ne yapalm canm o kadar çok istiyoruz ki koskocaman bi ACABA oluyor içimizde ve böyle şeyler geliyor aklımıza ve diyorum ya benm annem kardeşime öyle hamile kalmş ve ben 3 ay annmin sütünü öyle emmişimGunu gunune olmussun nerdeyse bildigin adet o. Nerde gebelik bekleyen kadin gorsem adet olunca USTUNE MI OLDUM ACABASI diyo ama gebe kalan kimse ustune gormuyo hayatimda hic rastlamadim yani
canm ama çok az oldum ve kahverengi leke geliyor doğru düzgün kan gelmediOlur mu öyle şey? Sanmıyorum.
Tıkır tıkır işlemez bu haller, normaldir. yada kimyasal gebeliktir.
Üstüne görme nedir? Bu şekilde kanama olmaz herhalde.
Bilemedim.
Ben de bu sıralar çok duyuyorum bunu...sanırım çok istedikleri için öyle düşünüyorlar...Gunu gunune olmussun nerdeyse bildigin adet o. Nerde gebelik bekleyen kadin gorsem adet olunca USTUNE MI OLDUM ACABASI diyo ama gebe kalan kimse ustune gormuyo hayatimda hic rastlamadim yani
Kendini bosa umutlandirip testi yapip negatifi gorunce daha cok uzulmuyo musun?ne yapalm canm o kadar çok istiyoruz ki koskocaman bi ACABA oluyor içimizde ve böyle şeyler geliyor aklımıza ve diyorum ya benm annem kardeşime öyle hamile kalmş ve ben 3 ay annmin sütünü öyle emmişim
Yapın o zaman test ne diyelim.canm ama çok az oldum ve kahverengi leke geliyor doğru düzgün kan gelmedi
bilmiyorum canm kararsızım işteYapın o zaman test ne diyelim.
Resimde ki çocuk kimin?
evet canm olmadı adetim bitince tekrar doktora görüneyim bu defa doktorumdan rahim filmi isteyeceğmhamile olmanizi diliyorum lakin psikolojik veya mevsimsel, hareket ve hatta yeme icmeye kadar degisebilen bi durum regl sancisi ve gecikmesi...
Ben de sizin sandım, çok istiyorsunuz belli, ne zamandır düşünüyorsunuz?bilmiyorum canm kararsızım işte
kardeşim olur kendisi canm
Çok guzel , Ömrü de güzel olur umarım.bilmiyorum canm kararsızım işte
kardeşim olur kendisi canm
inş. canm inş.Çok guzel , Ömrü de güzel olur umarım.
Gerekenler yapıldı mı?canm 2 yıllk evliyim 1 yıldır istiyorz anlayacağn önce biz istemedk şimdide rabbim vermiyor doktr banada eşimede bişeyinz yok diyor ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?