Arkadaşlar 4 gundur sıkıntıdan uykularım kacıyor cumartesi gunu adet olmam gerekıyordu her zamankı gıbı ufak pembe bırseylerle basladı tamam oldum dedım cunku her ay olan karın agrılarımda vardı fakat pazar gunu kesıldı sabah hıcbırsey yoktu pazartesı yıne ufak pembe kahve lekelenme gıbı bırseyler vardı ve bugunde aynı sekılde devam edıyor bellı belırsız garıp olan ılk gunden berı karnım agrıyor adet olacakmısım gıbı yanı tum adet belrıtılerım var normaldede gunlerım cok sasmaz duzensızlıgım yoktur üstüne görme denen şey nedir hamıle olabılırmıyım belırtılerı falan nelerdır ustune gormenın acaba bunu yasayan yada benım yasadıgım gıbı bısey yasayan varmı yazsın lutfen sınırlerım cok bozuk bu garıp gecıkme tarzı seye((( mafoldumben
ustune gorme denen olayda adet belırltılerı olurmu agrı gıbı?
arkadaşlarrr ben 2 ay önce ilişkiye girdim eylül ayında fakat ilişki esnasında korunmadık fakat içime de boşalmadı erkek arkadaşım daha sonra o işi dolayısıyla yurtdışına döndü ekimde kanamam oldu normaldi kasımda kanamam yine oldu normaldi şimdi kasımdaki kanamamın ardından 1 hafta geçti ve şiddetli kasık ağrım varrrrr üşüttüm mü hamile miyim çok üzülüyorum sınavlarım da var stres oluyorum biri bana yol göstersin....
evet üstüne görmede adet ağrısı gibi oluyor.ben de hamileliğimin başında şakır şakır kanamıştım..
evet üstüne görmede adet ağrısı gibi oluyor.ben de hamileliğimin başında şakır şakır kanamıştım..
kızlar bana yardım edin ne olur merabalar ayrıca ben yeni katıldım aranıza ben 3
yıldır evliyim ve esimde sperm sayısında sıkıntı vardı doktora bir kaç defa gittik ve uzun zamandır gitmiyoruz biraz dinlenmek istedik ama korunmuyoruz. benim bu ay adetim herzamanki zamanınıda az bir kaç damla kahverengi leke biraz pembemsi birazda koyu lekeler oldu ve normalde ağrı olur hiç ağrı yoktu 5 veya 6 gün sürdü 10 veya 12 gün sonralarında test yatım tam 3 kez ama bir şey yok bir de bir de bu yaşıma kadar ilk defa böyle oluyor bir de hemen dr a gitmedik umutsuzluğa kapılmamak için bir de bu arada ben 20lik diş çektirdim antibiyotik kullandım hamileysem zarar verir mi ben bu ay da gitmiyim eğer gene olmazsam o zaman dr a gideyim diyorum sizin tecrubelerinize ihtiyacım var bu konuda lütfen yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?