üstüne görme lütfen yardım

asi_deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
34
24
88
5 yıllık evliyim yeni bebek düşünmeye başladık ve son iki ay korunmayı bıraktık adet dönemlerin hep bir hafta erken olurdum ama bu ay tam gününe yakın oldu ama 3 gün adetim kesildi birde şimdi hafif leke şeklinde geliyor pisikolojikmidir veya üstüne görme diye birşey duydum böyle bir durum olabilirmi bilgisi olan varmı_?

Csnım 3 gün normal adet şeklinde geldiyse adet olmuşsun mevsimsel olabilir herkes gecikti bu ay zaten ben de dahil üstüne görme kahverengi ya da pembe leke şeklinde oluyor

Csnım 3 gün normal adet şeklinde geldiyse adet olmuşsun mevsimsel olabilir herkes gecikti bu ay zaten ben de dahil üstüne görme kahverengi ya da pembe leke şeklinde oluyor
2 günü yoğundu hatta yatağa geçti öyle yani ama o yoğunluktan birden kesilmesi şaşırttı zaten beni şimdi ağrı kesici felan aldım ilk gün birde ilk defa olunca birde çoçuk düşünürken evhamda yapmak istemiyorum

Ağrı kesiciler bazı bünyelerde kanamayı arttırıyor bazılarında kesiyor ondan olmuştur o zaman canım çok mecbur kalmadıkça ilaç kullanma bebek düşünüyorsan en basit ilaç bile yumurtlamayı etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…