ne bileyim ulennn senin şehirde diğer yazınca kendim sandım iimi .çok ukelaaaayım çokkk :roflol::roflol:
ben senin avatardaki kızın saçlarını beğendim ..
kaç gündür karşılaşamıyozz çok sevindimm gördüğümee...güzel günler gelecek yazısını...her yazdığınıı kendinii herşeyi beğeniyorumm....İnşallah herşey istediğin gibi olur güzel günler gelir hayırlısıyla canımm
oyyy izmir güzeli benim bende senin hamratlıgını dogallının herşeyini çok seviyorum...olumunekankayizsmileamin...seninde yüzüzn gönlün hep ğülsünn çokkkkk şekersin:1hug::asigim:
sağol canım benimmm...kk.ya gelince gözüm hemen seni arıyo ciddenn...bu arada sivas izmir karışık ben:))sözlümde ığdır azerisi izmir sivas ığdır melezim...sende ankara izmir sanırım:))) hele içim kaynadı sana a.s. olumunekankayizsmile
ayy kıayamaam sana arada bende bakınıyorum burdamısın diyee olumunekankayizsmile
olsun nereli olursan ol sende çok dogal içtensin hamarattsın ayrıcaaaklinialirimsmile
nişanlın şanslı heee:)ank güzelimhihoyyyt
opuyorumnanaktan sağoll canımm seninde eşin çok şanslıııı angara güzelii...İnşallah bizde evlenirde sizin gibi mutlu oluruzz canımma.s.
Avatardaki çantasını tam benim kıza göre yerimseniben
o biliyorrrrrr:))Şeniz[/QUOTE
canim sen hangi ülkedensin:1rolleyes:
herahalini ...........
o biliyorrrrrr:))Şeniz[/QUOTE
canim sen hangi ülkedensin:1rolleyes:
herahalini ...........
türkiyeliyim ne oldukiii:)
dudaklarınııı begendim ve rujua.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?