Üstüne alınan her üyeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bahsettiğiniz konuya yorum yaptım; ayrıl-boşan demedim ama bir insanın kendi ömrünü, onun kıymetini bilmeyen biri ile harcamasına, esas uyumsuzluk karşısındakinde olduğu halde kendini değiştirmeye çabalamasına çok üzüldüm. Orada yorum yapan diğer arkadaşlar da "Ya bu deveyi güdersin, ya bu diyardan gidersin" mantığı konuştular. Bunda sorun nedir?

Herkes kendince yorumlarda bulunuyor burada iyi veya kötü,
bir kimse her yorumu uygulayacak kadar safsa zaten başına gelmedik kalmaz,
sadece buradakilerin verdiği tavsiyelerle değil, reelde karşısına çıkan her öneriye açık saçma bir insandır o zaman o kişi.

Yani şu uyarınızla(!) da kötü niyetli birinin pişman olup bile isteye karşısındakini incitmek için negatif yorum yapmaktan vazgeçeceğini hiç sanmam. Gayet gereksiz bir kamu spotu(!) olmuş.

Hem şöyle bi şey var, burda boşan denilince kimse ertesi gün gidip dava açmıyor, öyle kolay kolay olmuyor zaten o işler emin olun. Korktuğunuz gibi burda her ''boşan'' yorumu alan insanın yuvası dağılmıyor. Ben de konu açtım bana da ''nişanlından ayrıl'' dediler. Ayrıldım mı? Hayır.

Çünkü burdaki insanlar sadece anlattığınız kadarını bilirler, o insanın iyi yönlerini de bilemezler, sadece duydukları şey üzerinden giderek yorum yaparlar. Biz de az çok fikir ediniriz, dertleşmiş oluruz, kendi akıl süzgecimizden geçirir ne yapacağımıza karar veririz.

Ustume alindim. Kimsenin mutlulugunu istemiyorum, herkes bosansin istiyorum. Dunyadaki tek mutlu cift biz olalim istiyorum. Bunun icin de ise kadinlar kulubunden basladim. Ne kadar cok kisiyi bosatirsam o kar...

Herkes boşansın istiyorum. Kocasından boynuz, dayak, tokat, küfür yiyen mutlu kadınlara tahammül edemiyorum. Bu kadar huzur, aşk ve mutluluk fazla :KK53:

Burdaki her kadın farklı sosyal çevreden, farklı gelenek ve kültürden geliyor. Herkes karşısındakine fikir verirken kendi penceresinden bakıyor olaylara. Dolayısıyla fikir isteyen kişi gelen yorumları kendi yaşamına uygun bir süzgeçten geçirip öyle değerlendirmeli.

Ben boşanma istatistiği çok düşük bir aileden gelmeme rağmen boşan derim. Çünkü bir insanın bu dünyada en çok kendisine değer vermesi gerektiğine inanırım. Başkası "yuvasını" üstün tutar, bir başkası kocasını üstün tutar. Dayak da yese susar, hakaret de görse susar.

Kimi aile büyüklerini kutsal görür, ne yapsalar sesini çıkarmaz. Ben insani değerleri kutsal görürüm, yaş almak umrumda olmaz. Saygı karşılıklıdır fikrini benimserim.

Herkesin değerleri, yargıları, öncelikleri farklı. Yani gelen yorumları yönlendiremezsiniz ama kendi bakış açınıza göre değerlendirebilirsiniz. Başkalarının yargılarından rahatsız olduğunuzu söyleyip kendiniz aynı şekilde yargılayamazsınız

Şiddet ve aldatma varsa kesinlikle çocukların var şans ver demem, ben de olsam şans vermem çünkü ama diğer konular farklı ,kendim ne yapardım diye düşünüp yorum yazarım ama boşan vs demem çoğu da öyle yapıyor zaten ama bende aldatma ve şiddet olan kadına AYRILMA diyenleri anlamıyorum

Herkes boşansın istiyorum. Kocasından boynuz, dayak, tokat, küfür yiyen mutlu kadınlara tahammül edemiyorum. Bu kadar huzur, aşk ve mutluluk fazla :KK53:

Hatta kocam beni dovmuyor kaynanam hakaret etmiyor gorumcelerim ezmiyor diye cok fesatlaniyorum...

Şiddet ve aldatma varsa kesinlikle çocukların var şans ver demem, ben de olsam şans vermem çünkü ama diğer konular farklı ,kendim ne yapardım diye düşünüp yorum yazarım ama boşan vs demem çoğu da öyle yapıyor zaten ama bende aldatma ve şiddet olan kadına AYRILMA diyenleri anlamıyorum
Onu bende anlamıyorum zaten başlı başına ayrı bir konu

Konunuzda şiddet gören, aldatılan vs boşansın diye belirtmemişsiniz gördüğüm kadarıyla. İçinizden geçenleri mi tahmin edelim, müneccim miyiz?
İltifat konusunda örnek vermişim dikkat ederseniz.. şiddetle aldatma ile nasıl aynı kefeye koydunuz anlamayadim. Olur olmaz sebeplere ayrıl boşan diyenlere söyledim kadın kalkmış fikir istiyor bosanmayi o da bilir elbette yardimci olmak yerine hemen boşan demek çok acimasizca

İltifat konusunda örnek vermişim dikkat ederseniz.. şiddetle aldatma ile nasıl aynı kefeye koydunuz anlamayadim. Olur olmaz sebeplere ayrıl boşan diyenlere söyledim kadın kalkmış fikir istiyor bosanmayi o da bilir elbette yardimci olmak yerine hemen boşan demek çok acimasizca

Örnek verdiğiniz tek bir konu üzerine mi yorum yapalım? Yani sizin probleminiz tek bir konu olmuş olur o zaman. İsteyen istediği sebeple istediği şeyi söyler. Bazı insanlar acımasızdır, bazıları ufak şeylere bile tahammül edilmemesi gerektiğini düşünüyordur. Bize ne, size ne?

Bu forumda herkes yazılanlara göre yorum yapıyor. Her konuya yorumumda ayrıl demem ama şiddet gören ya da erkekten ilgi görmediği halde gereginden fazla taviz gösterip çabalayan hemcinslerime de ayrıl o zaman diyorum.
Şimdi ayrıl /boşan kelimelerini her zaman dememiş olsam da, konuyu okuyunca yorum yapma gereği duydum. Ilk mesajda yazdıklarınızı kendi ustume alınmadım ama buraya yorum yapan üyelere atfen açılan bir konu var, yazmadan geçemedim :)
Ben bekarım, evlilik nedir yasayarak tecrübe etmis biri degilim ve bazı konularda "bunu evliler daha iyi bilir" der yorumu evli arkadaslara bırakırım.
Fakat ben evli degilim diye yorum yapamayacağım anlamina gelmez. Herkesin burada belli yasanmisliklari, cevresinde gozlemledikleri ve hayattan aldığı dersler vardır dolayısıyla isteyen herkes yorum yapmakta özgürdür.
Ayrıca uyelere yönelik konu acmak yasaktır, siz BDVye böyle bir konu acarak insanları zan altinda bırakmış oluyorsunuz.

kızdığınız takıldığınız noktayı gayet iyi anladım. Belki bir yere kadar hakkınız olabilir aldatma, şiddet hariç. Ama bunu buraya yazarak hiçbir yere varamazsınız. Art niyetli insan yine söyler. Benim asıl takıldığım nokta neden bu kadar öfkelisiniz? Size gayet düzgün şekilde yorum yapanlara bile agresif bir tavır takınmışsınız??

Örnek verdiğiniz tek bir konu üzerine mi yorum yapalım? Yani sizin probleminiz tek bir konu olmuş olur o zaman. İsteyen istediği sebeple istediği şeyi söyler. Bazı insanlar acımasızdır, bazıları ufak şeylere bile tahammül edilmemesi gerektiğini düşünüyordur. Bize ne, size ne?
Size ne işe niye ısrarla yorum yapiyorsunuz kendinizde bu hakkı gördü iseniz bende elbette istediğim konuya yorum yapabilirim

Bi de kadın mesleğim yok falan yazıyo. Ailesi de sahip çıkmıyosa Ayrıl, ayrı ev tut, bakıcı tut, işe gir yazanlar var. Mesleği olan kaç para alıyo ki bu ülkede olmayan bunları nasıl yapsın. Saçma sapan fikirler, yazmak için yazanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X