- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
esmer biraz kilolunerkeksi tavırları var.. Ciddi olgun orta yaslarda birisiBuğday tenli uzun sacli boyu posu yerinde bi 5 kilo fazlasi var
BilemediiinEs
esmer biraz kilolunerkeksi tavırları var.. Ciddi olgun orta yaslarda birisi
Profil resmin hiç uymamiş ama .. Sorun bende değilBilemediiinbeyaz tenliyim zayifim 30dan küçüğüm erkeksi tavırlar ve ciddilik dogru ama
Sende beni tahmin etBilemediiinbeyaz tenliyim zayifim 30dan küçüğüm erkeksi tavırlar ve ciddilik dogru ama
29 yaslarinda ne cok beyaz ne esmer tenli 165 boylarinda etine dolgun saclar sariya yakın kumralSende beni tahmin et
Sadece boyu tutturdun bebeem29 yaslarinda ne cok beyaz ne esmer tenli 165 boylarinda etine dolgun saclar sariya yakın kumral
Bak cok ince detaya girdim senin hatırına
Tüh be havaya girdiydim tamSadece boyu tutturdun bebeemdediğin yaşın yarısından bşraz fazla.. Oniki kilo eksik..normal saclar..koyu kumral ..
Ayyy yok istemem kalsın kilolar nefret ederim ama bebişle beraber alabilirim..Tüh be havaya girdiydim tamolsun ablam bi 10 seneye kilo alirsan eger sacida boyarsan bu is tamam
Dogumdan sonra kilo veremezsen bunalima girersin ilk is sacta değişiklikAyyy yok istemem kalsın kilolar nefret ederim ama bebişle beraber alabilirim..Hamileyken sac falan boyatamam .. Hiç şansın yok
Yaaa allah korusun !!!Dogumdan sonra kilo veremezsen bunalima girersin ilk is sacta değişiklikunutma sariya yakin kumral
Şaka kız tabikiside incecik kalacaksınYaaa allah korusun !!!
Bir tek ela gözü tutturamadın kuzum :))Minyon, şirin.. Kumral ela gözlü, hafif tombiş.. (çünkü hamile olduğu için bu yorumum da=)
Bir tek ela gözü tutturamadın kuzum :))
İnşallah tutarHahah totem cicim, ama inşallah gerçek olur...
25 yaş üstü buğday ten kahverengi saç yeşil gözlü olabilir :))20-22 yaşlarında minyon tipli gözlüklü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?