- 15 Temmuz 2016
- 8.788
- 14.857
- 248
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
Sevmese ikinci birleşme evlilik olurmuydu? Arada ne kadar çocuk olursa olsun. Eğer iki tarafta seviyorsa insanlar birbirine döner. ben ilk evliliğim 20 li yaşlarda yaptım. çok toydum. daha sonra uzun süre evlenmedim ikinci evliliğimi 30 lu yaşlarda yaptım. insanın olgunlaşması aslında bu yaşadıklarımızla oluyor. belki ikinizde toysunuz birlikte olgunlaşıyorsunuz. mücadale edin maden ikinciye evlendiniz birleştiniz başka insanlar sizin olgunluğunuzda keyif sürmesin. birbirinizde keyif sürün. ah ben çok zor acı zor tecrubeler yaşadım tüm umutlarım tükenmişken eşim çıktı karşıma. maden birbirinizden kopamamışsınız mücadeleni et eşinde eder ediyo. bak adam sana şaka yaparken bu duruma gelmişsiniz her şeyde var bi hikmet allah sana bence mesaj göndermiş anla güzeli bozma diyor. benim senin ve eşinle ilgili içime hiç olumsuz bir duygu doğmadı.O da beni seviyor mudur
bol bol ya latif çek hikmeti büyüktür. inanmakla başlar herşey, rabbim kalbimizden geçenlerin en güzelini versin bizlere inşallah.