Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin ben erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim ve içime boşalmadı bu ayda 6 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve devamında kahverengi akıntım oluyor az az hamilemiyim acaba lütfen yardım edin
Arkadaşlar merhaba lütfen bana yardım edin ben erkek arkadaşımla geri çekilme yöntemi ile ilişkiye girdim ve içime boşalmadı bu ayda 6 gün erken adet oldum ve normalde 5 gün süren adetim 3 gün sürdü ve devamında kahverengi akıntım oluyor az az hamilemiyim acaba lütfen yardım edin
Arkadaşlarım merhaba, öncelikle Allahım hepimizin gönlüne göre versin Korunmadan eşimle ilişkiye girdik. Ben adet oldum bugün 3.günüm . İlk gün kahverengi leke geldi. Dün de az geldi ama kırmızı değil yani çok koyu. Dün geceden bugüne de bi damla koyu kahve geldi. Yani çok azz. Peçeteyle sildiğimde de leke geliyor kahverengi. Adet ağrım normalde bacaklarıma kadar inerdi ama şimdi hiç yok . Sebebi ne olabilir ? Bilginiz varsa paylaşır mısınız lütfen. Doktora gitmeye de çekiniyorum Kadın doğumla aram pek iyi değil de
Merhaba geçen ay adetim 5 gün geçti ve sol kasığımda feci bi ağrıyla kahverengi lekelenme yaşadım 1 gün boyunca sabahına normal pıhtılı koyu kırmızı ve adet sancılı adetimi gördüm 3 gün boyunca sonra tekrar kahverengiye döndü ve bitti göğüs ağrılarım da adetten sonra bitti şimdi yine adetim 2 gün geçti ve göğüs ağrılarım yine başladı sizce üstüne görmemiydi önceki? Cevap verirseniz sevinirim
arkadaşlar 6 ocakta adet olmam gerekiyordu 1 gün geçti 7 ocakta adet oldum normalde adetim 5 gün sürerdi 1.5 gün sürdü ama koyu kırmızıydı sonraki günler kahveringi ve peçeteye sildikçe leke geliyor. Geçen ay 9 aralıkta kimyasal gebelik yaşadım bu ay korunmadım acaba hamilelik var mıdır üstüne görmüş olabilir miyim. Doktor randevum perşembe günü. Çok merak ediyorum tecrübesi olanlar yazabilir mi