Üstüne görme yaşayanlar

IMG_7151.webp
Yok canm sacn yaglanmasi ne alaka kiz ilk defa senden duydm:KK70:

Biliyorum herkes aynısını yazıyor ama şoleki anlatıyım arkadaşlar adetim5 gün sürer normalde bu ay şole durum oldu 3 gun surdu ve snra 6ve 7 gun ack bir aknti oldu nra kahverengiye donustu goguslermde agri var ve belim agryordu arada sag kasgma agri giriyor normal mi sizce birde bildiginiz parcali oldum uc gun adet bole yasayn var mi hamile oldgnu ogrenip?

Evet bende oldu ve bana kimyassl gebelik olbilir demidlerdi ama degilmis surekli kanama olmasi iyi degil benim düşük tehlikem vardi hastanede 1 gun igne yapip yatirdilar digee gun kanamam durmustu ancak hirkac hun sonra tekrar basladi parcalar geliyordu hastaneye gittik kese cevresnde kanama vardi ve bebegin kalbi atmiyordu 1 hafta daha bekletmek istediler belki atar diye ama atmadi kurtajla aldilar. Ama herkeste ayninolacak diyebirsey yok umarim seninki saglikli oluur bizim komsu hamileyken 7 ay boyunca adet gormus ama simdi 25 yasinda kizi var.ümidini kesme dua et icini ferah tut

Evet bende oldu ve bana kimyassl gebelik olbilir demidlerdi ama degilmis surekli kanama olmasi iyi degil benim düşük tehlikem vardi hastanede 1 gun igne yapip yatirdilar digee gun kanamam durmustu ancak hirkac hun sonra tekrar basladi parcalar geliyordu hastaneye gittik kese cevresnde kanama vardi ve bebegin kalbi atmiyordu 1 hafta daha bekletmek istediler belki atar diye ama atmadi kurtajla aldilar. Ama herkeste ayninolacak diyebirsey yok umarim seninki saglikli oluur bizim komsu hamileyken 7 ay boyunca adet gormus ama simdi 25 yasinda kizi var.ümidini kesme dua et icini ferah tut
Ya benimde 7 gün gayet yoğun sürerdi ama bu sefer 3 gün yoğundu diğer günler az ve kahverengiydi sadece akıntı leke gibi ve bittikren sonra kasık ağrısı göğüs bel ağrısı oldu doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi korunduğumuz için kan tahlili yapmadı hamile değilsindir dedi ama ilk defa böyle oluyorum eşimle son ilişkimizin üstünden 35 gün geçti ve idrr testleri hep negatif böyle olan duydunjz mu acaba hiç üstğne gördüysem idrarda ne zaman çıkar ? İdrarda çıktıktan sonra kan testi yaptırıcam:(

Ya benimde 7 gün gayet yoğun sürerdi ama bu sefer 3 gün yoğundu diğer günler az ve kahverengiydi sadece akıntı leke gibi ve bittikren sonra kasık ağrısı göğüs bel ağrısı oldu doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi korunduğumuz için kan tahlili yapmadı hamile değilsindir dedi ama ilk defa böyle oluyorum eşimle son ilişkimizin üstünden 35 gün geçti ve idrr testleri hep negatif böyle olan duydunjz mu acaba hiç üstğne gördüysem idrarda ne zaman çıkar ? İdrarda çıktıktan sonra kan testi yaptırıcam:KK43:
Idrar testinde hemen cikmiyor bendede cikmamisti ama kanda cikti doktorn oyle demesi yanls olmus nolur nolmaz kan tahlili yapman gerekirdi git yap bence

Idrar testinde hemen cikmiyor bendede cikmamisti ama kanda cikti doktorn oyle demesi yanls olmus nolur nolmaz kan tahlili yapman gerekirdi git yap bence
Ya ama son ilişkimizin üstünden 35 gün geçti son reglmin üstündende 10 gün geçti ne zaman çıkar ki idrarda doktor idrarda pozitif gördüğün zaman gel dedi eşimde korunduğumuz için ihtimal vermiyor tek kendim düşüne düşüne kafayı yedim bide küçük yerdeyiz hastane yok öyle

Ya ama son ilişkimizin üstünden 35 gün geçti son reglmin üstündende 10 gün geçti ne zaman çıkar ki idrarda doktor idrarda pozitif gördüğün zaman gel dedi eşimde korunduğumuz için ihtimal vermiyor tek kendim düşüne düşüne kafayı yedim bide küçük yerdeyiz hastane yok öyle
Suan hastaliginin uzerinden 10 ginmu gecti

Suan hastaliginin uzerinden 10 ginmu gecti
Evet yani adet oldum ama üstüne görme olmasından şüpheleniyorum herkes adet oldun diyo ama yaklaşık 20 gündür kasık ağrım var göğüslerimde sızlama ve belimde hafif ağrı var doktora bunları söyledipimde idrar yolu enfeksiyonu dedi idrar tahlili yaptı sadece ve şuan 2 antibiyotik kullanıyorum hamileysem bebeğe bir şey olmaz umarım

Evet yani adet oldum ama üstüne görme olmasından şüpheleniyorum herkes adet oldun diyo ama yaklaşık 20 gündür kasık ağrım var göğüslerimde sızlama ve belimde hafif ağrı var doktora bunları söyledipimde idrar yolu enfeksiyonu dedi idrar tahlili yaptı sadece ve şuan 2 antibiyotik kullanıyorum hamileysem bebeğe bir şey olmaz umarım
Zaten suphen varsa antibiyotigi birak git kan ver hastaneye doktora supheleniyorm hamile olabilirim diceksn gitti bitti icin rahat olur hem

bende catlatma ignesi.oldum ilkinde 14.gun regl olmustum. Bu sefer 16.gun kahve akintim oldu yaklasik 6 gun devam etti leke seklinde ama kirmizi kan rengi hic olmadi. Yogun bir akintida olmadi bu donemlerde test yaptim ama negatif cikti. Su anda kan testi yaptirma imkanim yok bulundugum bolgede eczanede yok ancak bi kac gun sonra baktirabilecegim. Sizce normal mi boyle yasayan oldu mu

İyi günler kizlar ben dört haftalık felan hamileyim aynı adet dönemimde bir kaç damla lekelenmem oldu kötü bisey diye korkuyorum böyle olan var mi

Hamile lik varmı sizce

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-20-17-16-50-365_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-11-20-17-16-50-365_com.android.chrome.webp
    19 KB · Görüntüleme: 83
Back
X