Üstüne alınan her üyeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 huyundan 2 si iyi olduğu için atmisimdir demekki senin yaptığın yoruma göre. Yazdığım konuyla alakali bi cevabın varsa yaz güzelim yanıt bulamayip alakasız yere çekmene bayıldım :*

yoo gayet alakali yorum
milletin yorumuna karisirsaniz
sizin de eski konularıniz açmam da herhangi bir sorun görmüyorum
önce kendi hayatınıza bakacaksiniz sonra insanların yorumları hakkında ahkam keseceksiniz

Önünüze gelene okuduğunuzu anla diyorsunuz da siz anlıyor musunuz emin olamadım.

Bildiğiniz halde konu açmışsınız demiş -lotus- -lotus-
Konum kapanır ya da taşınır dedim cunku bdv ye ait olmadigini biliyorum. Üyelere yorum yapmanın yasak olduğunu bilmiyordum dedim bir yorumumda da.

Boşan denilen üyelerin %80 i boşanmıyor,hemen hemen kimse affet,bi şans daha ver demediği halde ; affediyor ve kısa bir süre sonra 2. 3. 4. ... benzer içerikli konusunu açıyor.

BDV de yeniyim :)) ama gördüğüm o ki ; gerçek bir fikir , adım atmaya cesaret almak yerine ; rehabilete merkezi gibi yazıp yazıp içini dökmek derdinde konu sahipleri.

Zaten bunu anlayan bir çok üye artık , boşan demek yerine "cnm sen ayrılmayacaksın belli , bari sürekli dile getirip huzurunu kaçırma " nasihatine bağlıyor olayı .

Konumda zaten bahsetmiş oldugunuz sebepleri konu dışında tuttum
Acilan konularin geneline bakarsaniz fiziksel ve psikolojik siddet iceriyor. Biz de bu durum da affedilemeyecek hususlarda yani kadina 'kendi degerini ve gücünü bil, boyun egme' mesaji veriyoruz. Burada bosan yazinca gidip bosanan kac kisi var?

Konum kapanır ya da taşınır dedim cunku bdv ye ait olmadigini biliyorum. Üyelere yorum yapmanın yasak olduğunu bilmiyordum dedim bir yorumumda da.

Üye olurken o kabul ettiğiniz kısımlarda hepsi yazıyor. Okusaydınız keşke. Ya da okuduğunuzu anlasaydınız. Hatta yukarda bdv bölüm kuralları da kabak gibi duruyor. Okumak iyidir.

Konum kapanacak ya da tasinacaktir biliyorum ama bunu yazmak zorundayım çünkü insanları gerçekten acimasizca ve gereksiz yönlendiren üyeler çok fazla kadınlar klübünde.

Eşinden herhangi bir rahatsızlığını dile getiren bir kadına niçin hemen ayrıl kendi yoluna bak boşan gibi acımasız ve gereksiz yönlendirmeler yapıyorsunuz ? Bir evlilik kolay mı kuruluyor ? Neden iltifat etmiyomus diye vay efendim benim öyle odun kocam olsa bosarim da yok ruhsuz herif te .. ya bekara koca boşamak gerçekten çok kolay ya da gerçekten bazıları kimsenin mutluluğunu istemiyor.

Boylelerine kulak asmayin. Her insanın iyi yönleri de kötü yönleri de vardır hiç kimse 4 4 lük değil. Eşlerinize evliliklerinize sahip çıkın bir yuva kolay kurulmuyor. Her saçma sapan sebepten ayrılık noktasına gelindiği için boşanmalar evliliklerden daha çok malesef..

Burda yazilanlarla gaza gelip gidip kocasini bosayacaksa ohooo... simdi birsey dicem demek istemiyorum ama o kadarida akla zarar yani sonucta herkesin bir akli mantigi zekasi var , bir forumda hayati hakkinda herhangi birsey bilmeyen kimligi bile belirsiz takma isimli sahislarin yazdigi 1 paragraf uzerine bosan kocandan demesini ciddiye alip koca bosayacaksa bir kadin, o kafayla zaten fazla surmezmis evliligi der gecerim ben burda yazilanlar bahanesi olmus derim ....
Ben cogunlugun sadece icini dokmek amacli yazdigini dusunuyorum... Kaldiki evleneli 1 ay olmustu ben ilk konumu actigimda banada birsuru kisi bosan yurumez o iliski ohoo uzaktan evlilikmi olur falan diye yazmislardi, onemli olan insanin kendini bilmesi, akil var mantik var , burda kimse kardes degil akraba degil herkes her yorumu yapar kirici olmamak kaydiyla kimseye neden boyle yorum yaptin diyemezsin, bide bizim insanimiz cok sever ahkam kesmeyi...
Ben yinede burdan gaza gelip cidden sifirdan bosanma karari alacak insanlarin cok az oldugunu dusunmek istiyorum..

ha belki yazinizi su sekilde yorumlayabilirim, lutfen herkes kosesinde milletin hayatini bilmeden ahkam kesmesin, karsidaki insanin hayati hakkinda birsey bilmede bosan bosan demesin denilebilir.
Ben cogu zaman sevgili olan kizlara-kadinlara diyorum ayril diye, ha nisanlilara falanda.... Evliye kolay kolay bosan yazmam siddet iskence falan olmadigi surece, ondada ilk once ailesini isini maddi durumunu sorar bosanmaya imkani varmi diye arastiririm kendimce.
Ama kocam dogum gunumde hediye almiyor diye yakinan kadinada bosan demenin manasi yok tabiki...

Boşan o kadar kolay denmiyor ya. Deniyor mu? Ne konular okuyoruz ne hayatlar okuyoruz burda. Kadının bir tanesi dün mü yazmıştı? Evden kaçmış, evlenmiş, eltisinin evinde 9 aydır yaşıyor. 9 aydır eşinden şiddet görüyor. Boşan dedi herkes. Yuva yok. Yuvasına sahip mi çıksın yani? Gitsin anasının babasının yanına.

Ben de derdini anlatanlara kendi ilişkisinden örnek verenlere sinir oluyorum. İsteksizlik yaşayan kocasını anlatıyo kadın. Diğeri diyo ki bizimki günde 2 kere 45 dk. böyle hadsizler oluyor evet.

Ona b
yoo gayet alakali yorum
milletin yorumuna karisirsaniz
sizin de eski konularıniz açmam da herhangi bir sorun görmüyorum
önce kendi hayatınıza bakacaksiniz sonra insanların yorumları hakkında ahkam keseceksiniz

Ona buna boşan dediğini bu kadar belli etmeseydin keşke :halay:

Çok severiz okuyup anlayamadan yorum yapmayı
Burada su an bu konuya yapilan yorumları bile elestiriyorsun peki ilk mesajda o zaman aldatma, şiddet haric diye belirtseydin
Yani su anda da diger konularda oldugu gibi ilk mesajda anlatilanlara gore yorum yapıyoruz ve "anlamamakla" suçlanıyoruz lütfen üsluba dikkat!

katılıyorum kadınlar kulubu kapansa ulkede boşanma sayısı yarı yarıya azalar valla sevgili olanlara bile boşan diyen var o kadar kaptırmışlar kendilerini sjsjsjsj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X