Az önce açılan bı konuyu okurken aklıma geldi aslında 17 yıllık arkadaşlığım bitti diye konu açılmış benimde buna benzer tuhaf bişey gelmişti başıma hala içim içimi yer sizin fikirlerinizi alıp belki hmm bundanmis diyebilirim diye size sormak istedim.
Benim o kadar eski olmasada 4 5 yıllık bı arkadasligim vardı çok çok iyiydik gayet kafa yapılarimizin falan uyustugu gayet samimi olduğum kardeşi yoktu beni kardeşi yerine koyduğunu soylerdi. Sonra kendisi nişanlandı benim evlenmek gibi bı düşüncem yoktu bigun konuşurken laf arasında nişanlısının bı arkadaşının olduğunu benimle tanıştırmak istediğini söyledi bende düşünmediğimi falan söylemiştim neyse gel zaman git zaman baya aklıma yatmaya başladı e dedim tamam bı görüşelim. Sonrasinda bizi tanıştırdilar biz anlaştık hoslandik birbirimizden ve görüsmeye basladik. Şuan iki cocugumun babası eşim olur kendileri

buraya kadar hiç sorun yok onlarda evlendi birlikte gelip gitmeye başladık çok güzeldi yani hersey. Sonra bu arkadaşımın kv ciddi sorunlar çıkartmaya başladı eside asla destek olmadi baya sorunlar yaşadı ben hep onun yanında oldum her zaman hiç yalnız bırakmadım küçük bide bebeği vardı o dönem yapamadilar ve boşandılar boşandıktan sonrada çok destek oldum sonra baktım hep ben arıyorum cevap vermiyo geri dönüş yok. Neyse diyorum ağır şeyler yaşıyor ben gene merak ediyorum arıyorum cevap yok bı sure böyle gitti sonra bende aramadım bı sure ondan zaten hiç ses yok. Ve hiç bi sebep yok inanın aramızda geçen bı tatsızlık vs.. sonra böyle ergence tiripli durum paylaşırlar ya öyle şeyler yaptı bende bı mesaj attım ve görüşmek istemedigimi söyledim buna dahi cevap vermedi o gün bugündür de görüşmüyoruz hala aklımda niye böyle oldu neden yani diye hiç bı anlam veremiyorum siz dışardan bakınca ne hissediyorsunuz onu sormak istedim tesekkurler şimdiden okuyanlara.