ÜSTÜNE GÖRME OLAYI MI YAŞIYORUM :(

seleniko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
98
23
88
33
kızlar merhaba,

ya ben 8 mayısta regl oldum doktorum bana klomen verdi ve mayısın 23 ünde çatlatma iğnesi önerdi. 2 tane vuruldum. hatta yumurta takibi testi aldım ona bakarak ilişki yaptım.. ancak 1 haftadır gögüslerimde ağrı el ve ayaklarımda yanma var ve kilo aldım. 7 haziranda kahvrengili akıntım oldu akşamı pıhtılı kanamaya döndü. 10 haziranda kesin bitti. hiç az az gelme falan oolmadı ama bugün bende kahveli pembeli bi akıntı gelmiş ne olabilir bu. tam ümidimi kesmiştim. yardımcı olur musunuz?

Vallahi canım üstüne görme leke şeklinde kahverengi oluyor çok olmuyor . Senin 3 gün sürmüş olabilir mi bilmiyorum . Bi kan ver istersen . İnş vardır inş gebesindir hayırlısıyla

ben lekeyi gördükten sonra tüm ümidimi kesmiştim. şimdi birden tekrar pembeli bi leke görmem beni şaşarttı :(

150 ayrı yere yazdım :) Ben yerleşme kanamasını yaşadım bizzat. Adetime 3 gün vardı.Kahve koyu bir akıntı şeklinde geldi.Sonraki 2 gün lekelenme şeklindeydi sadece.

Canım uzulme ama bence sen adet oldun uc gun sırdu artık spn asamaları leke leke gelıyr

bana byle geldı ama emın degıksen ıcıne dguyrsa gt de kan tahlılı yaptr

ayy bilemedim vallahi evde idrar testi mi yapsam başka yerlerde okuduğum kadarıyla adet olup üzerine hamile kalan çok olmuş 2 senedir uğraşıyorum hep negatif pkocuyum :(

Kıyamam onsallah vardır canım ya benmde ıkı yıkdır olmyor sebebsız ınfertıkıte benımkı

hakkımızda hayırlısı bizi de mutlu eder sevindirir rabbim bu mübarek günde. bekliyorum pes etmicem ama artık kafamada takmıcam bunu da takmıcam kafama hayırlısı bakalım.

Back
X