Üstteki üyeyi hayalinde nasıl canlandırdın?

"Üstteki üye" algısı farklı sanırım, öyle ki gündelik hayatta en basit soruya karşılık "neye göre kime göre, hangi algıya göre" diye cümleler kuruyor gibi. İşin bu boyutunu aşmak lazım tabii, hayırlısı.

Eminim ki ilerde Mert büyüyüp ailesine göre saçma da olsa sahip olduğu hayalleri gerçekleştirmek istediğinde bunu engellemek için onun üzerinde vicdan azabı kartını oynamayıp "o kadar emekten sonra bu mu karşılığı" demeyecek kadar naif ve çocuğun bireyselleşmesinin önünde engel olmayacak kadar düşünceli bir anne, siyah uzun saçları ağarana kadar da bu davranış biiçimini devam ettirecek olan anne. Öyle canlandırıyorum kendisini.

Ben kendisini canlandiramayacak kadar uzun cumle kurma becerisine sahip bir insan olmadigim gibi insanlari avatarlarindan da pek tahmin edemiyorum fakat gozumde soyle Felsefe okuyan ama daha cok Psikoloji yatkini esmer, 3 kardeş bir insan canlandı

Çocukluğundaki afancalığını, yerinde duramayışını, aynı zamanda sevecenliğini izlediği çizgi dizilerdeki az buçuk da olsa masum kız çocuk karakterlerinden alan, ve bunu şimdi de korumaya çalışan fakat günümüzün acımasız koşullarında bu vasıfların hayata tutunmak için yetmediğini kavradığından dolayı karakterine Ay Savaşçısı karakterlerindeki gibi mücadeleyi ve zaman zaman acımasız olmayı katan kıvırcık saçlı ve çilli biri gibi.

LunaDaisies, bir şirketin insan kaynakları depratmanında çalışıyor, aynı departmanda çalışan nişanlısıyla geçen ay evlendi. Düğünü için klas bir program hazırladı, düğününde tango yapmak gibi. Nişanlısıyla 6 aylık bir tango kursuna kaydoldu ve 6 ay içinde de iyi bir ilerleme kaydettiler. Düğünde Scent of a Woman filmindeki bir performans sergileyeceklerine emindi. Fakat düğün günü tango hayali, akrabaların etkisiyle halay gerçeğiyle yer değiştirdi. Halay çekerken, tango kursuna verdiği parayı düşünüp halaydaki adımlarını daha da sertleştirdi.
Uzun siyah saçı ve esmer teniyle düğününde hayal kırıklığı yaşamış nice kadınlarımızdan biri kısaca.

Bırısı benıde tahmın etsın neyse ben edeyım
kahve renklı gozu,1.67 boyunda, kumral bır bayan canlandı gozume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…