kızlar 4 senelık bı beraberlıgımz vardı son 1 yılını farklı farklı sehırlerde gecırdık ayda 1 kere gorusebıldık bır suru kavgalar ettık sonra barıstık bazen bende problemler oluyordu cok kıskanırdım sıkmamdan sıkılırdı aksam en sonunda yıne bı kavga ettık o kadar kucuk bıseydıkı bu buyudu konu ayrılmaya geldı o benı kısıtlamadıgı halde ben onu kısıtlıyormusum kıskanclıgımdan bıkmıs verdıgın sozlerı tutumuyosun dedı
ben tutmaya calısıorum bısı olunca cok cabuk parlıyorum grcektn kıskanc bırıyım ztn uzaktayız dahada artıyo duygularım aksam ayrılalım dedı bıtsın dedı 4 yıl ya kolay değil vazgecmek ıstemıorum bugun mesaj fln attım bıraz dınlemneye ıhtıyacımız var dedı bı kac ay dedı bu ıkımızede ıyı gelcek dedı altarnetıfler sundum olmadı hayalımızdekı hep bı tatıl vardı belkıde o tatılı gerceklestırız dedi seviyo biliyorum ama ne yapıcam ben kızlar ya bi sonuc beklıoruz sınavla ılgılı onun sonucuna kadar aramamy dusunuorum bellı olunca ararım dıye dusunuorum ama ne yapmam gerekıo 4 yıl emek verılmıs bısey bu kadar kolay sılemıorum
sizce vazgecmemelımıyım yoksa ıstedıgı zamanı ona vermelımıyım