- 15 Haziran 2017

- 4.318

- 12.263

- 158

- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz

Konumu bir daha okuyunca kibir akan bir yazı olduğunu farkettim utandım kendi adıma o an ki sinirle öyle yazmışım kuyruğu dik tutma cabanm,onun dengesiz halleri bı bakıyorum kopuk alakasız bir bakıyorum aşk böceği. İyi yanları ve kötü yanlarını yazma sebebim bundan ötürü anlayamıyorum nasıl davranmam gerektiğini seviyorum evet nalet olsun ilgiliyken,üstüme düşerken güldürürken mutluyum ama böyle kriz anları olduğunda nefret ediyorum normal kavga değil ki yok sayma.Eşinizle boşanamazsınız, belli ki siz eşinizi seviyorsunuz, bana itaat edeceksin, hayatının her noktasında ben olacağım diyen bir kocayla, hayır senin dediğini yapmayacağım diyen bir kadının inatlaşma savaşı yaşanıyor sadece.
Her ikinizde birbirine karşı kuyruğu dik tutma derdine düşmüşsünüz.
Boşanmayı ciddi ciddi düşünen bir kadın kendine 2 sene hedefi koymaz, sevmediği, boşanmayı düşündüğü adamdan bahsederken sevdiğini belli eden sözcükler serpiştirmez cümlelerine, boşanmayı aklına koyan kadının kocasından bahsettiği her sözde öfke olur, sizde o öfke yok:)
Ortada sevgisizlik olduğunu da zannetmiyorum, evliliği yürütme konusunda izlediğiniz yol hatalı yalnızca, aile terapisti yardımıyla akış açılarınızı değiştirip, birbirinizi anlamayı öğrendiğinizde herşey yoluna girecektir.

Son düzenleme: