• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

utanarak soruyorum ama sormak zorundayım!!

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk.biraz sürttükten sonra prezervatif takıyoruz sorunum ise zevk suyu zevk suyu boşalmadan hemen öncemi geliyor yoksa sertleşince mi hamile kalma olasılığı var mı?????? lütfen sert eleşritiler yapmayın sadece yardım istiyorum.

Adı üstünde zevk suyu erkek arkadaşının hoşuna gitmeye başladığında ilişkiye hazır olması için gelir de o ordan yolu bulcak içinde sperm olcak senin yumurtlama günün olcak falan ben yazarken yoruldum tini minicik bir spermcik hiç zahmet etmez diye düşünüyorum totosunu kaldırıp da :27:

Adı üstünde zevk suyu erkek arkadaşının hoşuna gitmeye başladığında ilişkiye hazır olması için gelir de o ordan yolu bulcak içinde sperm olcak senin yumurtlama günün olcak falan ben yazarken yoruldum tini minicik bir spermcik hiç zahmet etmez diye düşünüyorum totosunu kaldırıp da :27:

hesaplamama göre yumurtlamanın 2. günüydü ilişki yaşamamız

Böyle konulara imkansız yazmaktan ben sıkıldım. siz sormaktan sıkılmadınız. :))

Korkma canım. Zevk suyuna tesadüfen sperm bulaşıcak ve senin yumurtlama günün olucak vajinana bile girmemiş penisin zevk suyunun içindeki sperm senin yumurta hücrelerinle birleşicek. ohooooo :)

hamile kalırsan bravo :)

Şu sürtünme yolu ile ilişkiye girmeyi de bu sitede öğrendim.
Ben buna ilişki demem:)

Bende utanarak cvp vermeye calisiyim :)) zevk suyu sertlesincede gelebilir.ama bosalmadan hemen oncede gelebilir.yani oyle bisey gelmesi icin illa bosalmasi gerekmez.cok dikkatli olmaninz lazim.ben boyle biliyrum.sert elestiri yapmayin demissin.demekki yaptiginin yalnis oldigunun farkindasin.bence nisanlin diil sozlun diil bukadar ileriye gitmemelisin.kizma ama ben karsiyim butur iliskilere.ya hamile kalirsan.napcan?

Böyle konulara imkansız yazmaktan ben sıkıldım. siz sormaktan sıkılmadınız. :))

Korkma canım. Zevk suyuna tesadüfen sperm bulaşıcak ve senin yumurtlama günün olucak vajinana bile girmemiş penisin zevk suyunun içindeki sperm senin yumurta hücrelerinle birleşicek. ohooooo :)

hamile kalırsan bravo :)

haklısınız ama biraz panik biriyim aklıma sürekli ya olursa diye geliyor

Bende utanarak cvp vermeye calisiyim :)) zevk suyu sertlesincede gelebilir.ama bosalmadan hemen oncede gelebilir.yani oyle bisey gelmesi icin illa bosalmasi gerekmez.cok dikkatli olmaninz lazim.ben boyle biliyrum.sert elestiri yapmayin demissin.demekki yaptiginin yalnis oldigunun farkindasin.bence nisanlin diil sozlun diil bukadar ileriye gitmemelisin.kizma ama ben karsiyim butur iliskilere.ya hamile kalirsan.napcan?

yerden göğe kadar haklısınız yapmamam gerekirdi sorsanız pişman mısın diye evet pişmanım erkek arkadaşımdan da 2 gün önce ayrıldık

haklısınız ama biraz panik biriyim aklıma sürekli ya olursa diye geliyor

Paniklersen adetini geciktirir daha çok paniklersin. Evet hepimiz yaşadık böyle şeyler. Yadırgayacak durum yok ama korkmayacagın şekilde önlemini al kendini üzme sürtünme yoluyla da ilişki olmaz önsevişme olur:)

tamam bir daha yapmam. ben sadece sizden fikir istedim eleştiri değil eleştirilerinizi kendinize saklayın

Kusura bakmayın bende eleştirecem madem öyle yapmayın yada korunun tam yapın kızlığınız kime saklanıyor ? Altı üstü bir zar parçası ve gerilmeye bak... Soruna gelince bir şey olmaz sakin ol.

Paniklersen adetini geciktirir daha çok paniklersin. Evet hepimiz yaşadık böyle şeyler. Yadırgayacak durum yok ama korkmayacagın şekilde önlemini al kendini üzme sürtünme yoluyla da ilişki olmaz önsevişme olur:)
Yandirganicak biseymi yok??hepimiz mi boyle seyler yasadik ??yuh artik diyorum size baya genismissiniz ams kendi adiniza konusun herkes sizin gibi degil

Hahahahha

Soruda yorumlarda haydar dümenin yorumlarına benzemis

Şuan doktorların en kesin koruma yöntemi DİE belirttikleri prezervatif ile korunmussunz ve bosalmada olmamis bosalmadiysa o sperm nerden cikacak ayrıca ciksada yolu nerden bulack yon vermemissinz ki spermcige
:)))))

Korkma güzelim bisey olmazda eğer kendine engel olamazsan belki diğer birlesmelerde garanti veremeyiz:)))

Kusura bakmayın bende eleştirecem madem öyle yapmayın yada korunun tam yapın kızlığınız kime saklanıyor ? Altı üstü bir zar parçası ve gerilmeye bak... Soruna gelince bir şey olmaz sakin ol.

kızlığım kimseye saklanmıyor aptal bir et parcasının peşine düşecek kadarda geri kafalı değilim benim sorunum halime kalınıp kalınmaması

Back
X