Üstüne görmede idrar testi??

KahveTohumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
27
2
38
İstanbul
Merhaba hanımlar ben bısı merak edıyorum ustune gorme denen bı olay varmıs bazılarnda adet zamanında yada once , cok veya az, agrılı yada dgıl farklılık gosterıyomus bu sekılde hamıle oldugu halde adet gorenler olabılıyomus benım merak ettıgım ustune gorme yasarken ıdrar testı sonuc verır mı? Yada kanama oldgu ıcın negatıf cıkma ıhtımalı olabılır mı? Eger oyleyse dgru sonuc ıcın adetten ne kadar snra test yapılmalı?

Ben adet olacağım gün bir avuç kadar lekem geldi,hasta oldum sandım,ertesi gün bekledim devamı gelmedi test yaptım çıkmadı,ertesi gün tekrar test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı sonra tabi kan tahlilinde hamîle olduğumu anladım.

Benm normalde adetm 6 7 gun suruyodu bu defa 3gun surdu 2gundur de kahve akıntı seklınde :s oyle bıgın felan olmadgı ıcın napcagmı blmyrm eger ustune gormeyse test yapsam bellı olurmu ?

kızlar ayın 20de agdet olmam lazımdı 21 de sabah test yaptım negatıf çıktı ve ardından 1 saat sonra agdetım başladı ama kahverengı leke oyle çok olmadı şimtide tuvalet bezıne sılınce geliyor başlamadı reglim

gebe olsam teste çıkmazmıydı

Back
X