üstüne görme nasıl? yardım?

cnm ben bıldıgın adet oldum hemde cocuk bezı taktım o ay bebek yok dıye ev tasıdım
kolıler tasıdım
cazmlar sıldım ev temızledım 2 kerede merdıvenden dustum
bı dahakı ay adet gecıktı test yaptık dr gıttık 5 6 haftalık beklerken 11+6 oldugunu ogrendık saka gıbıydı
v dedıgın gıbı pıhtılı kan vardı

peki normale göre nasıldı? adetten hiç farkı yok muydu?

benim normal adete göre farkı kan değil de kahverengi pıhtı şeklinde olmasıydı.kan gelmedi ve normal adet halinden daha farklı oluyor.mesela adetin yedi gün sürüyorsa üstüne görmede iki üç gün lekelenmeler oldu.adet olduğumu zannettim önce baktım bi kaç gün kan falan yok test yaptım hamileymişim.benimki böyle olmuştu.

ya ben hamile kalmak istiyorum ama olmuyor. bi sorayım dedim adet gibi değil sanmıştım farklı gibi gelmişti ama sanırım adet ya hiç bi fark yok.gene tutmadı

kızlar nolur bana bir akıl verrin adet oldum galiba ama adet olduğum zaman karnım çok ağrırdı ve kan sulu gelirdi.afedersiniz biraz iğrenç oldu ama bugun akşam adet oldum ama iç çamaşırıma çizgi gibi pembemsi bi kan gelmiş ve kan gibi kokmuyor wc ye gidincede kan gelmiyor yarın adet günümdü üstüne görme adet gününde olmaz dimi lütfen bana yardımcı olun stresten uyuyamıyorum

ben de 3 şubat da olmam lazımdı halen olmadım. sen gibi pembe, kahve akıntım var beklemedeyim bakalım kasıklarım ağrıyor 3 gündür..gögüslerim de şiş. daha önceki yaşadıgım gebelikte de böyle kahve akınım olmuştu

Allah bagislasin evladini ins hamileyizdir az once ablamla konuştum kndisi bekar olduğu için bnm ne hissettgmi anlamiyo bns dediki heray boyle diyosun snra bebek olmuyo uzuluysun diyo haklida insanlari okdar biktirmisimki moralim cok bzuk agliyrum valla

ağlama canımm, sıkıntı stres çok etkiliyor.. adet oldum hamile deilmişim hayırlısı.. ben 1 kimyasal gebelik yaşadım. 5 ay da anca gebe kalabilmiştim.her ay adet oldukça yine olmadı diye üzülüp ağlıyordum, son ay umudumu kesmiştim düşünmemiştim. her ay zülüyorum bu ay hüç düşünmücem dedm, olması için çaba da sarfetmedim oldu.. çok düşünmek stres çok etkiliyor.. düşük olalı 2 ay oldu. şimdi tekrar düşünüyorum ama elimden geldigince düşünmemeye çalşcam.. stres çok etkiliyor. aklında hep; acaba bu ay hamile kalabilecek miyim şeklinde olmasn canım.. Rabbim inş tüm isteyenlre nasip etsin. gebelik düşünüyorsan da folik asit kullanmaya başla cnm

Saol cnm destegin icin eylulden beri iciyorum folikasit biraksammiki ya doktorada sormayi unuttum.

Genelde normal adetten kisa surer, karin agrisi olmaz, kahverengi olabilir, az olabilir, pihti gelebilir, hic belli olmaz kisiye gore degisir. Normal adetten farkli oldugunu anlarsiniz. Adet oluyosaniz zaten hamile kalma ihtimaliniz imkansiz. Anca ara kanamada hamile olunabilir. Bu ara kanamayi 18 20li yaslarda cogu kadin yasamistir zaten yasayanlar hemen anlar hamileyken olan kanamanin normal adetten farkli oldugunu

Saol cnm destegin icin eylulden beri iciyorum folikasit biraksammiki ya doktorada sormayi unuttum.
folik asit vücutta depolanan bir şey deilmiş canm geri atılıyormus. gebelikten 3 ay önce kullanmaya başlayın diyor doktorlar. 3 ay içinde gebe kalınmazsa yine kullanmaya devam edicekmişiz.vücuttan atılan bi şeymiş çünkü. depolanmadıgından.. ben kullanıyorum bırakmadım.3 ayı bnm de geçti

Kızlar bugün gebelik icin kan tahlili verdim yarın öğleden sonra alıcam inşallah hamileyimdir 2 yıldır hep nü anı bekliyorum çünkü sonucu buraya yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…