• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüne görme olabilir mi? yardıma ihtiyacım var!🥺

gulperis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
38
1
1
30
merhaba. 10 aydır evliyim, korunmuyoruz ve çocuk istiyoruz fakat olmuyor. adetlerim çok düzensiz ama genelde 30 günde 1 oluyorum. bu ay uygulamaya göre 3 gün erken adet oldum ve ilk gün lekelenme oldu sonrasında 2 günü dolu dolu geçti, sonrasında yine lekelenmeye döndü. toplam 4 gün sürdü ama diğer adetlerim gibi değildi farklıydı. regl bitiminden sonra halsizlik, bel ve kasık ağrısı, arada bulantı ve baş dönmesi başladı ve kendimi garip hissetmeye başladım. ve yumurtlamam da sanırım uygulamadaki tarihte olmadı çünkü akıntımdan anladım ve o gün değerlendirildi. ve o günden sonra adet oldum zaten ben. son 3 gündür test yapıyorum sanki silik çizgi çıkıyor gibi görüyorum. görselleri ekliyorum hemen. acaba adet öncesi yumurtlama gördüğüm için gebelik oluşumu oldu da üstüne görme gibi bir şey mi yaşadım? yorumlarınızı bekliyorum.🥺
IMG_2794.webp
IMG_2800.webp
IMG_2837.webp

merhaba. 10 aydır evliyim, korunmuyoruz ve çocuk istiyoruz fakat olmuyor. adetlerim çok düzensiz ama genelde 30 günde 1 oluyorum. bu ay uygulamaya göre 3 gün erken adet oldum ve ilk gün lekelenme oldu sonrasında 2 günü dolu dolu geçti, sonrasında yine lekelenmeye döndü. toplam 4 gün sürdü ama diğer adetlerim gibi değildi farklıydı. regl bitiminden sonra halsizlik, bel ve kasık ağrısı, arada bulantı ve baş dönmesi başladı ve kendimi garip hissetmeye başladım. ve yumurtlamam da sanırım uygulamadaki tarihte olmadı çünkü akıntımdan anladım ve o gün değerlendirildi. ve o günden sonra adet oldum zaten ben. son 3 gündür test yapıyorum sanki silik çizgi çıkıyor gibi görüyorum. görselleri ekliyorum hemen. acaba adet öncesi yumurtlama gördüğüm için gebelik oluşumu oldu da üstüne görme gibi bir şey mi yaşadım? yorumlarınızı bekliyorum.🥺Eki Görüntüle 3575145 Eki Görüntüle 3575147 Eki Görüntüle 3575148
Bu gibi çizgiler bazen çıkıyor idrar testlerinde
Hele filtre yapınca kesin çıkıyor o çizgi.
Çünkü zaten T çizgisi orada hep var. Detaylı bakılınca ışılta falan,gözüküyor
Beta varsa daha koyu çıkıyor o kadar.
İçime sinmiyorsa kan ver tabi ama pozitif demek için yeterli koyuluk yok maalesef

Canım bazı aylar çok olur bazı aylar az zaten dolu dolu adet olmuşsun 2 gün boyunca.
Hamilelik istediğimiz için neyden umutlancağımızı şaşırıyoruz vucudün da dengesini bozuyoruz psikolojik olarak.
Testler negatif.
Bende 1 yılı geçti olmuyo deneyeli,artık ne kadar çok istiyorsam neler neler yaşadım belirti denebilecek,en son adet bile olamadım lekelenme yaşadım gecikmedeyim 15 gün gene hamile değilim 😂😂
İyice kendimizi strese sokuypeuz ondan böyle.
Neyse ki şanslısın daha 10 aylık evliymişsin herkese biz 2 yıl düşünmüyoruz deyip geç zaten çok erken bende ilk 2 yıl istemedim 3 yıllık evliyim herkes darlamaya başladı.
Sen o konuda avantajlısın o yüzden bence strese sokma kendini olur illa ki

en iyi sonucu kan testinde alirsin cnm hemen git bir kan testi ver bence
ama daha önce de başıma geldi ve sonuç negatifti ki evdeki testlerde bile bariz pozitifti hatta umutlanmadım çünkü ne yazık ki yalancı pozitif görmüşüm. o yüzden kan testi vermeye cesaret edemiyorum🥺

Bu gibi çizgiler bazen çıkıyor idrar testlerinde
Hele filtre yapınca kesin çıkıyor o çizgi.
Çünkü zaten T çizgisi orada hep var. Detaylı bakılınca ışılta falan,gözüküyor
Beta varsa daha koyu çıkıyor o kadar.
İçime sinmiyorsa kan ver tabi ama pozitif demek için yeterli koyuluk yok maalesef
evet haklısın ama yalancı pozitif çıkaran testler dışında hiç böyle silik çizgi görmedim. hatta filtreli şekilde bile görmedim🥺 sadece içimde bir his var sanki bu sefer oldu gibi diye. bu sitede böyle konulara denk geldim adet görüp hamile olduğunu öğrenen.. benimki de bir umut işte..

evet haklısın ama yalancı pozitif çıkaran testler dışında hiç böyle silik çizgi görmedim. hatta filtreli şekilde bile görmedim🥺 sadece içimde bir his var sanki bu sefer oldu gibi diye. bu sitede böyle konulara denk geldim adet görüp hamile olduğunu öğrenen.. benimki de bir umut işte..
İnşaAllah umudun boşa çıkmasın 🩷 yeter ki sağlıkla gelsin

Canım bazı aylar çok olur bazı aylar az zaten dolu dolu adet olmuşsun 2 gün boyunca.
Hamilelik istediğimiz için neyden umutlancağımızı şaşırıyoruz vucudün da dengesini bozuyoruz psikolojik olarak.
Testler negatif.
Bende 1 yılı geçti olmuyo deneyeli,artık ne kadar çok istiyorsam neler neler yaşadım belirti denebilecek,en son adet bile olamadım lekelenme yaşadım gecikmedeyim 15 gün gene hamile değilim 😂😂
İyice kendimizi strese sokuypeuz ondan böyle.
Neyse ki şanslısın daha 10 aylık evliymişsin herkese biz 2 yıl düşünmüyoruz deyip geç zaten çok erken bende ilk 2 yıl istemedim 3 yıllık evliyim herkes darlamaya başladı.
Sen o konuda avantajlısın o yüzden bence strese sokma kendini olur illa ki
inşallah en yakın zamanda mutlu olacağın o haberi alırsın💖 dediğin gibi stres oluyorum, kendimce belirti arıyorum ama ne bileyim hani diyorlar ya kendi vücudunda değişiklik hissetmeye başlıyormuşsun, benimki de o hesap herhalde anlayamıyorum..

peki diyelim ki silik çizgi daha belirgin olmaya başladı, ne zaman kan tahlili yaptırmam gerekiyor? çünkü anladığım kadarıyla yumurtlama 26 martta oldu ve o günü değerlendirdik. 31 martta da regl oldum ve reglden sonra garipleşmeye başladım. ve özellikle son zamanlarda kedim sadece karnımda uyuyor🥺

inşallah en yakın zamanda mutlu olacağın o haberi alırsın💖 dediğin gibi stres oluyorum, kendimce belirti arıyorum ama ne bileyim hani diyorlar ya kendi vücudunda değişiklik hissetmeye başlıyormuşsun, benimki de o hesap herhalde anlayamıyorum..
Amin canım inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırız 🫶🥰
Belirti diye bişey yok bence hiç bişey gebeliğin net kanıtı değil zamanında 5 gün bile geciktim gene hamile çıkmadım.
Hatta bi ay o kadar emindim ki tuttuğundan yatarken dönerken bile kasıklarda feci ağrı ayakta durunca bile vuruyordu göğüsler filan felaketti.
Onda da kist olmuş meğer 😂
O gün bugündür bıraktım komple kendimi takip etmiyorum hamile kalırsam haberim olur illa ki diyprum geçiyorum

Amin canım inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırız 🫶🥰
Belirti diye bişey yok bence hiç bişey gebeliğin net kanıtı değil zamanında 5 gün bile geciktim gene hamile çıkmadım.
Hatta bi ay o kadar emindim ki tuttuğundan yatarken dönerken bile kasıklarda feci ağrı ayakta durunca bile vuruyordu göğüsler filan felaketti.
Onda da kist olmuş meğer 😂
O gün bugündür bıraktım komple kendimi takip etmiyorum hamile kalırsam haberim olur illa ki diyprum geçiyorum
evet aslında belirti dediğimiz o şeyler tamamen bizim olmasını istediğimiz şeyler, kafamızda öyle hayal edip kendimizi kaptırıyoruz sanırım, sonrası da hayal kırıklığı🥺 artık ben de takmamaya çalışacağım yoksa bozuk olan psikolojim daha da bozulacak😅

evet aslında belirti dediğimiz o şeyler tamamen bizim olmasını istediğimiz şeyler, kafamızda öyle hayal edip kendimizi kaptırıyoruz sanırım, sonrası da hayal kırıklığı🥺 artık ben de takmamaya çalışacağım yoksa bozuk olan psikolojim daha da bozulacak😅
Evet kafama taka taka kendimi kurcalaya kurcalaya olan düzenimi de bozdum bıraktım artık halim enerjim kalmadı

Evet kafama taka taka kendimi kurcalaya kurcalaya olan düzenimi de bozdum bıraktım artık halim enerjim kalmadı
bu konuda kendini sakın yalnız hissetme çünkü ben de öyleyim🥹 ama biz güçlü kadınlar olarak bunu da aşacağız ve o gün geldiğinde bu kadar yıpranmaya gerek yokmuş diyeceğiz. çünkü olacak olan zaten oluyor🌸

Back
X