Üstteki üyeyi hayalinde nasıl canlandırdın?

Imm, Fransız filmlerindeki kadınlar gibi yalın bir güzelliği olan hayat, ilişki üzerine felsefik sohbetlerde bulunan biri. Küçük buhranları var, saçı var kısa ve siyah. Evi var , loş. Çünkü Fransız filmi dedik başta. eheh.

Son düzenleme:
Lise-üniversite-yüksek lisans gibi eğitimlerini en iyi okullarda tamamladı. Sayısız başarısı ve kabarık bir cv'si var ve kumral saçı, buğday teni.. Fakat varoluş sancıları çekiyordu. Bu yüzden şirketteki yüksek pozisyonundan ayrılıp kendisini edebiyata, evini Cihangir'e taşıdı. Şimdilik kedileri, kitapları ve sigarasıyla varoluş sancısını dindirmeye çalışıyor ama birikimi bitince tekrar işe başlayacağını bildiği için mutsuz yine mutsuz.

agzı ıyı laf yapar cevresinde sevilen biri orta boy ve kilo da yuzu gayet hos tatlı birisi :)

Uykuyu seven orta boyda ela gözlü kumral bir hanimefendi yemekleri güzel yapar.çokta cömerttir

hmm hemsireymissin gordgume gore gozumun onune orta boylu hafif balik etli siyah sacli bir hemsire geliyor :)
teninde beyaz.. saclarda duz fakat cok uzun degil

Manevi yönünü maddi yönüyle dengede tutmak için, yoga yapıyor, kitaplığında kişisel gelişim kitaplarını eksik bırakmıyor, hocası var yaşam koçu olan. Fakat en son yaşam koçunun iki kere boşandığını ve alkolik olduğunu öğrenince bütün kişisel gelişim alakalı her şeyi çöpe, kendinisi kuaföre attı. Kuaförden sonra saçlar siyahtan , geliştim değiştim kızılına döndü.

1 60 boylarında çekik gözlü kumral birini canlandırdım gözümde gözlerde ela

19. yüzyıldaki reenkarnesini hayalimde canlandırdığım zaman, bilginin kaynağının sezgiler olduğunu söyleyen, komşularla gün yaptığında "şekerim doğru yol rasyonalizmde değil, sezgicilikte" diyip kısırını yiyen komşularına sezgiciliği aşılayan küt saçlı, mistik bakışlı, çiçek desenli elbise giyişli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…