Utanarak soruyorum ama merak ediyorum mazur gorun

Canim hepsinin icerde kalmasi fiziksel olarak mumkun degil. yer cekimine yenik dusuyorlar ve zaten yuzde 1 i sadece yumurtliga ulasip dolleniyor. yani kalanini vucut disari atıyor bu durum normal korkma. onemli olan ilk yaptığınızda hepsinin iceri girmesi.

Kizlar simdiden kusura bakmayin ama aklimi cok kurcalıyor bugun benim yumurtlama gunum degerlendirdik bu gunu dunude iki gundur deniyoruz ve bebek icin hani bilindik formuller varya hemen kalkmiycn yastik koycn gibi ben ne kadarda beklesem yinede akiyo bende aksam da sabahta oksursem bile hissediyorum yani o derece ve icim icimi yiyo normal mi bu yoksa herkeste oluyomu
Normal canım. Ben ayaklarımı hvaya kaldırıyordum ve çamaşır giyip o şekilde uyuyordum. Gece de kendimi yıkıyordum. Bebek için napalım her yolu deneyenlerdendim.. şükürler olsun gün sayıyorum

Canim hepsinin icerde kalmasi fiziksel olarak mumkun degil. yer cekimine yenik dusuyorlar ve zaten yuzde 1 i sadece yumurtliga ulasip dolleniyor. yani kalanini vucut disari atıyor bu durum normal korkma. onemli olan ilk yaptığınızda hepsinin iceri girmesi.
Ay:dondurma:nn cnm ona dikkat ediyorum 5 10 dk bekliyorz ozmn dediğin gibi olacagi varsa okadarin icinde bitanesi yol bulur kendine

Selam bayanlar bende birşey sormak istiyorum regli tarihinin üzerinden 1 hafta geçti bugün test aldım sonuç pozarif çıktı ama ilk önce sonuç çizgisi oluştu. Damlattiktan birkaç saniye sonra sonuç çizgisi oluştu bu normalmi hata payı vardır diyin lütfen

Selam bayanlar bende birşey sormak istiyorum regli tarihinin üzerinden 1 hafta geçti bugün test aldım sonuç pozarif çıktı ama ilk önce sonuç çizgisi oluştu. Damlattiktan birkaç saniye sonra sonuç çizgisi oluştu bu normalmi hata payı vardır diyin lütfen

Hamilesin bence

Yok cnm bence degildir 5 10 dk icinde ciktiysa dogrudur ama 1 2 saat gectiyse yenile testi

önce kontrol çizgisi oluşmalı aslında ama o ikinci çizgi hcg hormonu olmadan belirmez yani büyük ihtimal hamilesin. ama küçük bir ihtimal de test bozuk. mutlaka yeni bir test yap.

Back
X