üstüne olmamı? adet mi?

sumeyye6134

mustafa alim sağlıcakla gel.
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
1.109
738
123
35
kızlar size danışmak istediğim bişey var lütfen yardımcı olur musunuz? yeni evliyim. 27 ağustosda adetim bitti. bebiş istediğimiz için 8 eylülde koruma olmadan ilişkiye girdim. fakat 18 eylül yani dün kanamam başladı. ben hamileyim diye beklerken adet mi oldum? yoksa bu kanama üstüne olma denen bebeğin yerleşme kanamasımı ? Lütfen yardımcı olun.

yerleşme kanaması az ve açık renk olurmuş canım benim bildiğim
sanırım adet olmuşsun
hayırlısı olsun hemen ilk denemelerde olcak değil ya
belli de olmaz olur da üzülme diye söylüyorum
Allah' ım hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bebek nasip eylesin

sevınmıştım bebiş var diye ilk denemeydi. Amin canım Allah razı olsun. Allahım bebiş isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin.

moralini bozmak istemem ama üstüne göreme normal ki gibi değilmiş farklıymış....

seninki de farklıysa ozaman test yap... 3-4 liralık bir şey nasılsa...

bende bu ay böyle bir yanılgıya düştüm benim 3 gün sadece peçeteye gelen lekelenmem oldu ve bubu ilk kez yasadım arastırdım bu konuyu ve adetme bir hafta vardı üstüne gördüm diye düşünüyodum 4. gün normal adet kanamam geldi üstüne görme az oluo peceteye geliyomuş acık renkte yada kahverengiymiş adet gibi koyuluğu yogunluğu yokmuş daha hafif sıvılıktaymış arastırma sonucumda bunları öğrendim ve gnelde adete bir hafta kala yada adete birkaç gün kala yada adet gününde adet gününden snra üstüne görme kanaması yasanabiliomuş. senin adetne kaç gün var ?

moralini bozmak istemem ama üstüne göreme normal ki gibi değilmiş farklıymış....

seninki de farklıysa ozaman test yap... 3-4 liralık bir şey nasılsa...
kanama varken yapılan test sonucu yanlış çıkabılıyormuş. kesılmesını bekliyorum

normalde daha 1 hafta vardı adetime

hmmm o zaman sadece peçetye geliyosa pedi doldurmuyosa acık renk yada kahverengiyse normal adet gününde kısa sürerse 3-4 gün snra test yapabilirsin o şekilde çıkar diyolar.
önceden gunde 2 3 ped değiştirirdim şimdi sadece 1 ve çok açık pembe geliyor. erken biterse hemen test yapıcam yada pazartesi doktora gidicem

ben günleri saydım, regl kanaması gibi geldi, tabi kanamanın niteliği (miktar, renk,..) sizin bilebileceğiniz bir şey.

normalde 6 gun süren adetim bu sabah itibariyle yani 3. gün sabahı kesildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…