımız birbirine dayalı tek duvarla bağlantılı ama farklı binalar

Güvenlikli giriş filan. başıma bela olacağını düşünmedim çok rahattım

Sonra bikac gün geçti kadını dövüyor yerlerde sürüyor kadın hayatım seviyorum seni yapma diyor filan.
Evde camlar kırılmaya başladı vitrin konsol filan deviriyodu adam komşularla hemen vatsap grupta konuşup polis çağırdık iki polis arabası geldi ama ne ilginçtir ki adama beyefendi lütfen filan diyolar.
Adam polisleri tehdit ederken....
Adam karısına lan ben sikayetcimisin sen mi cagirdn lan polisi diyo.kadinda şikayetçi değilim hayatım filan diyo bitanemm filan diyo.
Şok oldum.neyse bı polis arabası daha geldi aldı götürdüler .ertesi sabah yöneticiye mi söyleyelim siz mi cikarsiniz olayı oldu .kadında özür dilerim hepinizden .biz gideriz dedi.gittiler
Tövbe tövbe daha neler duyacağım...

benim bu tip insanlara karşı felsefem şu : deli deliyi görmeden sopasını saklamazmış.işe de yarıyor denemeni tavsiye ederim.çirkefe çirkef olucaksın.
Öyle hakediyorlar anca. Yaşlarina hürmet edeyim dedikçe abarttilar. Son noktayı şikayet edip dava açarak koydum sandım ama yanılmışım

Gecenin üçün de koktuk çekerse üşenmem kalkar kapısını yumruklar binayı ayağı kaldırır polislik olay yaratır bütün sinirimi çıkartırım
Öyle yaptım. Dava açtım ama bana mısın demiyorlar. Bir durulup sürekli olay çıkartıyorlar

bizim burada bir komsu sizin gibi ust kattan cirplanlardan sikayetciydi kac defa uyardi hala cirpmaya devam ettiler . altta oturanda pencere onune balkona dusen pislikleri kurekle toplayip ust komsunun kapi esiginden araliga birakmisti . ust komsu kapiyi bir aciyor butun pislik evinde 😁

Sizde onu rahatsiz edecek bisey bulun alttan ustte biraz zor ama lafla uslanacak birileri degil gibi

Benim komşu karısını dövüp duruyodu binaca birgunde attirdik
Aaa grcekten mi? Benimde ust komsum yasitim. Kizim kadar bitanr cocuklari var. Siddet varmj bilmiyorum, ancak neredeyse her gun agir kufurlu bedduali hakaretli kavgalarini duyuyoruz. Duymamak icin oda degisiyoruz ancak nafile. Yasak olmasina ragmen ( site yonetimi tarafindan), hic cekinmez 2 3 metre biyunda kilimler silkeler. Her defasinda uyarmama ragmen. Cikartirabilir miyiz bizde?

Ben taşındım kurtuldum kıllarından, çöpünden, peçetesinden, hergün halısını burnumuza sokardı karanlıkta otururduk. Nazikçe uyardım birgün bağırdı çağırdı zilli. Seni Allah'a havale ediyorum dedim gittim.

Back
X