Üstteki Üyenin Neyini Beğendin?

ne bileyim ulennn senin şehirde diğer yazınca kendim sandım iimi .çok ukelaaaayım çokkk :roflol::roflol:

ben senin avatardaki kızın saçlarını beğendim ..

evt onun söylemeye ne hacett ukala senii:))sırnaşık şey
buna,açıçık sözlüde diyebiliriz yada dobravs..evt şaçalrı ğüzel dimi avişimin:))aklinialirimsmile

oyyy izmir güzeli benim bende senin hamratlıgını dogallının herşeyini çok seviyorum...olumunekankayizsmileamin...seninde yüzüzn gönlün hep ğülsünn çokkkkk şekersin:1hug::asigim:

oyyy izmir güzeli benim bende senin hamratlıgını dogallının herşeyini çok seviyorum...olumunekankayizsmileamin...seninde yüzüzn gönlün hep ğülsünn çokkkkk şekersin:1hug::asigim:

sağol canım benimmm...kk.ya gelince gözüm hemen seni arıyo ciddenn...bu arada sivas izmir karışık ben:))sözlümde ığdır azerisi izmir sivas ığdır melezim...sende ankara izmir sanırım:))) hele içim kaynadı sana a.s. olumunekankayizsmile

ayy kıayamaam sana arada bende bakınıyorum burdamısın diyee olumunekankayizsmile
olsun nereli olursan ol sende çok dogal içtensin hamarattsın ayrıcaaaklinialirimsmile
nişanlın şanslı heee:)ank izmir:))

opuyorumnanaktan sağoll canımm seninde eşin çok şanslıııı angara güzelii...İnşallah bizde evlenirde sizin gibi mutlu oluruzz canımm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…