Gebeliğe Hazırlık üstüne görme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meryem1221

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
71
39
38
32
arkadaşlar merhaba her ay konu açmaktan gerçekten sıkıldım ama merak ettiğim birşey var. 28 haziranda adet olmam gerekiyordu normalde 8 gün olan adetimi 3 gün gördüm ilk gün az,ikinci gün yoğun ve üçüncü gün azalarak bitti adet oldum diye düşünüyorum ama benim yaklaşık 5 gündür acayip mide bulantısı göğüslrime dokununca hassasiyet,sık idrara çıkma hatta af edersiniz ama idrarım su gibi bembeyaz. karnımda çok şiş hatta adet olcakmışım gibi ağrı var.idrar testi yapıyorum evde negatif çıkıyor. kafam çok karıştı kan testi yapsam çıkar mı tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Adet olmuşsun. Bu aralar çok tuzlu mu yediniz habire su içmek ve yaz ayı normal sık idrara çıkmak. bence sizin tamamen psikolojik. vücut belirti verseydi idrarda çıkardı zaten. Gebelik yok test negatif.

Kan testi yapma imkanın varsa yap tabi. Sonucun değişeceğini sanmam ama içinizdeki umut gider.

Bir yakınım hamileliginde 3 ay adet olmuş.Daha önceden burda okurdum ama pek inanmazdım.4 bucuk aylikken hamile olduğunu öğrenmiş.Normal adet mi oldun dedim.Sadece 5 gun olan adetim 3 gün oldu dedi baska belirti yoktu dedi.Yani üç ay boyunca kısa adet olmuş.Sizin de böyle bir durum olabilir.Ama idrar testinde de bu kadar zaman geçmiş çıkardı illa ki.Belirtiler de gebelik gibi.Bence bi kan verin içiniz rahat etsin.

Canım benim bu mide bulantısı karın şişliği göğüs hassasiyeti olmasa bende adet oldum diyip geçicektim ama bunlar olunca kafamı karıştırdı açıkçası ve idrar testi negatif çıkabiliyormuş üstüne görenler de. Bir daha ki ay belli oluyormuş öyle olanları da okudum oyüzden çok kafam karışmıştı. Az bişey yemek yiyorum karnım öyle şişiyor ve midem bulanıyor ki artık bişey yemeye korkuyorum . Pazartesi olmazsa kan vereyim neymiş öğreneyim yememe içmeme dikkat ederim varsa öyle bir durum en azından.

Insallah hamilesinizdir o zaman :)Bence hic beklemeyin kan verin böyle bekleyiş daha kötü çünkü

Genelde adet tarihinde idral testi yapiliyor ya kanama olmasna ragmen idralde cikmamis tabiki idral testide yaniltici olabiliyor gec döllenme vs gostermeye bilir kendini sen bi hafta sonra kan ver yada testi tekrarla canim

Genelde adet tarihinde idral testi yapiliyor ya kanama olmasna ragmen idralde cikmamis tabiki idral testide yaniltici olabiliyor gec döllenme vs gostermeye bilir kendini sen bi hafta sonra kan ver yada testi tekrarla canim
Aslında pek bir ümidim yok ama denicem tekrardan canım . Belki de havalardan midem bulanıyor diğerlerinide psikolojik olarak hissediyorumdur. Çocuk istediğim için olabilir bunlar. Hayırlısı Allahtan bakalım nolcak

Aslında pek bir ümidim yok ama denicem tekrardan canım . Belki de havalardan midem bulanıyor diğerlerinide psikolojik olarak hissediyorumdur. Çocuk istediğim için olabilir bunlar. Hayırlısı Allahtan bakalım nolcak
Evet canim biz sürekli kendimizi dinledgmz icin bi belirti bulup hamilelikten suphe etmeye basliyoruz aslinda hamilelik dusunulmese hamile kalinsa bile bu belirtileri yasayip farkında bile olmayabiliriz cok detaycilik yapmamak gerek hayirlisiyla yasariz sıķıntısız insallah

İnşallah canım benim

Gebelik belirtisi olsa ki bu hcgden kaynaklı belirtiler oluyor ozaman idrarın pozitif çıkması lazım.
Diyelim gebesin ama hcg yeterince yükselmedi o halde negatif çıkar ve belirti yaşanmaz. Belirti teee regl geçtikten sonra görülüyor
Regl olmuşsun.
Akışına bırak.
Bebek düşüncesini kafandan çıkar. Bak ozaman nasıl geliyo bebiş

Canım çok güzel diyorsun gerçekten ama düşünmeden inanki yapamıyorum. Zaten akışına bırakıcam artık olursa olur,olmazsa da vardır bir hayır diyorum.

Canım çok güzel diyorsun gerçekten ama düşünmeden inanki yapamıyorum. Zaten akışına bırakıcam artık olursa olur,olmazsa da vardır bir hayır diyorum.
Yapma rahatlamaya çalış. Tatile gitme imkanınız varsa gidin kafanın rahatlaması ve biraz bebek düşüncesinden uzaklaşacak uğraşlar olması olumlu etkiler diye düşünüyorum. Seni çok iyi anlıyorum 2 ay hüsran yaşadım birtürlü zaman geçmiyordu. Zor tabi. Ama stres yapma.

kurban bayramında düşünüyoruz canım ama stres gerçekten çok etkiliyormuş bende karar aldım rahat olucam

Selam kıZlar ben daha oncede yazmıstım.son iki aydır klomen kullanıyorum bu ay 10unda adet olmam gerekiyodu olmadım yani 3 gün gecikti ve pazartesi gğnüde doktor randevum vardı kanda gebelik testi istedi negatif cıktı.smdi de bugun saat 4te kahverengi bi kan geldi adet oldum ddm ped koydum ayıptır söylemesi.ama bi daha gelen giden yok normalde deli gibi karnım agrır bacaklarım sırtım agrır hic bisey yok.demek istediğim; ayın 10unda adet olmam gerkiyodu ve o gün kan testi yaptım negatif cıktı.hamile olma ihtimalim var mı acaba yani bu durumun başına gelen varmı kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Canım ağrın olmadan kahverengi kan gelmişse yerleşme olabilir. Kanda negatif çıkmışsa geç döllenme sonucundanda olabilir seni ümitlendirmek istemem ama böyle. inşallah hamişsindir canım

Ahh bu regl..Bende ovulasyon tarihlerini kullandım geçen ay ama regl olunca tüm ümitler kayboldu tabii..ama sebepsiz şekilde bugün reglm bitti miğde bulantısı başladı üşütmüş olamam bu havada diyorum,göğüslerimde ağrıyor kısa kısa baş dönmelerim var ama paikolojik desem regl olunca tamamen inandım hamile olmadığıma ama bitiş günü miğde bulantısı çok garip hayırlısı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…