- 22 Temmuz 2016
- 1.143
- 1.392
- 133
Kızlar herkese merhaba hamilelere sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar olmayanlara da hayırlısı ile sağlıklı hamilelikler dilerim. Ben bu ay gebe kaldım ve şu an sat ıma göre dört haftalık. 28 Haziran bat tarihimdi ben gebeliği bundan üç gün önce öğrendim. Pazar gecesi iki kez koyu kahve akıntım geldi çok üzüldüm daha cuma günü öğrendiğim bebeğim düşüyor sandım allah kimseye yaşatmasın sabaha kadar uyuyamadım. Pazartesi sabahı doktor kontrolüm vardı ve erkenden hastaneye gidip sabah 7 de kan verdim daha Dr gelmemişti bile beklerken içim içimi yedi saat 9:30 da eşim yanıma gelip sonucu söyledi ve dünyalar benim oldu cuma ölçülen değer pazartesi 4 katına çıkmış. Doktoruma gece gelen akıntıyı söyleyince değerin çok iyi ama yine de progestan başlayalım dedi ve dün ilk hapı aldım. Dün gün boyu ve bugün pedimdeki lekeleri saydım. Dün doktorum bir sürü test istemişti bugün sabah sonuç göstermeye gidince ona 28'i adet günümdü ve bir kaç gündür çok ağrım var kasıkta deyince,bana bugün duyduğum en güzel şeyi düşük tehlikesinin olmadığını, progesteron seviyemin çok iyi olduğunu, pazar gecesi olan şeyin üstüne görme olduğunu ve bunun ilk üç ay içinde çok normal olduğunu söyledi :) çok şükür içim rahatladı. Siz de benzer şeyler yaşarsanız rahat olmanız endişenlememeniz için yazdım kızlar. İnternette çok karışık bilgiler var bu konuyla ilgili. Hepinize çok sevgiler :)