- Konu Sahibi pipilioglum35
-
Amin canimmmmmAllah razı olsun, Rabbim sana da nasip etsin
Ben hazırlanıp bi hastaneye gidip gelsem mi ki.. 2 saate çıkıyor sonuç zaten.Allah razı olsun, Rabbim sana da nasip etsin
Allah korusun, stres en büyük düşmanımız unutma. Ayaklarının altına yastık koy, uzan dinlen, kanama olursa doktora gidersin, Protestan verirler. Benim de 6. Hafta da kanamam olmuştu, Allah bize bağışladı inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın.Canım evet bu ilk testim sancim var ama benim aşırı korkuyorum yine kanama olucam da ben yine bebeğimi kaybedicem diye
Çok iyi, hadi git o zaman, için rahat eder. Döndüğün zaman haber verirsin, hayırlı haberlerle gelirsin inşallahBen hazırlanıp bi hastaneye gidip gelsem mi ki.. 2 saate çıkıyor sonuç zaten.
Ya yoksa bu heyecana ragmen yanlışsa test bozuksa off Allahım yardım et Ya Rabbim yaÇok iyi, hadi git o zaman, için rahat eder. Döndüğün zaman haber verirsin, hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Yoksa, hayırlı zamanı değilmiş deriz, nasip canım. İstersen idrar testini yap, çizgi yine çıkarsa sabah kan testi için gidersin, sabaha kadar durabileceksen tabi.Ya yoksa bu heyecana ragmen yanlışsa test bozuksa off Allahım yardım et Ya Rabbim ya
:) dYoksa, hayırlı zamanı değilmiş deriz, nasip canım. İstersen idrar testini yap, çizgi yine çıkarsa sabah kan testi için gidersin, sabaha kadar durabileceksen tabi.
Duramam kiYoksa, hayırlı zamanı değilmiş deriz, nasip canım. İstersen idrar testini yap, çizgi yine çıkarsa sabah kan testi için gidersin, sabaha kadar durabileceksen tabi.
Heyecanlandım ben deDuramam kihazırlanıyorum su an
Canım benim valla kapıldım bu durumun gerçekliğine.. hayırlısı insallah. Cok heyecanlıyım. Cikiyorum şimdi. Kan veri cem gelicem iki saat sonra alicam tekrar cikipHeyecanlandım ben deinşallah hayırlı haberlerle gelirsin, yoksa da sakın üzülme gelince konuşuruz zaten. Hamileysen doktora ağrın olduğunu söylemeyi unutma
Çok içten diliyorum, İnşallah hamilesindirCanım benim valla kapıldım bu durumun gerçekliğine.. hayırlısı insallah. Cok heyecanlıyım. Cikiyorum şimdi. Kan veri cem gelicem iki saat sonra alicam tekrar cikip
Saat kac olursa olsun yazicam alıntı yapıp.. dua et bana nolursun..
Son bir saat canimmmmÇok içten diliyorum, İnşallah hamilesindir
Hadi bakalım azıcık kaldı idrar testini bi yap istersen bakalım o ne diyorSon bir saat canimmmm
Hastanede bekliyorum canimm :))Hadi bakalım azıcık kaldı idrar testini bi yap istersen bakalım o ne diyor
37 dk kaldı :)Hastanede bekliyorum canimm :))
Canim eve dönmem gerekti esim gelince alicam artık sonucu .. saat 12.10 gibi ..adam kapıda kalcak. Ona da yalan söyledim dedim bogazim kötüydü bi iki tahlil verdim sonucunu beraber alırız o zaman diye, bakalim artık. Aslında sürpriz yapacaktım ama ya ne biliim öyle bilsin dedim. Yoksa bi de şimdi.. o da üzülmesin dedim yalan söyledim.37 dk kaldı :)
İnternetten bakamıyor musun sonuca? Bazı hastanelerde o var internet sayfasından bakıyorsunCanim eve dönmem gerekti esim gelince alicam artık sonucu .. saat 12.10 gibi ..adam kapıda kalcak. Ona da yalan söyledim dedim bogazim kötüydü bi iki tahlil verdim sonucunu beraber alırız o zaman diye, bakalim artık. Aslında sürpriz yapacaktım ama ya ne biliim öyle bilsin dedim. Yoksa bi de şimdi.. o da üzülmesin dedim yalan söyledim.
Bakiim varsa ogreniim canim hakikatenİnternetten bakamıyor musun sonuca? Bazı hastanelerde o var internet sayfasından bakıyorsun
0,1 yaziyo iyi miİnternetten bakamıyor musun sonuca? Bazı hastanelerde o var internet sayfasından bakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?