- Konu Sahibi pipilioglum35
-
Sor canımKizlar beni duyaniniz var mi acaba.. sizlere bisey sormam gerekiyor..
Bi de böyle ara ara sancıların oluyor. Tıpkı regl olucam gibi. Geçiyor sonrasında. Uzun sürmüyor.Sor canım
10 dk sonra testin doğruluğu kalmaz, dolayısıyla hamilelik olmayabilir.Canim benim son 14 gündür filan epey şüphelerim vardı. Üstüne regl oldum onemsemedim ama mide bulantilarim ve bel ağrım artınca gün ortasında test yaptim 30 dk sonra kadar baktım ikinci silik cizgi.. şimdi hala orda öylece duruyor.. bu ne olabilir ki Benim kafam çok karıştı, bi ton da ağrı kesici aldım.. reglim dün tamamen bitti. Ilk iki gun yoğun sonrasında inişli çıkışlı bi tuhafti
Gecenki gebelikte de aynısı olmuştu canım. Ondan merak ediyorum. Ilaç da regl sancisi yüzünden kullandım. Regl de olunca hiç suphelenmedim aklıma gelmedi o anda ..10 dk sonra testin doğruluğu kalmaz, dolayısıyla hamilelik olmayabilir.
Sabah ilk idrarla testi tekrarlayıp, 5 dk sonra ki sonucu dikkate alın. Yine silik çıkarsa hamilerinizdir, bu arada ilaç kullanmayın.
İstersen yarın kan tahlili yaptır, sağlık ocağında da yaptırabilirsin. Ağrı kesici parolsa korkma onu hamilelere veriyorlar. İlk ay bilmeden ilaç kullanabiliyoruz, ağır antibiyotikler olmadığı sürece çok sorun olmuyor diye biliyorum, inşallah sende de olmaz.Gecenki gebelikte de aynısı olmuştu canım. Ondan merak ediyorum. Ilaç da regl sancisi yüzünden kullandım. Regl de olunca hiç suphelenmedim aklıma gelmedi o anda ..
Canım aprolfort kullandım. Iki kez sanırım. Akşam bi test daha yapsam mi ki.. koyulasir mi rengi kırmızının acaba?İstersen yarın kan tahlili yaptır, sağlık ocağında da yaptırabilirsin. Ağrı kesici parolsa korkma onu hamilelere veriyorlar. İlk ay bilmeden ilaç kullanabiliyoruz, ağır antibiyotikler olmadığı sürece çok sorun olmuyor diye biliyorum, inşallah sende de olmaz.
Ama işte bilirsen daha dikkatli davranırsın, riskin varmış.Canım aprolfort kullandım. Iki kez sanırım. Akşam bi test daha yapsam mi ki.. koyulasir mi rengi kırmızının acaba?
Bu arada hemen karşımda devlet hastanesi var. Gitmekle gitmemek arkasındayım kan vermek için.. sonra bi de negatif olunca çok üzülüyorum
Doğru diyorsun canim. Buraya gorseli yüklemeyi deneyeceğim bi bakarsın dimi..Ama işte bilirsen daha dikkatli davranırsın, riskin varmış.
Akşam 2-3 saatlik idrarla yap o zaman testi, koyulaşmaz silik çıkar varsa yine, 1 hafta falan geçince çizgi daha belirginleşir. Allah gönlüne göre versin, hiç stres yapma, üzülme, bak hamile kalabiliyorsun demek ki.
Aprol fort, hamilelikte gerekmedikçe kullanılmamalıdır yazıyor, Mecburi durumlarda kullanılıyorsa, Büyük riski yok demek ki. Sen yine de kullanma, hafif ilaçlar veriyorlar hamilelere, onu da çok dayanamayacağın noktada içiyorsun.Canım aprolfort kullandım. Iki kez sanırım. Akşam bi test daha yapsam mi ki.. koyulasir mi rengi kırmızının acaba?
Bu arada hemen karşımda devlet hastanesi var. Gitmekle gitmemek arkasındayım kan vermek için.. sonra bi de negatif olunca çok üzülüyorum
Sağol canım benim onu da arastirmissin.. Allahım bebeğini de seni de korusun insallah. Kucagina sağ salim almayı nasip etsin.Aprol fort, hamilelikte gerekmedikçe kullanılmamalıdır yazıyor, Mecburi durumlarda kullanılıyorsa, Büyük riski yok demek ki. Sen yine de kullanma, hafif ilaçlar veriyorlar hamilelere, onu da çok dayanamayacağın noktada içiyorsun.
Bakarım tabi, Alıntılarsan bildirim gelir görürüm mutlaka. Kaç gibi yaparsın? O saatler de geleyim forumaDoğru diyorsun canim. Buraya gorseli yüklemeyi deneyeceğim bi bakarsın dimi..
Bu teste göre net hamilesin canım, bu ilk testin sanırım. Bir de akşam yap ona da bakalım.Çok ii çekmedim ama
Allah razı olsun, Rabbim sana da nasip etsinSağol canım benim onu da arastirmissin.. Allahım bebeğini de seni de korusun insallah. Kucagina sağ salim almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?