• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstteki komşulardan bıktımm

yasuyasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
745
247
53
temizlik için apartmanca gün belirlememize rağmen nerdeyse haftanın her günü halı kilim banyo paspası silkelemeler balkon yıkamalar tam cam siliyorum veya günlük cam önlerini arkamdan pat pat ay sinir oluyorum ya elim titriyor şu an o kadar konuşmamıza rağmen yok anlayış yok razı değilim anlaşmayı ihlal etmeyin diyorum yok camı siliyorum yukardan kendi camını hortumla su tutarak yıkayarak temizliyor bütün emeğim çöp:KK62: sinir oluyorumm

Benim üstteki de mutfak camımdan silkeler sağolsun, hiç cam açık mıdır değil midir diye bakmaz, uyarmaz, pislik insan.
Ben de mutfak camını hiç silmiyorum, yağmur nedeniyle oluşan çamurlar duruyor, sonra onun silkelediği pis halısına yapışıyor :KK53:
Yahu insan haber verir, gümbür gümbür silkeliyor kadın, kendi evsahibi biz kiracıyız ya... Kızını da derslerine yardımcı olmam için yollar ama hanımefendi, napim kızını seviyorum yardım ediyorum ama annesi beş para etmez.

temizlik için apartmanca gün belirlememize rağmen nerdeyse haftanın her günü halı kilim banyo paspası silkelemeler balkon yıkamalar tam cam siliyorum veya günlük cam önlerini arkamdan pat pat ay sinir oluyorum ya elim titriyor şu an o kadar konuşmamıza rağmen yok anlayış yok razı değilim anlaşmayı ihlal etmeyin diyorum yok camı siliyorum yukardan kendi camını hortumla su tutarak yıkayarak temizliyor bütün emeğim çöp:KK62: sinir oluyorumm
allah kolaylık versin halısını filan serdiğinde çeksenmi acaba:KK53:

Benimkiler de evde at besliyorlar sanırım. O sesi başka bişey çıkaramaz çünkü.

Valla böyle komşuya laf anlatmak zor. Bi arkadaşımın üst komşusu öyleydi, hatta daha beter. Meyve kabukları, çekirdekleri falan hep balkondaydı. Taşınınca kurtulabildi ancak.

Kendi evlerini temizlerken başkalarınınkini pisletiyor görgüsüzler.
aynen öyle ya bu nasıl bir temizlik anlayışı insan hiçmi rahatsız olmaz bir keresinde balkon kapım açıktı şarıl şarıl sular birden boşalmadımı yukardan ay delirdim balkona koştum seslendim sinirle hanfendi balkonda halı yıkıyor halı balkonun korkuluklarına asmaış orda duruluyor napıyosun ya orda halımı yıkanır yıkamaya gönder 3 5 lira ya dedim

Back
X