Üstüne görme yaşayanlar

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Biliyorum herkes aynısını yazıyor ama şoleki anlatıyım arkadaşlar adetim5 gün sürer normalde bu ay şole durum oldu 3 gun surdu ve snra 6ve 7 gun ack bir aknti oldu snra kahverengiye donustu goguslermde agri var ve belim agryordu arada sag kasgma agri giriyor normal mi sizce birde bildiginiz parcali oldum uc gun adet bole yasayn var mi hamile oldgnu ogrenip?

Biliyorum herkes aynısını yazıyor ama şoleki anlatıyım arkadaşlar adetim5 gün sürer normalde bu ay şole durum oldu 3 gun surdu ve snra 6ve 7 gun ack bir aknti oldu snra kahverengiye donustu goguslermde agri var ve belim agryordu arada sag kasgma agri giriyor normal mi sizce birde bildiginiz parcali oldum uc gun adet bole yasayn var mi hamile oldgnu ogrenip?
gebelik belirtileri için erken göğüsler hemen ağrımaz bel hemen ağrımaz.kafanıza takıldıysa idrar testi yapın bence

gebelik belirtileri için erken göğüsler hemen ağrımaz bel hemen ağrımaz.kafanıza talıldıysa idrar testi yapın bence
Zaten adetim duzenszdi diyrm onceden mi kaldm acaba yasyn var mi bole tam emin olmadan artk test yapmcm onlara verdgm parann haddi hesabi yok anlcnz

Zaten adetim duzenszdi diyrm onceden mi kaldm acaba yasyn var mi bole tam emin olmadan artk test yapmcm onlara verdgm parann haddi hesabi yok anlcnz
üstüne görme denilen şey bir sonraki adete denk gelen yerleşme kanamasıdır ve adete göre cok hafif lekelenme şeklinde akıntı olur adet gibi olmaz..siz 3 gün olmuşsunuz sonra yine olmuşsunuz yerleşme kanaması adet gibi olmaz muhetemelen adet kanaması yaşamışsınız siz

üstüne görme denilen şey bir sonraki adete denk gelen yerleşme kanamasıdır ve adete göre cok hafif lekelenme şeklinde akıntı olur adet gibi olmaz..siz 3 gün olmuşsunuz sonra yine olmuşsunuz yerleşme kanaması adet gibi olmaz muhetemelen adet kanamadı yaşamışsınız siz
Peki bel agrm ve sag kasgma hafiften agri girmesi neden acaba vr gogslernde agryor ilk defa oldu bole normlde adet biter gogs agrmda gecerdi

ağrılar yanıltıcı olabilir normal zamanda da olur bu ağrılar bilemiyorum 5 tl likidrar testlerivar ondan alma durumunuz yokmu böyle acabalar yıpratır sizi.Allah gönlünüze göre versin @busraangell

ağrılar yanıltıcı olabilir normal zamanda da olur bu ağrılar bilemiyorum 5 tl likidrar testlerivar ondan alma durumunuz yokmu böyle acabalar yıpratır sizi.Allah gönlünüze göre versin @busraangell
Cnm her ay baya para veryrm ondn tam emin oldktan snra alim dedm bosa çope gidyr parada hepside ondn cnm

Kzlar sag kask agrım olması normal mi icim diyor hamilesin ama kimse bolr kalmams hamile:(

üstüne görme denilen şey bir sonraki adete denk gelen yerleşme kanamasıdır ve adete göre cok hafif lekelenme şeklinde akıntı olur adet gibi olmaz..siz 3 gün olmuşsunuz sonra yine olmuşsunuz yerleşme kanaması adet gibi olmaz muhetemelen adet kanaması yaşamışsınız siz

Ben birebir regl gibi oldum ama hamile oldugumu ogrendim bittikten sonra degerlerim sifirlandi mi diye gittigimde.Yani ustune gormek farkli sekillerde olabiliyormus :)

Merhabalar
Ben de oğluma hamile kaldığında adet görmüştüm.. kahverengi ve çok az az geldi pembe değildi... 3 gün sürdü.. 3. Gün neden böyle oldu diye dr gittim. Dr bakalım belki kist vardır dedi alttan ultrson ile baktı ve kese gördü.. tahlil yapmamı istedi 6000 lerde bir sonuç cıktı.. şok olmuştum.. oğlum şuan 2 yaşında.. kim istiyorsa Allah evlatsiz bırakmasın..

Back
X