- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
demriine falan baktır
kafana taktığın stres yaptığın olayları sil at derim.21 yaşımdayım aynı durumdayım elim ayağım ağrıyo kendimi hiç iyi hiesstmiyorum bunu yazarken ağlıyorum hatta hiç iyi hissetmiyorum sanki biri beddua etmiş mutlu olmasın diye.
birşeyler oluyor zeytinagaci.hiç mutlu hissetmiyorum .kafamıza olur olmaz herşeyi takıyoruz biraz gamsız olsak böyle saptan samandan hasta olmayız aslındasana noldu qamze
derdim çok aslında ama kafama takmıyordum ya da takmadığımı sanıyordum.
depresyona girmeye bile üşeniyorum desemmm
Doktora gözükün belki kaninizda bir eksik var.
Calisiyormusunuz? Calisiyorsaniz biraz normal gibi... ev hanimi gibi dönderemezsiniz zaten evi ... ama bence bari yemek yapmaya özen gösterin bi türlü
Ama calismiyorsaniz sabahlari erken uyanin bir türk kahvesi icin sonra hemen ise girisin... sakin orturmayin ... icinizden 1 2 3 deyin ve hop hemen eliniz degsin. Bendede öyle oluyor ama elim bi degince gerisi geliyor cnm.Ondan sonra bir dus alin ve yemek bi kac saat tv önünde yayilin
kesın bişer var,burununda falan sorun olmasın,nefes almada,hanı yorgun uyanıyorum dedınde,tabikiiiii eğer mutsuz değilsen,senı depresyona sokan bır durum yok ise
çalışıyorum ama nice çalışanlar çocuklarını evlerini eşlerini ihmal etmiyor her şeye zaman buluyorlar, kendilerine de bakıyorlar. ben gün aşırı duş alıyorum ona bile üşeniyorum ya.
eşim işe 7.30 da gidiyor. onunla uyanıyorum. enerjim biraz daha yüksek oluyor. 9 gibi ben işe gelene kadar evi topluyorum kısmen. iş yapıyorsam o 1.5 saatte yapıyorum. akşamları bişey yok
kahve hiç içmem acaba sabahları kahve içerek mi başlasam güne. belki kafein bi can verir
Oncelikle bendede ayni sorun vardi astim cok sukur...tipki sizin gibiydim tek farkimiz zor kotek yemegimi yapardim.
En basta kan degerlerinize baktirdiniz mi.vitamine falan ihtiyaciniz vardir belki.
Ben kendi adima yaziyorum.sabah yataktan besmele ve aytel kursi okuyorak basliyorum.ve kalkar kalkmaz "bugun herseye yetisecegim.ben bu guce sahibim"psikolisiyle tum islerime yetisiyorum ve gunun tum bereketinden faydalaniyirum.
Evde hem ders calisiyorum hem lursta tum gunum gidoyor nerdeyse...esiminde yardimi oluyor tabi ama bi yerden sonra ev kadin eli istiyor:)
Sizin sikintiniz enerjik olamamaniz.
Ben beynimi kullanmayi ogrendim..onu calistirmayinca tembellesiyor ve beni yonetiyor.ama simdi ben onu kullaniyorum benim hukmumde.ne komut verirsem yerine getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?