Üstüne alınan her üyeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızdığınız takıldığınız noktayı gayet iyi anladım. Belki bir yere kadar hakkınız olabilir aldatma, şiddet hariç. Ama bunu buraya yazarak hiçbir yere varamazsınız. Art niyetli insan yine söyler. Benim asıl takıldığım nokta neden bu kadar öfkelisiniz? Size gayet düzgün şekilde yorum yapanlara bile agresif bir tavır takınmışsınız??
Düzgün şekilde yorum yapanlara aynı şekilde yanıt verdim konuyu alaya alanlara hoşgörü gosteremiyorum Üzgünüm

Size ne işe niye ısrarla yorum yapiyorsunuz kendinizde bu hakkı gördü iseniz bende elbette istediğim konuya yorum yapabilirim

İstediğiniz konuya yorum yapabilirsiniz tabi ki benim burada yaptığım gibi. Ama üyelerin yorumlarını eleştirecek konu açamazsınız. Burda bize "size ne" deme hakkı vermiş oldunuz konuyu açarak. Cidden size ne kuzum benim, onun, bunun yorumlarından?

bosan denmesinden niye bu kadar korkuyorsunuz
ilişki güzel olmadıkça
mutluluk olmadıkça
aradaki o imza o sözleşme ilişkisi kalsa nolur kalmasa nolur

Bi de kadın mesleğim yok falan yazıyo. Ailesi de sahip çıkmıyosa Ayrıl, ayrı ev tut, bakıcı tut, işe gir yazanlar var. Mesleği olan kaç para alıyo ki bu ülkede olmayan bunları nasıl yapsın. Saçma sapan fikirler, yazmak için yazanlar var.

Peki bunları yapmasın koca dayağından canı çıksın ya da bir gün kocası tarafından öldürülsün. Ne güzel dimi.

Anlamadığım herkesin aklı fikri var.
Ben kaç senedir buraya odun kocamla ilgili konu açarım. Herkesin yapma etme demesine rağmen nişanlandım, evlendim ve 2 senedir evliyim. 100 kişiden 99u boşan dediği halde.
Aklınız fikriniz varsa aklınıza yatan tavsiyeleri alır, size uymayanları almazsınız. Herkes boşan dese gidip boşanacak kadar yönlendirilebilecek zayıf karakterler zaten konu açmasın bence.

Kesinlikle haklısınız.Ben acımasız yorumlardan dolayı konu açmayı tamamen bitirdim burada.Göz atmak için girer oldum sadece.Bir konu açıyorsun en uç yerinden yakalanıp acımasız eleştiriler yapılır.Fikir almak için açtığın bir konuda zehirlendiğinle kalıyorsun.Oysa tek kişiye olumsuz acımasız bir yorum yapmadım üye olduğum ilk günden beri.
Böyle kişilerin amaçlarının dışarıda pasif olup burada kinlerini kustuğunu düşünüyorum.
Çok tatlı iyi niyetli onca üye içinde bu tarz kişiler yüzünden giremez oldum foruma:KK12:

bosan denmesinden niye bu kadar korkuyorsunuz
ilişki güzel olmadıkça
mutluluk olmadıkça
aradaki o imza o sözleşme ilişkisi kalsa nolur kalmasa nolur

Mutlu olmak insanın elinde olan bir şey. Bi insanın 10 huyundan 9 u iyiyse ve o insandan bosanmayi düşünüyorsa biri ne arıyor merak ediyorum. Her insanın olumlu olumsuz yönleri vardır önemli olan insanın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmamasi

Kesinlikle haklısınız.Ben acımasız yorumlardan dolayı konu açmayı tamamen bitirdim burada.Göz atmak için girer oldum sadece.Bir konu açıyorsun en uç yerinden yakalanıp acımasız eleştiriler yapılır.Fikir almak için açtığın bir konuda zehirlendiğinle kalıyorsun.Oysa tek kişiye olumsuz acımasız bir yorum yapmadım üye olduğum ilk günden beri.
Böyle kişilerin amaçlarının dışarıda pasif olup burada kinlerini kustuğunu düşünüyorum.
Çok tatlı iyi niyetli onca üye içinde bu tarz kişiler yüzünden giremez oldum foruma:KK12:
Sizi gerçekten ayakta alkisliyorum suan kelimesi kelimesine katiliyorum

Ya birilerini yönetebileceğinizi nereden çıkardınız?
Kimin nasıl yorum yapacağı sizi neden ilgilendiriyor?
Herkesin kendi aklı yok ya, yazılan her yorumu bire bir uyguluyor değil mi?
Keşke bazı yorumlar uygulansa, sonu kadın cinayeti ile bitecek bir felaketin önüne geçilir hiç değilse.
Bir de marifet gibi üyeler hakkında konu açmanın yasak olduğunu bildiğinizi yazmışsınız.
Mune Mune

Mutlu olmak insanın elinde olan bir şey. Bi insanın 10 huyundan 9 u iyiyse ve o insandan bosanmayi düşünüyorsa biri ne arıyor merak ediyorum. Her insanın olumlu olumsuz yönleri vardır önemli olan insanın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmamasi

ankaradan bilmem kaç bin liralık ev alınıp dosenmedi diye nisani atan birinin insanın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasin demesi de bir garip oluyor
buraya konu yazanlar çoğunun bahsettiği esin 10 huyundan 2 huyu ancak iyi oluyor
zaten mutlu insan buraya danışmaz

Ya birilerini yönetebileceğinizi nereden çıkardınız?
Kimin nasıl yorum yapacağı sizi neden ilgilendiriyor?
Herkesin kendi aklı yok ya, yazılan her yorumu bire bir uyguluyor değil mi?
Keşke bazı yorumlar uygulansa, sonu kadın cinayeti ile bitecek bir felaketin önüne geçilir hiç değilse.
Bir de marifet gibi üyeler hakkında konu açmanın yasak olduğunu bildiğinizi yazmışsınız.
Mune Mune
Bildiğimi mi yazmisim bilmedigimi mi bidaha oku istersen :) daha okuduğunu anlayamayan birine cevap verme tenezzülünde bulunmayacagim

Valla bilmiyordum ama doğrudur :110: her şeyi göze alarak açtım zaten çünkü gerçekten çok rahatsız oluyorum bu tür acımasız yorumlardan kendime bunu görev bildim
görev bilmene gerek yoktu
Burada konu açacağına yonetime sorsaydin ya :) zira forum kuralları gereği uyelere yonelik konu açmak yasak
Belli.ki yeni üyesin, zamanla foruma alıştıkca aslında yapilan yorumların pek de senin düşündüğün gibi olmadığını anlarsin zira kocasi çiçek almayana "aman almazlar odun " derken bir yandan da konu sahibine "önemli olan sevgisini hissettirmesi takma " deriz :KK66:

Bence sen de bosan nazlieda. Boşanmayan kalmasın.
ahahah bu iyiydi :)

Bekarım arkadaşlar burdan vuramazsiniz :KK70:En Büyük TÜRKİYE
Daha kötü ya
Hem bekarsin hem de evlilikler hakkinda yapılan yorumları elestiriyorsun
Git evlen, ondan sonra buradaki arkadaslari daha iyi anlarsın :KK66:

Tamamen kafasında bitirmedi ise bir kadın durduk yere bir başkası boşan dedi diye boşanmaz. Sürekli dayak yiyip aldatılan kadınlar bile boşanmak istemiyor ki kaldı ki sizin dediğiniz durumda boşansınlar.
Burası tavsiye almaktan çok iç döküp rahatlama yeri gibi. Kadın derdini anlatıyor anlatıyor sonra tüm tavsiyelere rağmen tekrar denemeye karar verdim diyor. Derdini paylaştı rahatladı. Hepsi buydu yani.
Yeri geliyor konu sahipleri bile sert yorumlar yapıyor konusuna mesaj yazan üyelere karşı. Böyle deşarj oluyor millet ne yapalım? Boşa takılmayın bu konuya bence.

Bildiğimi mi yazmisim bilmedigimi mi bidaha oku istersen :) daha okuduğunu anlayamayan birine cevap verme tenezzülünde bulunmayacagim
Bana hakaret edemezsiniz, bu birincisi. İkincisi kapanacağını biliyorum ama demek yasak olduğunu bildiğiniz manasına gelir.
@Margarikotin sen de bakıver, üye hakarete başladı.

ankaradan bilmem kaç bin liralık ev alınıp dosenmedi diye nisani atan birinin insanın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasin demesi de bir garip oluyor
buraya konu yazanlar çoğunun bahsettiği esin 10 huyundan 2 huyu ancak iyi oluyor
zaten mutlu insan buraya danışmaz
10 huyundan 2 si iyi olduğu için atmisimdir demekki senin yaptığın yoruma göre. Yazdığım konuyla alakali bi cevabın varsa yaz güzelim yanıt bulamayip alakasız yere çekmene bayıldım :*

Önünüze gelene okuduğunuzu anlayın diyorsunuz da siz anlıyor musunuz emin olamadım.

Bildiğiniz halde konu açmışsınız demiş -lotus- -lotus-

Konum kapanacak ya da tasinacaktir biliyorum ama bunu yazmak zorundayım çünkü insanları gerçekten acimasizca ve gereksiz yönlendiren üyeler çok fazla kadınlar klübünde.

Eşinden herhangi bir rahatsızlığını dile getiren bir kadına niçin hemen ayrıl kendi yoluna bak boşan gibi acımasız ve gereksiz yönlendirmeler yapıyorsunuz ? Bir evlilik kolay mı kuruluyor ? Neden iltifat etmiyomus diye vay efendim benim öyle odun kocam olsa bosarim da yok ruhsuz herif te .. ya bekara koca boşamak gerçekten çok kolay ya da gerçekten bazıları kimsenin mutluluğunu istemiyor.

Boylelerine kulak asmayin. Her insanın iyi yönleri de kötü yönleri de vardır hiç kimse 4 4 lük değil. Eşlerinize evliliklerinize sahip çıkın bir yuva kolay kurulmuyor. Her saçma sapan sebepten ayrılık noktasına gelindiği için boşanmalar evliliklerden daha çok malesef..
Kimse keyfi boşanmıyor yada birileri bosan dedi diye boşanmıyor rahat ol dedigin gibi kolay değil bosanma asamasinda olan biri olarak söylüyorum bosanmak zorunda birakan esler oluyor o yuzden bosaniliyor ben bdv den kk dan memnunum herkes dusuncelerini söylüyor dertlesiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X