üstünemi düşmek aramamak mı :(((

Canım 4 yılınız geçmiş aramayınca unutacak kadar kalpsiz olduğunu düşünmüyorsundur heralde.4 yıl geçirdiğin birini basit sebeplerle unutmak hiç ahlaki olmasa gerek.Sen kızın duygularıyla gururuyla oynamış oluyorsun.Sıkma canını biraz sakinleş.Her şey yoluna girecektir inşallah.

teşekkür ederim cnm sagol verdıgın tavsıyeler için inşallah girer inşallah

üstüne gidersen kendi gururunu incitmiş olursun o yüzden erkek arkadaşının bence bi kaç dediğine bakma bi süre sonra seni özler mesaj falan atar yada arar barışmak ister üstüen gittikçe daha da batırsın en iyisi tmm de kendi haline bırak yanlız kalsın seni özler sende onu aranız düzelir acale etme iş olacağına varır bu aarada fazla kıskanıyor olabilirsin ama belli etme belli edersen bak işte böyle sıkılır cnm

haklısın cnm inş dedıgın gıbı olur ozler arar inan istediğim şey bu

Aynı durumu bende yaşadım tatlım biliyorum dayanmak zor ama bekle sakın arama o seni mutlaka arayacak sen aramadıkça acaba ne yaptı ne yapıyor ki aklına bile gelmiyorum diye hatta hayatına biri mi girdi diye içi içini yiyecek ve arayacak mutlaka sen şu aralar kendinle ilgilen gez toz eğlen kendine yeni şeyler al arkadaşlarınla buluş yeni şeyler keşfet o seni en ummadığın anda arayacak bak gör üzülme sakınn

saol cnm inş dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…