Konum kapanacak ya da tasinacaktir biliyorum ama bunu yazmak zorundayım çünkü insanları gerçekten acimasizca ve gereksiz yönlendiren üyeler çok fazla kadınlar klübünde.
Eşinden herhangi bir rahatsızlığını dile getiren bir kadına niçin hemen ayrıl kendi yoluna bak boşan gibi acımasız ve gereksiz yönlendirmeler yapıyorsunuz ? Bir evlilik kolay mı kuruluyor ? Neden iltifat etmiyomus diye vay efendim benim öyle odun kocam olsa bosarim da yok ruhsuz herif te .. ya bekara koca boşamak gerçekten çok kolay ya da gerçekten bazıları kimsenin mutluluğunu istemiyor.
Boylelerine kulak asmayin. Her insanın iyi yönleri de kötü yönleri de vardır hiç kimse 4 4 lük değil. Eşlerinize evliliklerinize sahip çıkın bir yuva kolay kurulmuyor. Her saçma sapan sebepten ayrılık noktasına gelindiği için boşanmalar evliliklerden daha çok malesef..
Burda yazilanlarla gaza gelip gidip kocasini bosayacaksa ohooo... simdi birsey dicem demek istemiyorum ama o kadarida akla zarar yani sonucta herkesin bir akli mantigi zekasi var , bir forumda hayati hakkinda herhangi birsey bilmeyen kimligi bile belirsiz takma isimli sahislarin yazdigi 1 paragraf uzerine bosan kocandan demesini ciddiye alip koca bosayacaksa bir kadin, o kafayla zaten fazla surmezmis evliligi der gecerim ben burda yazilanlar bahanesi olmus derim ....
Ben cogunlugun sadece icini dokmek amacli yazdigini dusunuyorum... Kaldiki evleneli 1 ay olmustu ben ilk konumu actigimda banada birsuru kisi bosan yurumez o iliski ohoo uzaktan evlilikmi olur falan diye yazmislardi, onemli olan insanin kendini bilmesi, akil var mantik var , burda kimse kardes degil akraba degil herkes her yorumu yapar kirici olmamak kaydiyla kimseye neden boyle yorum yaptin diyemezsin, bide bizim insanimiz cok sever ahkam kesmeyi...
Ben yinede burdan gaza gelip cidden sifirdan bosanma karari alacak insanlarin cok az oldugunu dusunmek istiyorum..
ha belki yazinizi su sekilde yorumlayabilirim, lutfen herkes kosesinde milletin hayatini bilmeden ahkam kesmesin, karsidaki insanin hayati hakkinda birsey bilmede bosan bosan demesin denilebilir.
Ben cogu zaman sevgili olan kizlara-kadinlara diyorum ayril diye, ha nisanlilara falanda.... Evliye kolay kolay bosan yazmam siddet iskence falan olmadigi surece, ondada ilk once ailesini isini maddi durumunu sorar bosanmaya imkani varmi diye arastiririm kendimce.
Ama kocam dogum gunumde hediye almiyor diye yakinan kadinada bosan demenin manasi yok tabiki...