• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme olabilirmi

Melekim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
111
63
28
46
arkadaşlar merhaba ben yeniyim. Yardıma ihtiyacım var. İlk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar. Şimdi Son adetim 10 kasımdı 24 kasım yumurtlamamdı adet görme tarihim 7 aralıktı ve 28günde bir düzenli adet olurum. Adetimden 3 gün önce betahcg baktırdım 34,8 çıktı idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Sonra bekledim adet günüm 2geçti sevindim derken 9 aralık pembe leke geldi durdu 3 saat sonra tekrar pembe geldi sonra kahverengi lekelenme sonra kırmızıya döndü. Doktora gittim hemen ya düşük ya adet görüyorsun dedi. Ertesi günde normal adetten daha az kanamam başladı. Ve iki gün sürdü kanamam bugün artık hiç olmazdı kahverengimsi leke leke geliyor. İyi bi doktordan randevu aldım fakat haftaya gidecem sabredemiyorum. Yardımcı olur musunuz sizce bu durum nedir. Şimdiden herkese çok tşk ederim

Canım üzülme ama büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşamışsın. Normal adetlede oluşamayan gebeliği atıyosun...

Çok teşekkür ederim cevap için. Kimyasal gebeliği araştırdım fakat emin olamamıştım. O zaman sizin dediğiniz gibi kimyasal Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederim arkadaşım

Hcg değerine göre hamilesin. İlk haftalarda olan kanamaların çoğu yerleşme kanamasıymış . Üstüne görme nasıl bişey pek bilgim Yok ama yengem adet zamanlarında kanama yaşıyordu 9 ay adet oldu. Bende 5+6 haftalık ken kanama yaşadım benimki kahve leke şeklindeydi bi kere pembe leke geldi. Kesem ve Bebek göründüğü için kese etrafıda temiz olduğu için yat bol bol su iç dinlen dedi Dr. 3 gün sonra geçti şükür. Hcg baktırmalısın tekrar. Bunu acilde yaparlar. Eğer hcg değerinde olması gereken kadar artış varsa korkma. Ama bi ihtimal hcg düştüyse düşük olabilir :( ve hcg değeri olması gereken gibi artmadıysa misal 30 iki gün sonra 37 bu kimyasal gebelik demek maalesef . Ama diyelim değerin 30 iki gün sonra 60 ikigün sonra 120 en az tabi daha fazla olabilir , bebeğin tutunmaya çalışıyor demek

Rizeli53 çok teşekkür ederim bugün yaptım tekrar betahcg bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırım. Duyarlılığınız için tşk ederim

arkadaşlar merhaba ben yeniyim. Yardıma ihtiyacım var. İlk bebeğimi 9 haftalıkken kalbi durduğu için aldılar. Şimdi Son adetim 10 kasımdı 24 kasım yumurtlamamdı adet görme tarihim 7 aralıktı ve 28günde bir düzenli adet olurum. Adetimden 3 gün önce betahcg baktırdım 34,8 çıktı idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Sonra bekledim adet günüm 2geçti sevindim derken 9 aralık pembe leke geldi durdu 3 saat sonra tekrar pembe geldi sonra kahverengi lekelenme sonra kırmızıya döndü. Doktora gittim hemen ya düşük ya adet görüyorsun dedi. Ertesi günde normal adetten daha az kanamam başladı. Ve iki gün sürdü kanamam bugün artık hiç olmazdı kahverengimsi leke leke geliyor. İyi bi doktordan randevu aldım fakat haftaya gidecem sabredemiyorum. Yardımcı olur musunuz sizce bu durum nedir. Şimdiden herkese çok tşk ederim
canım adet görme büyük ihtimalle.

Rizeli53 çok teşekkür ederim bugün yaptım tekrar betahcg bekliyorum bakalım inşallah güzel haberler alırım. Duyarlılığınız için tşk ederim
merakla bekliyorum . ne zaman çıkar sonuç. yine de bi ihtimal hamile olmuş olabilir misin ?

Can'ım inşlh üstüne görme yerleşme falandır. Ama ilk hcg değerin gününe göre baya iyi çıkmış. Dua et.

Çok teşekkür ederim cevap için. Kimyasal gebeliği araştırdım fakat emin olamamıştım. O zaman sizin dediğiniz gibi kimyasal Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çok teşekkür ederim arkadaşım
Gebelikte kahve ve pembe lekelenmeler artmadığı sürece normaldir ama eğer kırmızı renge dönerse bu normal kanama demektir. Yani regl kanaması. Düşükte bu şekilde olur zaten, pembe kahveyle başlar kırmızıya döner sonra kahve sonra pembeyle biter. Yaşadığım içinde biliyorum. Rica ederim ne demek.

Can'ım inşlh üstüne görme yerleşme falandır. Ama ilk hcg değerin gününe göre baya iyi çıkmış. Dua et.
Canım biraz zor öyle olması kanaması kırmızıya dönmüş ve bi kaç gün sürmüş. Bu bildiğiniz regl. Sadece işin içinde oluşamayan gebelik olduğundan onu atarken, yani kimyasalı atarken sürede yoğunlukta değişiklik olabiliyor.

kimyasal gebeliği de çok kadın yaşarmış ama bunun farkında olmazlarmış mesela.

Canım biraz zor öyle olması kanaması kırmızıya dönmüş ve bi kaç gün sürmüş. Bu bildiğiniz regl. Sadece işin içinde oluşamayan gebelik olduğundan onu atarken, yani kimyasalı atarken sürede yoğunlukta değişiklik olabiliyor.
Pek bilgim Yok zaten yaşamadım çok şükür Allah kimseye yaşatmasın. Ama umut işte

Arkadaşlar hala bekliyorum sonucu aramadılar. Herkese çok ama çok teşekkür ederim. Sonuç gelir gelmez yazacağım. Ama hala hamilelik belirtilerim var halsizlik uyku hali ayaklarım ateş gibi yanıyor kasığımda batmalar. Yaa bilemedim Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin.

Arkadaşlar sonuç geldi betahcg 1 çıkmış. Sanırım bazı arkadaşların dediği gibi kimyasal gebelikti bu. Desteğiniz cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ediyorum. Tekrar denicez. Bu sefer doktor kontrolünde yapcam herşeyi.

Back
X