adet gunum ilk 2 damla pmbe leke sonra normal adet oldu ama her zamankinden az birkac saat sonra durdu gibi az geliyor ve her adet sancidan agri kesici alirdim sancim cok yok az karnim agriyor sadece sizce ? ne kdar kac gun oluyor ustune gorme ?
Ustune gormus biri olarak yasadigimi sana şöyle anlatayim canim 3 sene once mayıs ayi 15 adet oldum temizlenince bebek istedigim icin korunmadık haziran 15 siyahimsi kahverengi gibi geldi leke gibi iki gunde bir devam etti az az bende olmadi bebek diye hayatima devam ettim temmuzda adet gormeyince doktora gittim 2.5 aylik hamilesin demisti
Arkadaşlar merhaba. Benim basima geldi bu ay. Olmam gereken zamanda adet oldum adetim bitince kahverengi lekeler geldi test yaptim pozitifti. Kan testi yaptim 29undan beri duzenli hcg ölçülüyor olumlu artis dedi doktor. Suan 2300. Ama adet oldugum icin hesaplama yapamıyorum. Ve kesede gorunmedi henuz
Arkadaşlar merhaba. Benim basima geldi bu ay. Olmam gereken zamanda adet oldum adetim bitince kahverengi lekeler geldi test yaptim pozitifti. Kan testi yaptim 29undan beri duzenli hcg ölçülüyor olumlu artis dedi doktor. Suan 2300. Ama adet oldugum icin hesaplama yapamıyorum. Ve kesede gorunmedi henuz