Üstün zekalı bebek az uyurmuş

demekki benimkiler gerizekalı ::)))))))))))
:roflol::roflol::roflol:

ilahi..
ben doğru bulamıyorum bu araştırmayı ..çocuklar gelişimlerini gece 3 ten sonra salgılanan bir hormon ile tamamlar die hatırlıyorum (yanlış olmasın ) o yüzden bana göre bu araştırma çok ta yerinde değil,en azından genellemek yanlış...ben kızımın uykuyu sevmediğini düşünüyorum..uyumuyor az uyuyor,üstün zekalı benim kızım diyemem ki... keşke uyusa da normal zekalı olsa:roflol:

benim oğlumda çk az uyurdu gerçektende çok zeki bi çocuk 4yaşındaydı okumayı sökmüştü,ana okulunda çok sıkılıyodu resim yapmaktan...halada az uyur

benim oğlumda çk az uyurdu gerçektende çok zeki bi çocuk 4yaşındaydı okumayı sökmüştü,ana okulunda çok sıkılıyodu resim yapmaktan...halada az uyur

olabilir valla yigenim uyku yüzü bilmez ablam resmen onu uyuturken kendi uyur kalir geceleri belki 10 defa uyanir ögle uykusuna yatirmak icin saatlerce ugrasir ablam diyorki allahtan korkma uyutma bu kizi valla aylarca uyumaz herhalde
o kadar zeki ki leb demeden leblebiyi anliyor inanin daha 3 aylik bile degildi konusmaya basladi cin gibi masallah
ablasida tam tersi bebkliginden beri uyku delisi nerde firsat bulsa orda iszip kalir
derslere hic kafa vermiyor onunla derslerini yapmak iskence desek dogru olur cok zor anliyor ama kardesi hemen kosup geliyor daha bir bucuk yassinda diyzeeee desss yani ders yapalim diyo

zekayı dersle okulla bağdastırmayın bence o ustun zekaların coğu okumaz sıkılırlar okuldan cok ıyı bır psıkolog yardımıyla eğitilirse okul bıtıyoo

bebek uyursa öğrendiklerini uyurken beyninde tekrar eder ve tazeler.Uyumayan bebek neyi tazeleyecek???
Hem bir bilim adamı , 0-1 yaş arasında güven duygusu alan bebekler derin uyur,düzenli dışkılar ve yeme istekleri olur demiş.

ben bıle bıraz duzensız uyuyım az uyuyım aptallaşıyorum olan zekamıda yıtırıyorum bebek nasıl herseyı algılıycak uykuluyken

kızımın uyku düzeni oturdu çok şükür. hiç şikayetçi değilim açıkçası..sağlıklı olsunlar da gerisi boş yerimseniben

üstün zekalı olma bir tek nedene bağlanamaz. pek çok faktör var. az uyuma konusu makalelerde var. ama sağlıklı bir bebek sağlıklı uyumalı.

2 yaşındaki kızımın uykusu gayet iyi ..Hem kreş öğretmenleri,kurucu hem de çocuk dr.umuz üstün zekalı olduğunu düşünüyorlar.Biz de öyle düşünüyoruz..Bu nedenle katılmıyorum..........

Back
X