- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
Yok canm sacn yaglanmasi ne alaka kiz ilk defa senden duydm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canm sacn yaglanmasi ne alaka kiz ilk defa senden duydm![]()
Yok dednde hamle sandm cnm seniYoo aynı gününde oldum yine
Biliyorum herkes aynısını yazıyor ama şoleki anlatıyım arkadaşlar adetim5 gün sürer normalde bu ay şole durum oldu 3 gun surdu ve snra 6ve 7 gun ack bir aknti oldu nra kahverengiye donustu goguslermde agri var ve belim agryordu arada sag kasgma agri giriyor normal mi sizce birde bildiginiz parcali oldum uc gun adet bole yasayn var mi hamile oldgnu ogrenip?
Ya benimde 7 gün gayet yoğun sürerdi ama bu sefer 3 gün yoğundu diğer günler az ve kahverengiydi sadece akıntı leke gibi ve bittikren sonra kasık ağrısı göğüs bel ağrısı oldu doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi korunduğumuz için kan tahlili yapmadı hamile değilsindir dedi ama ilk defa böyle oluyorum eşimle son ilişkimizin üstünden 35 gün geçti ve idrr testleri hep negatif böyle olan duydunjz mu acaba hiç üstğne gördüysem idrarda ne zaman çıkar ? İdrarda çıktıktan sonra kan testi yaptırıcamEvet bende oldu ve bana kimyassl gebelik olbilir demidlerdi ama degilmis surekli kanama olmasi iyi degil benim düşük tehlikem vardi hastanede 1 gun igne yapip yatirdilar digee gun kanamam durmustu ancak hirkac hun sonra tekrar basladi parcalar geliyordu hastaneye gittik kese cevresnde kanama vardi ve bebegin kalbi atmiyordu 1 hafta daha bekletmek istediler belki atar diye ama atmadi kurtajla aldilar. Ama herkeste ayninolacak diyebirsey yok umarim seninki saglikli oluur bizim komsu hamileyken 7 ay boyunca adet gormus ama simdi 25 yasinda kizi var.ümidini kesme dua et icini ferah tut
Idrar testinde hemen cikmiyor bendede cikmamisti ama kanda cikti doktorn oyle demesi yanls olmus nolur nolmaz kan tahlili yapman gerekirdi git yap benceYa benimde 7 gün gayet yoğun sürerdi ama bu sefer 3 gün yoğundu diğer günler az ve kahverengiydi sadece akıntı leke gibi ve bittikren sonra kasık ağrısı göğüs bel ağrısı oldu doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi korunduğumuz için kan tahlili yapmadı hamile değilsindir dedi ama ilk defa böyle oluyorum eşimle son ilişkimizin üstünden 35 gün geçti ve idrr testleri hep negatif böyle olan duydunjz mu acaba hiç üstğne gördüysem idrarda ne zaman çıkar ? İdrarda çıktıktan sonra kan testi yaptırıcam![]()
Ya ama son ilişkimizin üstünden 35 gün geçti son reglmin üstündende 10 gün geçti ne zaman çıkar ki idrarda doktor idrarda pozitif gördüğün zaman gel dedi eşimde korunduğumuz için ihtimal vermiyor tek kendim düşüne düşüne kafayı yedim bide küçük yerdeyiz hastane yok öyleIdrar testinde hemen cikmiyor bendede cikmamisti ama kanda cikti doktorn oyle demesi yanls olmus nolur nolmaz kan tahlili yapman gerekirdi git yap bence
Suan hastaliginin uzerinden 10 ginmu gectiYa ama son ilişkimizin üstünden 35 gün geçti son reglmin üstündende 10 gün geçti ne zaman çıkar ki idrarda doktor idrarda pozitif gördüğün zaman gel dedi eşimde korunduğumuz için ihtimal vermiyor tek kendim düşüne düşüne kafayı yedim bide küçük yerdeyiz hastane yok öyle
Evet yani adet oldum ama üstüne görme olmasından şüpheleniyorum herkes adet oldun diyo ama yaklaşık 20 gündür kasık ağrım var göğüslerimde sızlama ve belimde hafif ağrı var doktora bunları söyledipimde idrar yolu enfeksiyonu dedi idrar tahlili yaptı sadece ve şuan 2 antibiyotik kullanıyorum hamileysem bebeğe bir şey olmaz umarımSuan hastaliginin uzerinden 10 ginmu gecti
Zaten suphen varsa antibiyotigi birak git kan ver hastaneye doktora supheleniyorm hamile olabilirim diceksn gitti bitti icin rahat olur hemEvet yani adet oldum ama üstüne görme olmasından şüpheleniyorum herkes adet oldun diyo ama yaklaşık 20 gündür kasık ağrım var göğüslerimde sızlama ve belimde hafif ağrı var doktora bunları söyledipimde idrar yolu enfeksiyonu dedi idrar tahlili yaptı sadece ve şuan 2 antibiyotik kullanıyorum hamileysem bebeğe bir şey olmaz umarım