• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üstüne görme olabilir mi??

• Konu Sahibi Konu Sahibi tute
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
silik cikti ise hamilesiniz ozaman arkadasim... tekrarlayin testi bir gun ara ile...hayirlisi olsun bakalim....

Belli belirsiz şekilde olduğu için muallakta kaldık canım.Çok silik dahi çıksa hamilesin demekmiş diyolar ama bilmiyorumki.O şekilde leke gelince.Şaşırdım ne düşüneceğimi ne yapacağımı ya.

Belli belirsiz şekilde olduğu için muallakta kaldık canım.Çok silik dahi çıksa hamilesin demekmiş diyolar ama bilmiyorumki.O şekilde leke gelince.Şaşırdım ne düşüneceğimi ne yapacağımı ya.

Evet, silik dahi ciksa genelde hamilelik demek o, ama yinede tekrarla gorelim bakalim insh'Allah vardir, guzel Allahim gonlune gore v ersin tatlim..!

o gelen kahverengimsi akintiya genelde yerlesme kanamasi diye adlandiriyorlar ve insh'Allah'ta oyledir....

yarın sabah ilk işim gidip test almak olucak:) yoksa çatlıcam ara ara çok hafif lekeler geliyo ve acayip derecede akıntım var

onun dışında bugün öle otururken resmen burnuma tavuk kokusu geldi:) eşime dedim miss gibi tavuk koktu aptartmanda biri tavuk yapıyo herhalde dedim o da dedi bana iyimisin sen ne tavuğu:)) bu bi hamilelik belirtisimidir yoksa gaipten kokular mı duymaya başladım:))

Evet, silik dahi ciksa genelde hamilelik demek o, ama yinede tekrarla gorelim bakalim insh'Allah vardir, guzel Allahim gonlune gore v ersin tatlim..!

o gelen kahverengimsi akintiya genelde yerlesme kanamasi diye adlandiriyorlar ve insh'Allah'ta oyledir....

İnşaallah canım.Çok sağol rabbim senin ve hepimizin gönlüne göre verir inşaallah.Günlerdir o kadar çok dua ediyorumki...

selam hanimlar...
ben de ayni durumlar olmustu, yani adet güneme yakin, kahverengi akinti ve adet günümdede kanla karisik kahverengimsi kanamam olmustu, bide cok kötü sancilarim vardi, ilk defa böylesine sancilarim olmustu...o sirada adetim bir iki geciktiginde test yaptim evde negativ cikti, zaten test yaptiktan bi gün sonrada yukarda yazdigim gibi,kan ile karisik kahverengi kanamam oldu...bende adetim geldi diye bisey yapmadim artik... diger ayin yani subatin ortalarinda tekrardan akintim oldu kahverengi yine... adetimde bir kac gün yine gecikti, bende yine ocaktaki gibi olcak diye hic ümitlenmedim... neyse doktora asi icin gitiim, ve 7 haftalik hamile ciktim, simdi 10. haftadayim...yani su kahverengi akintilar, hamile olmanin belirtileri oluyor, en azindan bende öyle oldu....
umarim sizdede ayni durum vardir...
selamlar

slm arkadaslar..benım cıddı hamılelık belırılerım vardı.adet tarıhınden 4 gun once hcg yaptırdım1.20 cıktı.belırtılerım hala devam edıyo. adet de oldum ama koyu kahve ve az az.. sızce hamıle olabılırmıyım? lutfen acıl yardımmmmm

selam hanimlar...
ben de ayni durumlar olmustu, yani adet güneme yakin, kahverengi akinti ve adet günümdede kanla karisik kahverengimsi kanamam olmustu, bide cok kötü sancilarim vardi, ilk defa böylesine sancilarim olmustu...o sirada adetim bir iki geciktiginde test yaptim evde negativ cikti, zaten test yaptiktan bi gün sonrada yukarda yazdigim gibi,kan ile karisik kahverengi kanamam oldu...bende adetim geldi diye bisey yapmadim artik... diger ayin yani subatin ortalarinda tekrardan akintim oldu kahverengi yine... adetimde bir kac gün yine gecikti, bende yine ocaktaki gibi olcak diye hic ümitlenmedim... neyse doktora asi icin gitiim, ve 7 haftalik hamile ciktim, simdi 10. haftadayim...yani su kahverengi akintilar, hamile olmanin belirtileri oluyor, en azindan bende öyle oldu....
umarim sizdede ayni durum vardir...
selamlar

tebrik ederim canım seni ne kadar güzel allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder... canım senin kanla karışık kahverengi kanaman kaç gün sürdü bende snle aynı durumu yaşıyorum ama hamile değilim diye de çok üzülüyorum adetimin 3 ve 4 günü sadece kahverengi akıntım geliyo bugün 4. gün zaten ilk gün çok koyu bordo rengi gibi geldi kanamam ikinci günde çok az pedimde 5-6 damla falan geldi sadece tuvalete çıktığım zaman aktı o kaar sencee ben hamile olabilir miyim? yoksa bu şekilde olması mümkün değil mi çok endişe ediyorum ya benim de 2 gün gecikmeli olarak aynen senin anlattığın gibi bu şekil olduCADIARZU

Bende tebrik ederim canım rabbim bizede nasip eylesin inşaallah.Bende devamlı gelen bir leke yok bende bu yüzden çok muallakta kaldım.Ara ara yani günde 2 yada 3 kez en fazla 2 3 damla şekilde geliyor Ve çok koyu değil.Buarada arkadaşlar geçen ayın 28 çektiğini hesap ederek gecikmelerinizi hesaplayın.

Merhaba arkadaşlar, bu başlığı gördüğüme çok sevindim. çünkü bu ay hemen hemen benzer durum ben de yaşıyorum. tüm yazılanları okudum. hepimiz için en başta hayırlısı olsun diliyorum. benim regl tarihim 14 marttı. olmadı iki gün, 16 martta kahverengi lekelenmem oldu.(dün yani.) dün akşam da bir kaç damla kanamam olmuş.akşam banyo yaptım. sonra hiç olmadı. şuanda da bir kaç damla olmuş yine. bu sabah idrar testi yaptım tabiki negatifti. (zaten o testlerde hiç çift çizgi göremeyeceğim galiba. nefret ediyorum onlardan!! aaa bir gün gerçekten hamile olursam doğurana kadar canım sıkıldıkça test yapacam. hadi o zamanda çıkmasın o gizemli çift çizgi de göriim.) neyse durumum sizlerle benzer. yüksek ihtimalle kendimizi kandırıp boşu boşuna umutlandırıyoruz ama umutlanmamak da elde değil :) sağlık ocaklarında betahcg bakarlar mı? cevap yazın bekliyorum :)

Merhaba arkadaşlar, bu başlığı gördüğüme çok sevindim. çünkü bu ay hemen hemen benzer durum ben de yaşıyorum. tüm yazılanları okudum. hepimiz için en başta hayırlısı olsun diliyorum. benim regl tarihim 14 marttı. olmadı iki gün, 16 martta kahverengi lekelenmem oldu.(dün yani.) dün akşam da bir kaç damla kanamam olmuş.akşam banyo yaptım. sonra hiç olmadı. şuanda da bir kaç damla olmuş yine. bu sabah idrar testi yaptım tabiki negatifti. (zaten o testlerde hiç çift çizgi göremeyeceğim galiba. nefret ediyorum onlardan!! aaa bir gün gerçekten hamile olursam doğurana kadar canım sıkıldıkça test yapacam. hadi o zamanda çıkmasın o gizemli çift çizgi de göriim.) neyse durumum sizlerle benzer. yüksek ihtimalle kendimizi kandırıp boşu boşuna umutlandırıyoruz ama umutlanmamak da elde değil :) sağlık ocaklarında betahcg bakarlar mı? cevap yazın bekliyorum :)

hayır canım sağlık ocağında sadece idrar testi yapıyorlar kan testi için hastaneye gitmen lazım...

baby2435
tesekkür ederim canim...
umutlandirmak istemem bos yere ama, bende de aynen öyle olmustu. daha cok tuvelete gidip sildigimde kan lekelerini görüyodum, yoksada kahverengi akinti vardi vede az az...
ben bunu adet sanmistim, agrili oldu bide cok kötü... test yapmistim negatif cikti, hatta sonradan doktora gittim, agrilarim cok feci oldu diye, adam bakti hersey normal dedi, hamilelikte cikmadi... bi ay sonra tesadüfen ögrendim hamile oldugumu...
umarim saglicaklada kucagima alirim, allah herkesin gönlüne göre versin...
bence bekle biraz hic telas etme, zaman gecsin dayan biraz, bi bakarsin sürpriz bi sekilde hamilesindir:)

umarim mutlu haberler sizede gelir en kisa zamanda...

adetim geçmedi aslında olmam gereken günde oldum ama 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün sürdü ve bitti 3. gün sadece kahverengi lekeler geldi o da ped e değil sildiğimde görüyordum 8 inde adet oldum bugün idrar test yaotım ama bişi çıkmadı

adetim geçmedi aslında olmam gereken günde oldum ama 5 gün sürmesi gerekirken 2 gün sürdü ve bitti 3. gün sadece kahverengi lekeler geldi o da ped e değil sildiğimde görüyordum 8 inde adet oldum bugün idrar test yaotım ama bişi çıkmadı

Merhaba, ben dün kan testi yaptırdım. negatif. 14 marttı günüm. 16 marttan beri sadece kahverengi lekelenme var. bide silince kan pıhtısı görüyorum bazen. bu arada son 2 aydır klomen kullanıyorum. sebepsiz infertil grubundayım.

baby2435
tesekkür ederim canim...
umutlandirmak istemem bos yere ama, bende de aynen öyle olmustu. daha cok tuvelete gidip sildigimde kan lekelerini görüyodum, yoksada kahverengi akinti vardi vede az az...
ben bunu adet sanmistim, agrili oldu bide cok kötü... test yapmistim negatif cikti, hatta sonradan doktora gittim, agrilarim cok feci oldu diye, adam bakti hersey normal dedi, hamilelikte cikmadi... bi ay sonra tesadüfen ögrendim hamile oldugumu...
bence bekle biraz hic telas etme, zaman gecsin dayan biraz, bi bakarsin sürpriz bi sekilde hamilesindir:)

canımm benim inşallah öyledir ama ben bu sabah klomen hapına başladım hamile değilimdir diye ama ya hamileysem ne gibi zararı olur ki 5 gün boyunca sabah akşam içicem hapı eşim içme dedi ama ben ondan gizli içiyorum eşimde hamile olabileceğimden şüphe ediyo bakalım ne olcak bilmiyorum herşeyin hayırlısı... buğün adetimin 5. günü ama halen daha kahverengi akıntı geliyo

Son düzenleme:
Bende hamileliliğimde üstüne görenlerdenim .

Adetim 1 gün gecikmeli gelmişti...Kahve leke ile basladı tamam adet oluyorum dedım zaten hıc beklemıyodum hamıle oldugumuda.2.gun oldu yıne kahve.3.gunyıne 4. gun yıne dedım bısıler oluyorr.antıbıyotıkten dolayı adetım sökulemıyor dedım dr gıdıcektım sökulmezse.5.gun oldu yıne yok.artık sıkılmaya basladımm leke leke kana dönusmemıstı.6. gun aılemın ısrarı ıle kan tahlılınde öğrendim gebelık varmış

baby2435
tesekkür ederim canim...

size birşey sormak istiyorum siz hastaneye gidince de doktor herşey normal demiş. ve hamilelik çıkmadı yazmışsınız. tam anlayamadım. doktor kanda gebelik baktı da mı çıkmadı. yoksa ultrason mu demek istediniz. sormamın nedeni ben de kan testi yaptırdım negatif dedi hemşire ama hala olmadım. sadece kahverengi lekelenmem var. klomene başlayacağım 5. gün. emin olmak istiyorum. kusura bakamyın uzun oldu ama cevaplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar , ben de bugün günümden evvel regl oldum .Ama benim normalde ilk andan itibaren çok yoğun olur , şimdilik oldukça az geliyor ve de hafifi bel ağrım dışında herhangi bir sıkıntım yok ki normalde çok sancılı ağrılı bir regl dönemi geçiririm.Çok umutlu olduğumu söyleyemeyeceğim ama bekleyeceğim sökülmezse kan testi yaptırcam.

herkese selemlar...
size birşey sormak istiyorum
ben ayın 22 de regli olacağım fakat ayın 17 de bütün gün ağrım oldu hastalanmış gibi erken oldunu düşünüyordum ki akşamda hastalandım ve benim ağrılarım regli sonuna kadar sürer sancılı geçiririm.
18 i sabahı kalktığımda ne ağrım vardı nede kanamam...
akşamda olan zaten 5 - 10 damla kahverengi bir kanamaydı
şimdi hiç birşeyim yok sadece sağ kasığımın orda arada bir sinir zıplaması gibi bişi oluyor pıtır pıtır ediyor ve geçiyor..
benim aklıma gelen acaba yerleşme kanamasımıydı ?
lütfen bana bi akıl verin kafam karıştı....
bu gün hala ne ağrı ne de başka birşey var
sadece belimda sağ tarafta rahatsızlık veren bi ağrım başladı

Back
X